جنس هاشمي از جنس اصلاح طلب ها نيست اما..
به گزارش بی باک، يك عضو مركزيت حزب مشاركت گفت: مبدأ اصلاح طلبي اصلاح طلبان قيام امام حسين(ع) است. وي در عين حال مي گويد عبارت براندازان فرنگ نشين را نمي پسندد و «ما روي مقابله با معارضان اصل نظام را نداريم».
کیهان نوشت: علي شكوري راد در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي اعتماد هر چند كه گفت «مبدأ اصلاح طلبي ما قيام امام حسين(ع) است كه فرمود من براي طلب اصلاح در آيين جدم خروج كرده ام» اما تحركات اوباش آشوب طلب در تعرض به ساحت امام حسين عليه السلام در روز عاشوراي سال 88 را مسكوت گذاشت. اوباش با زمينه سازي منافقين مدعي اصلاح طلبي جرئت اين هتاكي را پيدا كردند و پس از آن نيز نامزد مورد حمايت حزب مشاركت، هتاكان را مردمان خداجو توصيف كرد.
شكوري راد در بخش ديگري از اين مصاحبه درباره ناكامي حزب متبوعش در انتخابات رياست جمهوري سال 84 گفت: من معتقدم در سال 84 ما اشتباه كرديم، در سال 83 در حزب كميسيون انتخابات تشكيل داديم تا براي انتخابات رياست جمهوري برنامه ريزي كنيم. همان موقع زمزمه هاي آمدن آقاي هاشمي هم مطرح بود و من در گفت و گو با آقاي خاتمي رئيس جمهور متوجه شده بودم كه ايشان نسبت به آقاي هاشمي نظر مساعد دارد.
بر همين اساس به آقاي دكتر خاتمي دبيركل حزب گفتم الان شرايط ما خوب نيست و هاشمي در اين شرايط مي تواند براي ما هم گزينه اي مطلوب باشد و ايشان هم تاييد كرد اما اين حرف ما در سطح هواداران و بدنه اجتماعي ما حتي فرصت ابراز هم پيدا نمي كرد. اگر ما اين را مطرح مي كرديم خودمان طرد مي شديم. ما فكر مي كرديم در شرايطي كه آقاي خاتمي را در تنگنا قرار داده اند، فرد قدرتمندي مثل هاشمي بهتر مي تواند شرايط را تغيير دهد. اما اين حرف در همين حد باقي ماند و چون زمينه اي براي طرح شدن نداشت ما رفتيم به سراغ اينكه توسط حزب كانديدا معرفي كنيم. آن زمان هواداران اصلاحات سرخورده شده بودند، ما به لحاظ اجتماعي موقعيت خوبي نداشتيم و بايد خود را بازسازي مي كرديم.
وي با بيان اينكه با نامزدي مصطفي معين مخالف بوده، مي گويد: چون معتقد بودم اگر حزب هستيم بايد نامزد حزب خودمان را معرفي كنيم اما اين تصميم گرفته شد و به نظر من يكي از خطاهاي حزبي ما بود كه از ابتدا روي يك كانديداي غيرحزبي با ديگر احزاب ائتلاف كرديم.
شكوري راد در تناقض با اين اظهارات خود كه «هاشمي گزينه مطلوبي مي توانست باشد» گفت: تحليل ما از ابتدا اين بود كه هر نامزدي يا هاشمي به دور دوم انتخابات راه پيدا كند، برنده انتخابات خواهد بود، چون آقاي هاشمي در جامعه، پنجاه درصد راي منفي داشت ما فكر مي كرديم دكتر معين مي تواند با هاشمي به دور دوم برود و هيچ وقت فكر نمي كرديم فردي كه به دور دوم مي رود احمدي نژاد باشد. مردم هم در حقيقت در مرحله دوم به احمدي نژاد راي مثبت ندادند، بلكه راي نه به هاشمي را به حساب احمدي نژاد ريختند.
