پذیرش دوره دکتری جامعةالمصطفی آغاز شد

جامعه المصطفی العالمیه از بین فارغ التحصیلان خواهر و برادر ایرانی و غیر ایرانی دارای مدرک سطح 3 حوزه معادل کارشناسی ارشد برای تحصیل در دوره دکتری سال 93-92 از طریق آزمون ورودی دانش پژوه می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آزمون ورودی دوره دکتری جامعه المصطفی العالمیه ویژه فارغ التحصیلان خواهر و برادر ایرانی و غیر ایرانی دارای مدرک سطح 3 حوزه معادل کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 93-92 در شهرهای مقدس مشهد و قم، پنجشنبه و جمعه، 5 و 6 اردیبهشت‌ماه سال 92 برگزار و نتایج کتبی آن نیز 9 تیرماه‌ 92 از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی المصطفی اعلام می‌شود.
براساس این گزارش، فلسفه اسلامی، علوم حدیث تطبیقی، تفسیر تطبیقی، تاریخ اهل بیت‌(ع)، قرآن و علوم گرایش حقوق، قرآن و علوم گرایش نجوم، عرفان اسلامی، کلام اسلامی، قرآن و علوم با گرایش علوم اجتماعی، فقه مقارن، فقه تربیتی، اصول فقه اسلامی، فقه اسلامی، فقه و معارف اسلامی جریان‌های کلامی معاصر جهان، از رشته‌های تحصیلی مقطع دکترای المصطفی است.

فقه عبادی، فقه خانواده، فقه قضایی، فقه سیاسی، فقه اقتصادی و شیعه شناسی با گرایش پیامبر اعظم‌(ص)، کلام اسلامی، فقه خانواده، فقه عبادی، قرآن و علوم با گرایش علوم تربیتی، فقه قضایی، قرآن و علوم گرایش علوم تربیتی، تفسیر تطبیقی، قرآن و علوم گرایش علوم تربیتی و تفسیر تطبیقی از دیگر رشته‌های تحصیلی است که در این آزمون به چشم می‌خورد.

تربیت اساتید و کادر علمی مورد نیاز المصطفی‌(ص) در داخل و خارج از کشور، زمینه‌سازی حضور داوطلبان ایرانی و غیر ایرانی برای تدریس در علوم و معارف اسلامی در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد، افزایش توانمندی داوطلبان برای حضور فعال و توانمند در عرصه‌های علمی مراکز و مجامع همسو در داخل و خارج از کشور از اهداف پذیرش دوره دکتری برشمرده شده است.

افزایش توانمندی طلاب برای انجام وظایف تبلیغی، فرهنگی و نشر گسترش معارف و علوم اسلامی، ایجاد فرصت مناسب برای داوطلبان فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد جهت ورود به مقاطع بالاتر، زمینه‌سازی برای تامین اهداف و راهبردهای عالی جامعه المصطفی‌ العالمیه، زمینه سازی جذب و پذیرش نخبگان و ممتازان از بین داوطلبان متقاضی از دیگر اهداف این آزمون عنوان شده است.

از سیاست‌های پذیرشی دوره دکتری جامعةالمصطفی‌ می‌توان به توجه ویژه نسبت به ابعاد تربیتی، فرهنگی، اخلاقی و زی طلبگی داوطلبان به ویژه طلاب ایرانی، توجه به سوابق علمی، آموزشی، پژوهش و تبلیغی داوطلبان، توجه به ملیّت‌ها و نیازهای منطقه‌ا‌‌ی، توجه به تفکیک و ارزیابی، پذیرش، سوابق، دانش و استعداد و توان علمی داوطلب و ارتقای سطح آرامش و کاهش اضطراب داوطلبان در فرایند سنجش و پذیرش اشاره کرد.

این گزارش می‌افزاید: تدین به دین مبین اسلام، التزام به مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت فقیه، برخورداری از صلاحیت‌های اخلاقی و اعتقادی،
سلامت کامل جسمی و روحی، نداشتن منع قانونی برای تحصیل در جمهوری اسلامی ایران، داشتن گذرنامه با حداقل سه سال اعتبار، ارائه تعهد مبنی بر اتمام دوره و پرداخت هزینه‌ها در صورت انصراف از شرایط عمومی نام‌نویسی در این آزمون است.

