کرمان در تولید گوشت به خودکفایی رسید
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: استان کرمان در زمینه تولیدات مرغ و گوشت خودکفا شده است و سالانه 30 میلیون قطعه مرغ و 40 هزار تن گوشت قرمز در این خطه تولید میشود.
به گزارش بي باک به نقل از باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، بیژن دهقانی در نشست هماهنگی اجرای طرحهای دامپزشکی سیرجان که در محل فرمانداری تشکیل شد، اظهار داشت: طرح معدوم کردن آلایش و لاشههای غیر قابل مصرف دام در کشتارگاههای استان کرمان در دستور کار دامپزشکی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: این اقدام با هدف سلامت کامل گوشت سفید و قرمز برای مصرف کنندگان است که در این طرح قطعات گوشت سفید و قرمز اعم از دل، قلوه، جگر، کله و پاچه به صورت بستهبندی به بازار مصرف عرضه و از عرضه قطعات گوشت اعم از مرغ و دام جلوگیری میشود.
دهقانی از خودکفایی استان کرمان در زمینه تولیدات مرغ و گوشت خبر داد و افزود: سالانه 30 میلیون قطعه مرغ و 40 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمان تولید میشود.
وی اظهار داشت: طرح توسعه کشتارگاهها و مراکز پرورش گوسفند و طیور در دست اقدام است، زیرا استان کرمان با موقعیت خود زمینه صدور فرآوردههای دامی را به سایر نقاط کشور دارد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: اجرای طرح جمعآوری کشتارگاههای سنتی در سطح استان کرمان نیازمند حمایت مسئولان در بخش اعتبارات است تا بتوانیم کشتارگاههای صنعتی را جایگزین کنیم تا هم با کمبود کشتارگاه مواجه نشویم و هم به بحث اشتغال لطمهای وارد نشود.
دهقانی زیرساختهای دامپزشکی در سیرجان را خوب توصیف کرد و بیان داشت: در سال جاری دو کشتارگاه جدید در شهرستان سیرجان راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه طرحهای اعلام شده دامپزشکی در مرحله اول در شهرهای کرمان و سیرجان اجرا میشود و افزود: با هدف حضور بهتر بازرسی در هنگام ذبح طیور تمام کشتارگاههای استان کرمان باید روزانه مرغ خود را ذبح و بستهبندی کنند تا مسائل بهداشتی به خوبی رعایت شود.
ارسال کردن دیدگاه جدید