حمله به ايران=حمله به روسيه و چين
سرلشکر ژانگ ژائوژانگ استاد دانشگاه دفاع ملي چين ماه گذشته گفت که در صورت حمله به ايران، چين در دفاع از ايران ترديد نخواهد کرد، حتي اگر اين مسئله به معناي آغاز جنگ جهاني سوم باشد.
به گزارش پرس تی وی، يک کارشناس سياسي ميگويد: روسيه و چين اقدام نظامي امريکا عليه ايران را به منزله حمله به مرزهاي خود و تهديدي براي امنيت مليشان ميپندارند.
شماس کوک در مقالهاي در "گلوبال ريسرچ" نوشت: "امريکا تصور ميکند که روسيه يا چين پاسخ نظامي نخواهند داد، اما آنها پيشتر نيز چنين اشتباهي را مرتکب شدهاند."
کوک توضيح داد، زماني که جورج دابليو بوش رئيس جمهور پيشين امريکا در سال ۲۰۰۸ به ميخائيل ساآکاشويلي رئيس جمهور گرجستان براي حمله به اوستياي جنوبي چراغ سبز نشان داد، "روسيه با پاسخ نظامي خود و انهدام ارتش گرجستان، همه را متعجب کرد."
کوک تاکيد کرد: "حمله به سوريه و يا ايران، درهاي وسيعتري براي آغاز جنگي منطقهاي و يا حتي بينالمللي باز ميکند."
سرلشکر ژانگ ژائوژانگ استاد دانشگاه دفاع ملي چين ماه گذشته گفت که در صورت حمله به ايران، چين در دفاع از ايران ترديد نخواهد کرد، حتي اگر اين مسئله به معناي آغاز جنگ جهاني سوم باشد.
همچنين ويتالي چرکين نماينده روسيه در سازمان ملل هفته گذشته به شدت از هرگونه برنامه براي حمله به ايران انتقاد کرد و اين اقدام را "سناريويي بسيار خطرناک" خواند که ميتواند به "فاجعهاي منطقهاي" تبديل شود.
امريکا و اسرائيل با طرح ادعاهايي درباره اين که برنامه اتمي تهران شامل فعاليتهاي نظامي مخفيانه ميشود، بارها تهران را با گزينه حمله نظامي تهديد کردهاند.
ايران ضمن رد اين ادعاها تاکيد دارد که به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (انپيتي) و همچنين يکي از اعضاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي حق توسعه و دستيابي به فنآوري اتمي براي مقاصد صلحآميز دارد.
اسرائيل در هفتههاي اخير لفاظيهاي جنگ طلبانه عليه ايران را بارها تکرار کرده است. ايهود باراک وزير امور نظامي اسرائيل در تاريخ ۲۱ نوامبر هشدار داد که زمان مقابله با ايران فرا رسيده است.
شيمون پرز رئيس رژيم اسرائيل نيز در تاريخ ششم نوامبر تهديد کرد که احتمال حمله به ايران بيشتر و بيشتر شده است.
مقامات تهران تاکيد کردهاند، در صورت هر گونه حمله نظامي عليه ايران، پاسخي دندانشکن به دشمنان خواهند داد و هشدار دادهاند که چنين اقدامي ميتواند منجر به جنگي شود که ميتواند به فراتر از منطقه خاورميانه کشيده شود.
کوک در پايان گفت: "اگر امريکا بخواهد به صورت نظامي با سوريه و ايران درگير شود، اين طبقه متوسط جامعه امريکاست که بايد با حضور گسترده در خيابانها، مانع چنين حملهاي شوند."
ارسال کردن دیدگاه جدید