ارائه تعهدنامه محضری نسبت به ارائه خدمات، دو برابر مدت تحصیل در نمایندگی‌های المصطفی در داخل و خارج در صورت بورس شدن توسط المصطفی‌(ص)، داشتن اقامت معتبر یا ورود با ویزای تحصیلی در مهلت مقرر، فقدان سوء پیشینه در مراجع ذی صلاح، ارائه رضایت کتبی همسر برای داوطلبان خواهر، نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از نظر مقررات با وظیفه عمومی و یا معافیت تحصیلی از حوزه علمیه قم برای داوطلبان ایرانی و جاری بودن پرونده آموزشی از دیگر شرایط عمومی به شمار می‌رود.

شرایط اختصاصی شرکت در این آزمون، اتمام کارشناسی ارشد المصطفی‌(ص) و سایر دوره‌ها طبق برنامه زمانبندی شده حداکثر 12 سال برای داوطلبان ایر ایرانی، عدم مشروطیت در سطح سه (دوره کارشناسی ارشد)، داشتن حداقل معدل کل 16 در مقطع کارشناسی ارشد، موفقیت در دفاع از پایان‌نامه در مهلت مقرر با امتیاز حداقل 15، تأیید صلاحیت علمی و اخلاقی داوطلب توسط واحد آموزشی و تسلط به زبان فارسی و یکی از زبان‌های عربی، انگلیسی و یا فرانسوی، کسب حد نصاب در هر یک از دروس پایه، تخصصی، مصاحبه و سوابق و تعهد داوطلب قبول شده مبنی بر شرکت در دروس پیش‌نیاز اعلام شده از طرف گروه مربوطه است.

همچنین حافاظان، نخبگان و فعالان قرآن کریم، نهج البلاغه و یا صحیفه سجادیه، داوطلبانی که معدل کل دوره کارشناسی ارشد آنها بالاتر از 18 بوده باشد مشروط به اینکه معدل هر ترم آنان بیشتر از 17 باشد، نفرات اول تا سوم، در آخرین مسابقات علمی گروه ارشد، مولفان، مدرسان، نخبگان، فعالان فرهنگی و مبلغین با ارائه مدرک معتبر، آشنایی به زبانهای زنده دنیا، ملیت‌های خاص و نیازهای منطقه‌ای از اولویت‌های پذیرش در آزمون دکتری المصطفی است.

این گزارش با اشاره به شروع زمان نام‌نویسی و نحوه دریافت کارت آزمون دکتری جامعةالمصطفی العالمیه آورده است: زمان نام‌نویسی از چهارشنبه 8 تا شنبه 18 آذرماه است و حداکثر تا 7 دی‌ماه اسامی داوطلبان دارای شرایط و مجوز شرکت در آزمون کتبی اعلام خواهد شد، همچنین زمان دریافت کارت آزمون از 20 تا 30 فروردین‌ماه 92 از طریق پایگاه اینترنتی آزمون مشخص شده است.

جامعةالمصطفی برای پذیرفته‌شدگان در این آزمون تسهیلات و خدماتی را در نظر گرفته که از آن جمله می‌توان به استفاده از اساتید مجرب و توانمند، استفاده از گروه‌های علمی تربیتی، استفاده از کتابخانه و منابع آموزشی، محیط و فضای مناسب آموزشی و پژوهشی المصطفی، ابزار و وسایل و تکنولوژی آموزشی، کلاس‌های فوق برنامه و اعطای دانشنامه رسمی به فارغ التحصیلان هر یک از رشته‌ها اشاره کرد.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای نام‌نویسی در آزمون دکتری جامعةالمصطفی العالمیه می‌توانند به سامانه پذیرش اداره‌کل سنجش و پذیرش المصطفی به نشانی اینترنتی http://admission.miu.ir مراجعه کنند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی