همراهی خانواده آرمیتا و ناکامی رسانههای ضد ایرانی
آرمیتا گراوند دختر دانشآموز16 ساله که صبح یکشنبه 9مهرماه از ایستگاه متروی شهدای تهران به سمت مدرسه میرفت و در واگن مترو تعادلش را از دست داد و بر زمین افتاد، در اثر شدت جراحات وارده جان خود را در بیمارستان از دست داد.
فارس: صبح روز یکشنبه ۹ مهرماه، «آرمیتا گراوند»، دختر دانشآموزی که از ایستگاه متروی شهدای تهران به سمت مدرسه میرفت در واگن مترو تعادلش را از دست داد و بر زمین افتاد. این دختر ۱۶ ساله توسط چند تن از همراهانش از داخل واگن به بیرون منتقل شد. بلافاصله عوامل اجرایی مترو اقدامات اولیه درمانی بر روی وی را آغاز کردند و پس از تماس با اورژانس، ماموران اورژانس عملیات درمانی را آغاز کردند و او را به بیمارستان منتقل کردند.
برخلاف حوادث مشابه سالهای گذشته این بار مترو بلافاصله فیلمهای مربوط به حادثه را منتشر کرد. به طوری که مسعود درستی، مدیرعامل مترو نیز عنوان کرد فیلمهای مداربسته ادعای درگیری عوامل مترو با این دختر را رد میکند و هیچگونه درگیری لفظی و فیزیکی بین مسافران با آنها یا عوامل مترو در دوربینها ثبت نشده است.
یکی از موارد مطرح شده این بود که ماموران و عوامل مترو با آرمیتا گراوند درگیر شدند. این در حالی است که خانواده آرمیتا پس از بازبینی فیلم دوربینها این ادعا را رد کردند.
رسانههای ضد انقلاب نیز در چنین شرایطی سعی زیادی کردند با اغواگری و غوغاسالاری، موضوع بروز این حادثه برای دختر دانشآموز را به برخورد عوامل مترو با بد حجابی نسبت دهند اما با واکنش خانواده آرمیتا روبرو شدند؛ به طوری که مادر آرمیتا تاکید کرد به جای حاشیه سازی برای دخترم دعا کنید.
همچنین موضوع دیگر مطرح شده در داستان آرمیتا، درگیری مردم با آرمیتا به دلیل عدم رعایت حجاب در داخل واگن و هل دادن او بود، اما «مهلا» همکلاسی و دوست آرمیتا که در روز حادثه همراه او بود عنوان کرد که هیچ کس به ما تذکر نداد و کسی هم آرمیتا را هل نداد.
بحث دیگری که رسانههای به اصطلاح آن طرف آبی برای تهییج خانواده آرمیتا و مردم مطرح کردند در خصوص انتقال آرمیتا گراوند به بیمارستان فجر بود؛اینکه اساساً چرا باید آرمیتا را از ایستگاه متروی شهدا به بیمارستان فجر وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارتش در خیابان پیروزی ببرند؛ در حالی که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان در نزدیکی میدان شهدا قرار دارد؟
اما با روشن شدن این موضوع و کسب اطلاعات از مراکز درمانی مشخص شد که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان بیمارستان تخصصی ارتوپدی هستند اما بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فجر دارای بخشهای جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب،درمانگاه داخلی، درمانگاه قلب، درمانگاه ریه و ... است.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص پروتکل اعزام آمبولانس به بیمارستان، اسماعیل فراهانی، معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران توضیح داد: پس از دریافت تماس توسط پرسنل ۱۱۵، کارشناس مربوطه شرح حال بیمار را گرفته و متناسب با آن نوع وسیله نقلیه مناسب (موتورلانس، آمبولانس، اتوبوس، بالگرد) را به محل اعزام میکند.
وی افزود: نیروی اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، شرح حال را بیان میکنند و «مناسبترین» مرکز درمانی به او اعلام میشود. مناسبترین مرکز درمانی لزوماً نزدیکترین بیمارستان نیست بلکه یکی از پارامترها است. تجهیزات بیمارستان مقصد و ظرفیت پذیرش نیز جزو عوامل تعیین کننده در اعزام مصدوم است.
فضای امنیتی پیرامون داخل و خارج بیمارستان، ممنوعیت عبور در طبقه اول و لغو ملاقات برای سایر بیماران، شائبههای دیگری بود که در این موضوع مطرح شد؛ اما همان طور که پیشتر گفته شد بیمارستان فجر، وابسته به نیروی هوایی ارتش است و حضور سرباز و پرسنل نیروهای هوایی ارتش با لباس فرم طبیعی است.
به هرحال، حالا علی رغم تلاش فراوان کادر درمانی آرمیتا گراوند، دختر دانشآموز ۱۶ ساله بر اثر ضربه حاصل از برخورد با سطح داخلی واگن مترو، پس از چند روز جان به جان آفرین تسلیم کرد. اما نکته مهم در این حادثه جدای از غم بزرگ از دست دادن یک دختر جوان و داغدار شدن خانواده آن، مغلوب شدن جریان رسانهای معاند برای به راه انداختن آشوب و اغتشاش به بهانه جانباختن یک دختر جوان در اثر یک حادثه در مترو بود که علی رغم همه فضا سازیهای ممکن، جامعه با آنها همراهی و همکاری نکرد و تیر ضد انقلاب و ایادی آنها به سنگ خورد.
ارسال کردن دیدگاه جدید