ردپای ایران در تلاویو/ بمبی که رسانه های جهان را لرزاند
موج عظیمی که این خبر در مجامع رسانه ای و سیاسی غرب به راه انداخته، به وضوح قابل مشاهده است؛ موجی که از موفقیت جمهوری اسلامی ایران در تحقق خواسته اکید "بت شکن بزرگ تاریخ معاصر جهان" حکایت دارد.
بی بی سی: «حمله به تل آویو با راکت فجر ۵ مهمترین رخداد در دور تازه درگیری میان اسرائیل و حماس است. تل آویو از سال ۱۹۹۱ و جنگ آمریکا با عراق بر سر کویت مورد حمله موشکی قرار نگرفته بود.»
رادیو فردا: «برای نخستین بار در تاریخ نزاع اسرائیلی- فلسطینی نوع تازهای از راکتهایی که در دست شبهنظامیان فلسطینی است و اسرائیل با اطمینان آنرا "راکتهای ایرانی" مینامد، به سوی منطقه تل آویو در مرکز اسرائیل شلیک شد هرچند که به زمین اصابت نکرد. شامگاه پنجشنبه بیست و پنجم آبان/ پانزدهم نوامبر برای نخستین بار پس از بیست سال آژیر خطر حمله راکتی و موشکی، در تل آویو و سایر شهرکهای اطراف آن طنینافکن شد.»
صدای آمریکا: «حماس می گوید یک راکت فجرِ۵، ساخت ایران را به سوی تل آویو پرتاب کرده، اما گزارشی از اصابت این راکت به تل آویو نرسیده است.»
دویچه وله: «حماس در آخرین واکنش به حمله هوایی اسرائیل، از شلیک دو موشک فجر ۵ به تلآویو و هدف گرفتن یک مرکز تجاری خبر داده است.»
خبر داغ این روزهای رسانه های جهان، ناآرامی در سرزمین های اشغالی و درگیری های مردم و گروه های مقاومت فلسطین با صهیونیست هاست. طبق معمول، گزارش هایی از روند درگیری ها و تلفات دو طرف مخابره شده است.
بی بی سی در این باره می نویسد: «از زمان آغاز درگیری های اخیر بین اسرائیل و فلسطینیان، پانزده نفر در غزه کشته و دست کم یکصد و پانزده تن دیگر زخمی شده اند. به گفته منابع فلسطینی، کشته شدگان عبارت بودند از پنج عضو حماس، دو کودک، یک زن و یک مرد سالمند اما هویت دیگر قربانیان اعلام نشده است. یکی از کشته شدگان حملات هوایی اسرائیل، عمر، پسر یازده ماهه فیلمبردار شبکه خبری بی بی سی بوده است که در جریان بمباران زخمی شد و در بیمارستان درگذشت. برادر فیلمبردار بی بی سی هم در این حمله به شدت زخمی شده است... سخنگوی پلیس اسرائیل گفت که اصابت موشک های فلسطینی پرتاب شده از نوار غزه به نقاطی در فاصله سی کیلومتری داخل خاک اسرائیل سه نفر را کشته و چهار نفر دیگر را زخمی کرده است.»
اما این بار، پرتاب موشک های ایرانی به سمت تلاویو، همچون بمبی در رسانه های جهانی ترکیده است که گوشه هایی از آن در ابتدای این نوشته از نظرتان گذشت.
یکی از مهم ترین نتایج خیزش و قیامهای اسلامی در خاورمیانه، انزوای بیش از پیش اسرائیل بوده است که دردسرهای بزرگی را برای این رژیم به وجود آورد. پس از آن، نفوذ پهپاد "ایوب" (ساخت ایران) توسط حزب الله لبنان به عمق اراضی اشغالی و فروپاشی هیمنه پوشالی "گنبد آهنین" اسرائیل، رقم خورد و امروز مشکل جدیدی به بحران های سریالی صهیونیست ها اضافه شده است: "ردپای ایران در تلاویو"
بی بی سی در یادداشتی با عنوان «اهمیت شلیک راکت به تلآویو چیست؟» می نویسد: «مقامات نظامی و سیاسی اسرائیل به شدت از ناحیه چنین احتمالی نگران بودند که پایتخت مالی و تجاری اسراییل مورد حمله قرار بگیرد. چنین حملهای آثار روانی جدی برای اسرائیل خواهد داشت. این نخستین باری است که حماس به این سطح از توانمندی دست یافته که بتواند با راکتهایش تل آویو را در فاصله ۷۵ کیلومتری تهدید کند. گزارشها حاکی از آن است که راکت فجر ۵ در آبهای نزدیک تل آویو فرود آمده ولی نفس این اقدام همانی بود که اسرائیلی ها نگرانش بودند. راکت فجر ۵ از خانواده راکت های فجر نمونه پیشرفتهای از یک سیستم کوتاه برد است که ایران در سالهای اخیر روی آن کار کرده است.
