اتصال شبکه برق ایران به اروپا

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به مذاکرات انجام شده برای اتصال شبکه برق ایران به اروپا و روسیه از کاهش 3 هزار و 600 مگاواتی مصرف روزانه برق پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها خبر داد و گفت: در سه دهه گذشته تولید برق ایران از 7 به 63 هزار مگاوات افزایش یافته است.

به گزارش مهر، علی ذبیحی امروز در مراسم آغاز به کار سومین کنفرانس تجهیزات دوار صنایع نفت و نیرو با بیان اینکه در حال حاضر صنایع آب و برق با وجود تمام پیچیدگی های فنی و عملیاتی در ایران به یک سطح پایدار، مطمئن و پیشرفته رسیده است گفت: در حال حاضر ایران با تمامی کشورهای همسایه خود دارای تبادلات برقی است.

قائم مقام وزیر نیرو با اعلام اینکه در شرایط فعلی شبکه برق ایران به تمام کشورهای همسایه از مسیر خشکی متصل شده است، تصریح کرد: با مذاکرات انجام گرفته به زودی شبکه برق ایران به کشورهای حاشیه جنوب خلیج فارس، شمال آفریقا، اروپا و روسیه هم متصل خواهد شد.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه در آینده نزدیک ایران به شاهراه انرژی الکتریکی در سطح منطقه خاورمیانه تبدیل خواهد شد، اظهار داشت: بررسی وضعیت توسعه صنعت آب و برق در سه دهه گذشته نشان می دهد که ظرفیت تولید برق از 7 هزار مگاوات به بیش از 63 هزار مگاوات افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه در این سه دهه صنعت آب و برق ایران از یک صنعت صد در صد وارداتی به یک صنعت صد در صد بومی پیشرفت کرده است، بیان کرد: در حال حاضر روند ساخت داخل ماشین آلات دوار و پیچیده همچنین توربین ، توربوکمپرسور و پمپ ها با مشارکت حداکثری متخصصان داخلی انجام می شود.

ذبیحی همچنین با اشاره به افزایش ظرفیت تولید برق ایران در 6 سال گذشته، بیان کرد: بر این اساس ظرفیت تولید برق ایران در این مدت از 38 به 63 هزار مگاوات افزایش یافته است.

قائم مقام وزیر نیرو با اعلام اینکه هم اکنون پیچیده ترین تکنولوژی های موجود در صنایع آب و برق جهان در داخل کشور بومی سازی شده است، یادآور شد: متخصصان، سازندگان و صنعتگران داخلی با استفاده از روش مهندسی معکوس اقدام به ساخت تجهیزات پیچیده دوار در سطح صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهها می کنند.

این مقام مسئول همچنین در تشریح دستاوردهای اجرای مرحله اول قانون هدفمندی یارانه ها در صنعت برق کشور از کاهش 10 درصدی مصرف برق با اجرای این قانون خبر داد و افزود: به طور معمول در سالهای اخیر پیک مصرف برق کشور در تابستان ها به بیش از 42 هزار مگاوات و در زمستان ها به حدود 30 هزار مگاوات رسیده است.

وی با اشاره به کاهش 10 درصدی مصرف برق پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تبیین کرد: بر این اساس بررسی های مقدماتی نشان می دهد به طور متوسط روزانه حدود 3 هزار و 600 مگاوات با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در مصرف برق صرفه جویی شده است.

قائم مقام وزارت نیرو در پایان با اشاره به صرفه جویی حدود 10 هزار میلیارد تومانی با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها خاطر نشان کرد: این میزان صرفه جویی با کاهش صرفه جویی در مصرف برق توسط مشترکان، کاهش مصرف فرآورده های مختلف نفتی در نیروگاهها و کاهش تولید گازهای گلخانه ای در سطح کشور حاصل شده است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی