مصرف بادمجان سرخ کرده زمینه چاقی را فراهم می‌کند

 کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت:سرخ کردن بادمجان سبب جذب مقادیر زیادی روغن می‌شود که زمینه چاقی و بیماری‌های مزمن دیگر را فراهم می‌کند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، شهلا جودت در خصوص خواص این گیاه اظهار کرد: مصرف بادمجان در پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی موثر است و در این راستا مصرف بادمجان به صورت آب پز توصیه می‌شود.

وی بیان کرد: آنتی اکسیدان‌های موجود در بادمجان نقش ضد سرطانی دارد و به دلیل داشتن فیبر فراوان، خطر تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی عروقی با مصرف آن کاهش می‌یابد.

جودت افزود: فیبر موجود در بادمجان نیز باعث افزایش باکتری‌های مفید و کاهش باکتری‌های مضر در روده می‌شود و خطر سرطان روده را به مراتب کاهش می‌دهد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی