چرا مجلس کسی را تائید کند که اعتقادی به مبانی نظام ندارد؟
ابراهیم رضایی در جریان بررسی صلاحیت ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت در مجلس طی تذکری گفت: چرا صلاحیت کسی را بررسی کردید که اعتقادی به مجلس و مبانی نظام ندارد.
ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در جلسه عصر دیروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت طی تذکری و در پاسخ به نمایندهای که گفت ظفرقندی جانباز است، گفت: «با علی در بدر بودن شرط نیست، ای برادر نهروان در پیش است»، به قول امام خمینی، ملاک حال فعلی افراد است.
وی ادامه داد: از عاشورای ۶۱ هجری قمری تا عاشورای ۸۸ شمسی یاد گرفتیم که به قول امام روح الله، میزان حال فعلی افراد است.
امروز ۲۸ مرداد ماه سالروز کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۳۲ بود، کودتای آمریکا منحصر به سال ۳۲ نشد و بارها و بارها کودتای نظامی و غیرنظامی شکست خورده در ایران داشت.
درود بر ملت انقلابی ایران و رهبر حکیم و بزرگ ایران که در سال ۸۸ نگذاشتند کودتاچیان به هدف و مقصود خود برسند.
وی تاکید کرد: تذکر بنده بند ۱۱ ماده ۲۲ آییین نامه است که بر حفظ شان و منزلت و اقتدار مجلس و دفاع از حقوق و جایگاه قانونی نمایندگان تاکید دارد و همینطور اصولی از قانون اساسی که در این باره است.
چرا اجازه دادید که صلاحیت فردی در مجلس بررسی شود که اساس مجلس و مردم سالاری دینی را قبول و باور ندارد؟ و اعتقادی به مبانی جمهوری اسلامی ندارد. او معتقد است که همه این ۲۹۰ نفر نماینده با مهندسی انتخابات وارد مجلس شدند، چه چپ و راست و چه اصلاح طلب و اصولگرا و شیعه و سنی همه را اینگونه میداند.
رضایی تصریح کرد: ما چطور صلاحیت این فرد را بررسی کنیم که او انتخابات که این نمایندهها از آن بیرون آمده را قبول ندارد. برادران و خواهران و ملت بزرگ ایران خدا میداند بحث ما اینجا چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا نیست این آقای دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور اینجا هستند ایشان یک چهره اصلاح طلب هستند. چند سال در دولت اصلاحات معاون اول نفر دوم قوه مجریه بودند و هستند مگر ما با ایشان مشکلی داریم؟ بحث ما اصلاح طلبی و اصولگرایی و این دوگانههای جعلی چپ و راست نیست بحث ما رای مردم، اراده مردم و حقوق مردم است.
وی تاکید کرد: یک عدهای در سال ۸۸ این نظام را تا لبه پرتگاه بردند، جلوی رای مردم صف آرایی کردند، میخواستند کودتا کنند، در این کشور عامل آمریکاییها شدند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: دوستان میگویند که اینها سابقه جنگ دارند! دستشان درد نکند، عرض کردم خدمتم آقای دکتر قالیباف من معتقدم چنین چیزی نباید در دستور کار مجلس قرار میگرفت.
رضایی تاکید کرد: مجلس انقلابی، انقلابی بودنش به عملش است، به برخورد انقلابی مجلس است، کسی که مواضعش با بزرگترین دشمنان این کشور هیچ تفاوتی ندارد، چرا اجازه دادید که در این مجلس اساساً مورد بررسی قرار گیرد.
ارسال کردن دیدگاه جدید