استفاده از بنزین با قیمت آزاد محدودیتی ندارد
به گزارش خبرگزاری شبستان، ناصر سجادی در جمع خبرنگاران افزود: عده زیادی از مردم از شارژ سهمیه بنزین آزاد در کارت های سوخت خود مطلع نیستند و اقدام به سوختگیری از طریق کارت جایگاه داران می کنند که این امر موجب افزایش حجم استفاده از کارت سوخت جایگاه داران شده است.
وی با تاکید بر این که کارت سوخت جایگاه داران به وفور موجود است، اظهار کرد: کارت سوخت جایگاه داران به میزان کافی در اختیار جایگاه ها قرار گرفته است و هیچ گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد اما بهتر است مردم برای سوختگیری بنزین آزاد از کارت هوشمند خود استفاده کنند.
سجادی یادآور شد: دلیل صدور کارت سوخت برای جایگاه داران برای استفاده در شرایط اضطراری و برای رفاه مردم در سوختگیری در شرایطی مثل گم شدن کارت سوخت و یا همراه نداشتن آن است، بنابراین استفاده از آن نباید به یک روند عادی تبدیل شود زیرا همه خودورهای کشور اعم از تولید داخل یا خارج دارای کارت سوخت هستند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با اشاره به این که شارژ ماهانه بنزین آزاد موجود در کارت های هوشمند سوخت با هماهنگی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور و به منظور کاهش قاچاق در نواحی مرزی از 500 لیتر به 300 لیتر کاهش یافت، افزود: این اقدام برای جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی در نواحی مرزی انجام شده است.
وی تصریح کرد: بنزین 700 تومانی از ابتدا سهمیه ای نبوده است و عرضه آن بدون هیچ گونه محدودیتی در جایگاه ها ادامه دارد.
سجادی افزود: بر اساس گزارش رصدهای تراکنش های کارت های سوخت، فقط در موارد بسیار محدودی کل سهمیه 300 لیتری کارت ها استفاده می شود و این عده از مصرف کنندگان نیز می توانند با پایان شارژ 300 لیتری موجود در کارت ها از طریق کارت سوخت جایگاه داران نسبت به دریافت بنزین آزاد اقدام کنند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تاکید کرد: شارژ 300 لیتر بنزین آزاد ماهانه در کارت های هوشمند سوخت رقم مناسبی است که تنها در موارد معدودی هموطنان تمامی این سهمیه را استفاده می کنند و در بیشتر مواقع میزان کمی از آن مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: به طور میانگین و متناسب با بزرگی و کوچکی جایگاه و میزان فروش آن، به طور میانگین حدود 8 کارت هوشمند سوخت در اختیار هر جایگاه است که روزانه به میزان 10 هزار لیتر شارژ می شود که این میزان تا 24 ساعت قابل استفاده بوده و روزانه 256 بار قابلیت سوختگیری از هر کارت وجود دارد.
سجادی تصریح کرد: با توجه به فروش هر جایگاه تعداد کافی کارت سوخت در اختیار جایگاه داران قرار می گیرد و هر فرد می تواند به میزان لازم از طریق این کارت ها نسبت به سوختگیری اقدام کند.
بر اساس تصمیم ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور با هدف نظارت دقیق و به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین در نقاط مرزی مقدار هر بار شارژ بنزین آزاد در کارت های هوشمند سوخت خودروهای سواری شخصی از مهر ماه امسال از هر نوبت 500 لیتر به هر نوبت 300 لیتر تغییر یافت که این تغییر هیچ گونه محدودیتی برای دریافت بنزین ایجاد نمی کند.
رشد 5.7 درصدی مصرف بنزین کشور در هفت ماه نخست سال
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با اعلام این که از آغاز امسال تا پایان مهر ماه به طور میانگین روزانه 64 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شده است، افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته (60.5 میلیون لیتر) 5.7 درصد رشد یافته است.
ناصر سجادی تاکید کرد: از میانگین روزانه 64 میلیون لیتر بنزین مصرفی، 3 میلیون لیتر مربوط به بنزین سوپر و حدود 30 درصد از این میزان بنزین آزاد بوده است.
وی تصریح کرد: در یکی از گزارش های مربوط به روز 21 مهر امسال، حدود 85 درصد از کارت های هوشمند سوخت خودروهای شخصی دارای سهمیه بنزین 400 تومانی در کارت های سوخت خود بوده اند و تنها 15 درصد به دریافت سهمیه بنزین آزاد اقدام می کنند که میزان شارژ سهمیه 300 لیتری برای این مدت کافی به نظر می رسد.
سجادی افزود: هم اکنون 22 میلیون و 240 هزار کارت هوشمند سوخت در کشور وجود دارد که از این تعداد 13 میلیون و 280 هزار کارت سوخت مربوط به خودروهای دوگانه سوز و بنزین سوز است.
افزایش 4.8 درصدی مصرف گازوییل کشور از آغاز امسال
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با یادآوری این که در هفت ماه نخست امسال به طور میانگین روزانه 92 میلیون لیتر گازوییل در کشور مصرف شده است، افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (روزانه 88.3 میلیون لیتر) 4.8 درصد رشد یافته است.
پایان پیام/
ارسال کردن دیدگاه جدید