ترویج سبک زندگی اسلامی از مدارس آغاز شود
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی گفت: اگر اشرافیگری و تشریفات در میان خانواده به عنوان یکی از منکرات شناخته شود، فرهنگ و سبک زنگی اسلامی جایگزین خواهد شد.
حجتالاسلام جواد حاجیزاده، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تبیین و تشریح اهمیت توجه به سبک زندگی اسلامی پرداخت و اظهار داشت: اگر سبک زندگی اسلامی در بعد فردی و اجتماعی محقق شود، به خودی خود اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، تحقق خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه دوری از اصول و ارزشهای حقیقی اسلام سبب گرایش به فرهنگ و سبک زندگی غربی در جامعه میشود، تصریح کرد: سبک زندگی اسلامی بر خلاف تفکر مادیگرای غرب بر پایه حقوق و تکالیف متقابل و همچنین کار و تلاش برای کسب روزی و بهرهمندی از نعمتها در جهت بندگی درگاه حق تعالی است.
امام جمعه اهر با اشاره به اینکه بهترین شیوه زندگی در آیات قرآن کریم و سیره رسول اکرم(ص) و همچنین ائمه اطهار(ع) تجلی یافته است، گفت: مفاهیم عالی اسلام، کاملترین و جامعترین شیوه و سبک زندگی را به بشریت معرفی کرده است، چنان که در آیاتی بر پرهیز از اسراف تأکید شده است.
وی خواستار معرفی مصادیق سبک زندگی اسلامی در سطوح مختلف اجتماعی شد و با اشاره به رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری در جمع مردم خراسان شمالی تصریح کرد: باید اتاقهای فکر و کارگروههای سبک زندگی اسلامی در مراکز علمی، پژوهشی و فرهنگی تشکیل شود و نظام جامع فرهنگی در راستای ترویج مبانی سبک زندگی اسلامی فعالیت داشته باشد.
حجتالاسلام حاجیزاده با اشاره به اهمیت فعالیت و کار رسانهای برای مقابله با رواج سبک زندگی غربی در جامعه خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی فیلمها، سریالها و حتی برنامههای آموزشی رسانه ملی درست مقابل ترویج فرهنگ زندگی اسلامی حرکت میکنند، این در حالی است که برخی پیامهای بازرگانی نیز با فرهنگ و سبک زندگی دینی در تضاد است.
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی با بیان اینکه آشنایی و شناخت سبک زندگی اسلامی بایستی از مدارس آغاز شود، گفت: اگر نتوانیم سبک زندگی سعادتمند را معرفی کنیم، به یقین نسل جوان جامعه الگوهایی که به راحتی در دسترستر هستند را انتخاب خواهند کرد، همان مسأله ای که در سالیان گذشته مورد غفلت واقع شده است.
امام جمعه اهر در پایان خواستار توجه به فرهنگ قناعت و صرفهجویی در خاوادهها، گرایش به مصرف کالاهای تولید داخل، پرهیز از خریدهای بیمورد و فراتر از نیاز، دوری از چشم و هم چشمی و تقبیح تجملگرایی در سطوح مختلف اجتماعی شد و گفت: اگر اشرافیگری و تشریفات در میان خانواده به عنوان یکی از منکرات شناخته شود، فرهنگ و سبک زنگی اسلامی جایگزین خواهد شد.
برای مشاهده کل اخبار کلیک کنید
ارسال کردن دیدگاه جدید