وي در ادامه اظهارات متناقضش مي گويد: اينكه من بحث آقاي هاشمي را مطرح كردم به اين معنا نبود كه ما هاشمي را به عنوان نامزد خود معرفي كنيم. ما هرگز نمي توانستيم آقاي هاشمي را به عنوان كانديداي مشاركت معرفي كنيم. از آن گذشته، خود آقاي هاشمي نه آن موقع و نه حتي الان، شخصيتي نيست كه كسي با او صحبت كند و به توافق برسند. با آقاي هاشمي نمي شود گفت وگو كرده و به توافق برسيم و بعد برويم آن توافق را اجرا كنيم. او كار خودش را مي كند و شما مي توانيد او را تأييد بكنيد يا نكنيد. جنس آقاي هاشمي از جنس اصلاح طلب ها نيست اما به دليل اينكه انتقادهايي به روند اداره امور كشور دارد، در برخي وجوه با اصلاح طلبان مواضع مشترك پيدا كرده است... نه تنها ما بلكه هيچ مجموعه ديگري هيچ وقت در اين مدت وارد گفت و گويي با آقاي هاشمي نشده اند كه منجر به يك توافق شده باشد.
ما اگر آن موقع حرف هاشمي را مي زديم، به اين معنا بود كه اگر رئيس جمهور شود بد نيست نه اينكه او را كانديداي خود كنيم چون فكر مي كرديم با توجه به رويكردهاي جديدي كه در دوران اصلاحات پيدا كرده مي توانست لااقل بخشي از اهداف توسعه اي آقاي خاتمي را با قدرت دنبال كند.
عضو مركزيت حزب مشاركت در بخش ديگري از مصاحبه خود با بيان اينكه «اگر در حاشيه بنشينيم، مردم ما را فراموش خواهند كرد»، از اقدام خاتمي در حضور در انتخابات مجلس دفاع كرد و گفت: آقاي خاتمي با آن رأي در واقع تست كرد و چون منفي بود امروز هيچ اصلاح طلب صاحب اعتبار و وزني را پيدا نمي كنيد كه بگويد بايد در انتخابات سال آينده موثر خواهيم بود.
برخلاف اين اظهارات شواهد حاكي از آن است كه طيفي از اصلاح طلبان با محوريت خاتمي اصرار دارند به هر طريق بتوانند در انتخابات سال آينده شركت كنند.
شكوري راد درباره عبارت «براندازان فرنگ نشين» كه در نامه نوشته شده توسط شماري از اصلاح طلبان به بهانه سالروز تولد خاتمي قيد شده بود، گفت: خيلي از افراد به نوشتن اين عبارت اعتراض داشتند و قرار بود كه حذف شود. حداقل اين است كه خود من زماني آن نامه را امضا كردم كه قرار بود اين عبارت حذف شود و به نظر من عبارت خوبي نبود.
البته من معتقدم ما نمي توانيم با كساني كه برنامه خود را براندازي نظام اعلام مي كنند، تشريك مساعي كنيم. ولي در حالي كه صاحبان قدرت خود را معادل نظام معرفي مي كنند و ما را به دليل انتقاد از خودشان به ضديت با نظام متهم مي كنند وظيفه اي براي مقابله با معارضين نداريم[!] ما به اصل نظام وفاداريم و از آن دفاع مي كنيم.
اگر روزي نظام موجود اصلاح پذير نبود و اصلاحات به بن بست رسيد، همان طور كه آقاي رضا خاتمي گفت ما با معارضين اصل نظام تشريك مساعي نمي كنيم ولي روي مقابله با آنها را نيز نخواهيم داشت. بنابراين ترجيح خواهيم داد همچون علي(ع) در خانه بنشينيم تا از آتش فتنه در امان باشيم.
اين قياس گزاف در حالي صورت مي گيرد كه هفته گذشته رجب مزروعي فرستاده ويژه حزب مشاركت و سازمان مجاهدين (انقلاب) به خارج كشور با طيفي از گروهك هاي ضد انقلاب در نشست مشتركي شركت كرد. در فتنه سبز نيز تمام گروهك هاي برانداز ساختارشكن- از سلطنت طلب ها و شبه ملي گراها تا گروهك هاي چپ منحله و منافقين و كومله و دموكرات- در كنار جريان نفاق مدعي اصلاح طلبي حضور به هم رسانده و تشريك مساعي داشت.
ارسال کردن دیدگاه جدید