برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی بدهیم؟
با شرکت در انتخابات که متعلق به خود شما است از خداوند برای رأی دادن به کسیکه شایسته ی این مسئولیت است کمک بخواهید.
ریاست جمهوری خیلی مسئله مهمی است یعنی مهم ترین و مؤثرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است.امام خامنه ای در نوروز 1400 فرمودند: رئیس جمهور یکی از پر مشغله ترین و پر مسئولیت ترین دستگاه است تقریبا همه مراکز مدیریتی کشور در اختیار رئیس جمهور است. عمده ی نزدیک به همه مدیریت های کشور که هزاران مدیریت است در اختیار رئیس قوه ی مجریه است. همه بودجه مصوب کشور در اختیار رئیس جمهور است. حالا شما می خواهید رئیس جمهور انتخاب بکنید ببینید که چه مسئولیتی بر عهده ی من و شما است که باید برویم رأی بدهیم. توجه کنیم به اینکه چه مسئولیتی بر دوش رئیس جمهور است.
اگر ما با توجه به اختیارات رئیس جمهور در میان نامزدها به سراغ کسی برویم که :
1- می داند مهم ترین مدیریت کشور را میخواهد به عهده بگیرد و توانایی این کار را در خود می بیند.
2- می داند عمده ی مدیریتهای کشور را می خواهد به عهده بگیرد و توانایی این کار را در خود می بیند و با روحیه انقلابی ، شبانه روز با تصمیم های عاقلانه و نظارت هوشمندانه همه مدیریتها را در راستای حل مشکل مردم وارد عرصه می کند و با حمایت از آنان ، راه پیشرفت کشور را رونق می بخشد.
3- می داند همه بودجه کشور در اختیار اوست و او با توجه به بیت المال و حق الناس، همه بودجه را خرج تعالی کشور و رفاه مردم می کند.
4- می داند که شکست وسائل اصلی کشور چیست و برای حل آن مسائل مهم، برنامه و راه حل دارد.
5- می داند اقتصاد چیست. می داند رشد تولید ملی، رشد سرمایه گذاری ملی، تقویت پول ملی، و مسئله تورم چیست و برای رشد اقتصاد کشوربا نگاه به داخل، کار جهادی می کند.
6- می داند آسیب های اجتماعی چیست. می داند امنیت کشور چیست. می داند فرهنگ چیست. می داند مردم در مسائل امنیتی و فرهنگی چه انتظاری از رئیس جمهور دارند و انتظارات مردم را برآورده میکند.
7- می داند سیاست خارجی چیست. می داند چگونه باید با سیاست های پیچیده ی دنیا مواجه بشود. می داند چگونه باید با استکبار جهانی روبه رو بشود و در چارچوب مقررات دشمن ستیزی، عزم خود را برای مبارزه با طاغوت ها جزم کند.
اگر ما با توجه به مسئولیت های بر دوش رئیس جمهوری، در میان نامزدها، به سراغ کسی برویم که
1- مسئله اصلی مردم را می داند:
امام خامنه ای در 6/3/1400 فرمودند: مسئله اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئله ی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است. مسئله ی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را می شکند ، مسئله ی اصلی مردم سیاست های غلطی است که فلان جوان مبتکر را که می تواند کار انجام بدهد مأیوس می کند. مسائل اصلی مردم اینهاست، کسانی باید بیایند با اینها مقابله کنند . مسئله فوری و اصلی کشور مسائل اقتصادی است که بایستی با جدیت دنبال بشود و نامزدهای محترم به این زمینه بپردازند، با مردم حرف بزنند، مردم را قانع کنند، مردم بدانند که چه اتفاقی خواهد افتاد.
2- مسئله اقتصاد را به تحریم گره نمی زند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در نوروز 1400 فرمودند: مسئله اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند، حالا در این تبلیغات انتخاباتی هم بحث اقتصادی مطرح خواهد شد، اقتصاد کشور را معطل و پا در هوا در انتظار تصمیم گیری دیگران قرار ندهند که اگر تحریم برداشته بشود این کار را می کنیم ، ان کار را می کنیم. اقتصاد کشور را بر اساس ماندن تحریم برنامه ریزی کنید. یکی از مشکلات اقتصاد ما در این سه چهار سال اخیر همین بود که مدام گفتیم تحریم اگر برداشته شود ، مثلا فرض کنید این جوری می شود. این اگر اگرها اقتصاد را معطل و سردرگم نگه می دارد و نبایستی بلاتکلیفی در اقتصاد به وجود بیاید، که این ضرر بزرگی است .
3- دارای مدیریتی کارآمد است.
امام خامنه ای در 6/3/1400 فرمودند: عامه مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوت عمل یا قوت اراده ای است، دارای یک کارآمدی ای است که می تواند مشکلات کشور را از میان بردارد، دنبال این هستند. اگر نامزدهایی که امروز در صحنه اند بتوانند بیان کنند و به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند ، مردم پای صندوق ها هم می روند و مشارکت بالایی هم خواهد بود. مهم این است که نامزدها بتوانند مردم را قانع کنند مردم را به این نتیجه برسانند که این آقا با این اشخاص می توانند کشور را اداره کنند.
معظم له در 29/11/1400 فرمودند: اگر شرکت پرشور مردم باشد این یقینا به آینده کشور کمک خواهد کرد. البته اگر این شرکت پرشور همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتا یک نیروی کارآمد و با ایمان و پرانگیزه و علاقه مند به کار، انتخاب شود به وسیله مردم، خب این نور علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد.
ایشان در 23/10/1392 فرمودند: اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد ، مشکلات کشور، در شرایط کنونی فشارهای خباثت آمیز قدرتهای جهانی و در شرایط دیگر، قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد.
معظم له در 1/1/1396 فرمودند: اگر مدیریت ، متدین ، انقلابی و کارآمد باشد، همه مشکلات حل می شود.
رهبر معظم انقلاب در 23/7/1390 فرمودند: در همه نهادهای جمهوری اسلامی، در قوه مجریه ، این اصل شایسته سالاری باید رعایت شود. شایسته گزینی ، گزینش باید بر طبق معیارها و صلاحیت ها باشد.
ایشان در 25/2/1392 فرمودند: کسانی سر کار بیایند که اهل استقامت ، اهل ایستادگی باشند ، زرهی پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند. برای چنین انتخابی باید چشمها را باز کنیم ، بصیرت خود را بالا ببریم و از خدا هم کمک بخواهیم.
امام خامنه ای در 6/3/1400 فرمودند: با شرکت در انتخابات که متعلق به خود شما است از خداوند برای رأی دادن به کسیکه شایسته ی این مسئولیت است کمک بخواهید.
در 24/7/1391 نیز فرمودند: از خدا بخواهیم و خودمان هم چشمانمان را باز کنیم ، کاری کنیم که نتیجه انتخابات ، یک گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه ی انقلاب و کشور باشد.
ایشان در 26/11/1378 فرمودند: این انتخاب که ما می کنیم یک جا باید جواب آن را بدهیم این طور نیست که بگوییم حالا ما یا اصلا انتخاب نمی کنیم ، یا انتخاب می کنیم و کسی چه می فهمد، بله ؛ مردم نمی فهمند که ما چه انتخاب کردیم؛ اما خدای متعال که تشخیص می دهد. ما باید جواب او را بدهیم . ما باید محاسبه کنیم، تحقیق کنیم، بررسی کنیم و معیارها را ملاحظه نماییم تا بتوانیم به خداوند پاسخ دهیم.
معظم له در 13/2/1376 فرمودند: باید گشت و اصلح را پیدا کرد. باید گشت و امین ترین را انتخاب کرد. باید جستجو کرد و در بین این چند نفر، به طور نسبی قادرترین بر اداره کشور را پیدا کرد.
ایشان در 31/2/1376 فرمودند: همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است ، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است. باید بگردید بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید. بعضی صالحند بعضی صالح ترند. بگردید آن صالح تر را پیدا کنید و به او رأی بدهید.
حجت الاسلام و المسلمین علی شیرازی
نماینده ولی فقیه در قرارگاه ثارالله(ع) تهران
ارسال کردن دیدگاه جدید