برخی گزارشها حاکی از آن است که حزب الله لبنان شمار قابل توجهی از این راکتها را در اختیار دارد و آنها را خیبر-۱ نامگذاری کرده و در نبرد پیشین با اسرائیل توانست اهدافی در عمق خاک اسراییل را با این راکت ها هدف قرار دهد. اسرائیل طی دو روز گذشته تلاش زیادی می کرد تا محل های نگهداری این راکتها را بزند و کارایی سیستم دفاع ضد موشکی اسرائیل موسوم به گنبد آهنین اکنون با چالش جدی مواجه است. طی پنجاه سال گذشته از زمان تشکیل اسرائیل، معادله نظامی بین اسرائیل و فلسطینیها به شکل کاملا روشنی یک طرفه و به نفع اسرائیل بود اما اکنون فلسطینی ها با داشتن راکتهایی با بردهای مختلف به درجهای رسیدهاند که توانسته اند از نظر تعداد و برد راکتهایشان به تهدیدی برای اسرائیل تبدیل شوند. حمله حماس به تل آویو می تواند سطح مناقشه را بطور جدی بالاتر برده و احتمال حمله زمینی اسراییل به غزه را افزایش دهد.»
تیتر یک سایت رادیو فردا نیز به گزارشی از یک صهیونست، زیر عنوان «شلیک راکت به سوی تلآویو؛ افزایش تلفات در غزه» اختصاص یافته و در آن آمده است: «تاکنون سابقه نداشت که راکتی که شبهنظامیان فلسطینی شلیک میکنند، به سوی تل آویو که شهر متروپولیتن و مرکز تجاری و اقتصادی اسرائیل است، شلیک گردد... نظامیان ارشد اسرائیل در ماههای گذشته مدعی بودند که ایران با بهرهگیری از هرج و مرج دو سال اخیر در صحرای مصری سینا، از راه تونلهای زیرزمینی میان مصر و غزه، راکتهای پیشرفته ساخت ایران را به غزه منتقل کرده است.»
دویچه وله در خبر تیتر یک خود باعنوان «درگیری حماس و اسرائیل با پرتاب موشک به تلآویو بالا گرفت» تاکید دارد: «حملات موشکی حماس موجب به صدا در آمدن آژیر خطر در تل آویو و وحشت مردم شد. حماس در واکنش به کشته شدن الجعبری تاکید کرده بود که اسرائیل با این عمل، "دروازههای جهنم" را به روی خود گشوده است.»
به هر روی، موج عظیمی که این خبر در مجامع رسانه ای و سیاسی غرب به راه انداخته، به وضوح قابل مشاهده است؛ موجی که از موفقیت جمهوری اسلامی ایران در تحقق خواسته اکید "بت شکن بزرگ تاریخ معاصر جهان" حکایت دارد: «امروز قبله اول مسلمين به دست اسرائيل، اين غده سرطاني خاورميانه افتاده است. امروز اسرائيل با تمام وسايل شيطاني تفرقه افكني ميكند. بر هر مسلمان لازم است كه خود را عليه اسرائيل مجهز كند. من نزديك به بيست سال است خطر صهيونيسم بين الملل را گوشزد نموده ام و امروز خطر آن را براي تمامي انقلابات آزادي بخش جهان و انقلاب اخير اسلامي ايران كمتر از گذشته نمي دانم. قبلا هم تذكر دادهام، دولت غاصب اسرائيل، با هدف هايي كه دارد براي اسلام و ممالك مسلمين خطر عظيم دارد و خوف آن است اگر مسلمين به آنها مهلت دهند، فرصت از دست برود و جلوگيري از آنها امكان پذير نشود و چون احتمال خطر متوجه اساس اسلام است لازم است بر دول اسلامي بخصوص و بر ساير مسلمين عموما كه رفع اين ماده فساد را به هر نحو كه امكان دارد بنمايند. تمام گرفتاری ما از این اسرائیل است، اسرائیل هم از امریکاست.»
ارسال کردن دیدگاه جدید