پایان برداشت طلای سفید در پارس‌آباد

مدیر جهاد کشاورزی پارس‌آباد خبر داد

خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی پارس‌آباد گفت: برداشت پنبه به عنوان طلای سفید در این شهرستان پایان یافت و امسال یک رشد 20 تا 25 درصدی را در تولید این محصول شاهد بودیم.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حسن روحی عصر امروز در جریان بازدید از طرح‌های توسعه کشاورزی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در زمینه‌های مختلف اظهار داشت: بیش از دو هزار هکتار از اراضی استان اردبیل به کشت پنبه اختصاص یافته است که بیش از 80 درصد آن متعلق به اراضی مستعد پارس‌آباد است.

وی به جایگاه پنجمی استان اردبیل در کشت پنبه اشاره کرد و بیان داشت: این محصول به عنوان طلای سفید در منطقه مغان و کشتزارهای با کیفیت آن مورد توجه است به طوری که از هر هکتار سه تا چهار تن محصول به دلیل آب و هوای مناسب برداشت می‌شود.

روحی خاطر نشان کرد: پنبه تولید شده در مغان جز مرغوب‌ترین پنبه‌ها است که با داشتن الیاف متوسط با تارهای بلند در اکثر کارخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که ضرورت دارد در بهره‌گیری کارخانه‌های نساجی استان از این محصولات اقدام لازم و هماهنگی مورد نظر صورت بگیرد.

این مسئول از تولید 800 تن کرفس در شهرستان پارس‌آباد با تلاش و کوشش کشاورزان خبر داد و اضافه کرد: کشاورزان چند سالی است که تولید محصول کرفس را در پارس‌آباد آغاز کردند به طوری که 10 هکتار از اراضی مستعد پارس‌آباد برای کاشت این محصول که در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در نظر گرفته است.

وی به برداشت این محصول به ازای هر هکتار هشت تن محصول کرفس اشاره کرد و ادامه داد: خواص درمانی این گیاه به حدی است که ویتامین C و آنتی‌اکسیدان آن بسیار بالا بوده و مانع بروز سرطان معده است.

مدیر جهاد کشاورزی پارس‌آباد به بازار مناسب این محصول در داخل و خارج از استان اشاره کرد و بیان داشت: ‌برخی از خانواده‌ها به شکل خام و در قالب سالاد از آن استفاده می‌کنند که با افزودن آب لیمو به آن از طعم بسیار مطلوبی نیز برخوردار است.

مازاد تولید 672 هزار تن سیب‌زمینی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز از تولید بیش از 850 هزار تن سیب‌زمینی از مزارع استان اردبیل خبر داد.

عادل عبدایمانی گفت:‌ این میزان محصول از 23 هزار و 920 هکتار از اراضی اردبیل برداشت شده که نسبت به سال گذشته حدود 20 درصد افزایش تولید را شاهد هستیم.

وی افزود: ‌از تولیدات استان 184 هزار تن نیاز استان می‌باشد و 18 هزار تن نیز به کارخانه‌های فرآوری سیب‌زمینی از جمله چیپس اختصاص می‌یابد.

عبدایمانی با اعلام اینکه دشت اردبیل، نمین، سرعین و نیر بیشترین تولید محصول را دارند، یادآور شد: حدود 670 هزار تن مازاد تولید را در استان شاهد هستیم که صادرات سیب‌زمینی به کشور سوریه، ترکیه، کویت و آذربایجان شروع شده است.

وی در پایان سخنان خود به جایگاه اولی استان اردبیل در تولید بذر سیب‌زمینی اشاره کرد و اظهار داشت: ‌بذرهای کاشته شده در این استان آگریا، ساوالان و کایزر است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی