جمعیت‌زندگی:لیست"جبهه پایداری" را اصلح یافتیم

دبیر جمعیت زندگی در گفتگو با سايت "ايران پي ان" اظهار داشت: برخی فقط نگاه سیاسی به مجلس دارند و این محدودیت نگاه می‌تواند ضررها و خسران‌های بسیاری به بار ‌آورد که از آن جمله ناتوانی مجلس در انجام وظایف محوله – از جمله قانون‌گذاری، بودجه و نظارت – و هم چنین ازدیاد تنش و استمرار آن را به دنبال می‌آورد.
وی افزود: همین نگاه صرفاً سیاسی سبب شده است که برخی فقط از دیدگاه منافع حزبی خود به در حالی که مجلس ابزار قدرت حزبی نیست و تضعیف و اسقاط دولت نیز هدف نیست.

ملجس بنگرند و برخی دیگر فقط مقابله با دولت را هدف مجلس آتی بر شمرند، در حالی که مجلس ابزار قدرت حزبی نیست و تضعیف و اسقاط دولت نیز هدف نیست. اگر چه نظارت کامل، سالم و قاطع از وظایف مجلس است.

دبیر جمعیت زندگی در تبیین ملاک‌ها و شاخصه‌های اصلح دانستن لیست «جبهه‌ی پایداری» گفت: شاخصه‌های جنبه‌های نفی و اثباتی دارد. بدیهی است که در جنبه‌ی اثباتی «ایمان، تخصص و تعهد» مهم‌ترین شاخصه‌هاست.

اصلی‌ترین کار مجلس قانونگذاری در تمامی عرصه‌ها می‌باشد و سپس نظارت بر حسن اجرای قوانین. لذا مجلس باید از یک سو محل تجمع متخصصین و کارشناسان عالم، بصیر و متبحر در عرصه‌های متفاوت فرهنگی، اقتصادی، سیاست داخلی و خارجی، امنیتی، آموزشی و سایر امور و شئون زندگی مردم باشد و از سوی دیگر خود را متعهد و بدهکار نظام و مردم بداند،‌نه این که وام‌دار دیگران باشد. و در جنبه‌ی نفی نیز ملاک‌های بسیاری در بررسی لیست‌ها در نظر گرفته شد.

وی در این زمینه افزود: ضمن احترام به تمامی کاندیداهایی صلاحیت آنان مورد تأیید قرار گرفته است گفت: چند شاخصه‌ی مهم ملاک قرار گرفت که از آن جمله متعلق و وام‌دار دانستن خود [پس از انتخاب] به کل نظام، کشور و مردم، و نه فقط به یک حزب یا جریان سیاسی می‌باشد.

دبیر جمعیت زندگی ادامه داد: همه شاهد بودند که عده‌ای در پاسخ مثبت به یک اتحاد، سهم«سهم‌خواهی» یک اهانت بزرگ به ملت است که حاکی از تکبر و خود طلبکار ملت بینی سهم‌خواهان است. مگر مملکت شرکت سهامی است؟! خواستند و سپس از کمی سهم‌شان گله‌مند نیز شدند. لذا هر لیستی که صرفاً نگاه حزبی داشت و یا مجبور به رعایت سهم‌خواهان شد را کنار گذاشتیم. چرا که با نگاه و روحیه سهم‌خواهی نه تنها هیچ اتحادی محقق نخواهد شد، بلکه این افراد در مجلس، در قدرت، در اقتصاد و ... نیز سهم خواهند خواست.

عده‌ای دیگر نه تنها سهم‌خواه نیستند، بلکه افراد مؤمن و متعهدی نیز هستند، اما خودشان نیز می‌دانند که دیگر دوره‌ی آنها به پایان رسیده است و باید فرصت را به نیروهای جوان‌تر، پر انرژی‌تر و به روز‌تر بدهند. عده‌ای دیگر نیز تلاش می‌کنند با هزینه کردن پول، وعده و وعید به اشخاص، لابی‌کاری، ضیافت شام و نهار و احیاناً هزینه‌های مادی یا معنوی مستقیم یا غیر مستقیم از بیت‌المال آرای مردم را جذب کنند که این نه تنها اهانت به شعور مردم است، بلکه بدعتی بسیار خطرناک و ایجاد اعوجاجی در تحقق آزادی و رشد کشور قلمداد می‌گردد.

وی افزود: شرایط امروز ما بسیار با گذشته و حتی با 5 سال پیش متفاوت است. ایران امروز، حتی از دیدگاه دشمنان آشکار و نهان این مملکت، یک قدرت بین‌المللی و قدرتمندترین کشور خاورمیانه ما امروز یک کشور اتمی و برخوردار از نانو تکنولوژی و صنایع نظامی پیشرفته هستیم محسوب می‌گردد. رشد علمی و تکنولوژی در کشور ما شتاب چشم‌گیری داشته است.

ما امروز یک کشور اتمی و برخوردار از نانو تکنولوژی و صنایع نظامی پیشرفته هستیم و دستآوردهای مهمی در صنایع هوا – فضا و الکترونیک و هم چنین پزشکی داشتیم و وضعیت اقتصادی کشور نیز به رغم گسترش تحریم‌ها و اعمال فشارهای بی‌سابقه و هم چنین مواجه‌ی چرخه‌ی اقتصاد جهانی با بحران، رشد قابل توجهی نشان می‌دهد، هر چند نابسامانی‌های داخلی در کنترل بازار و تورم مشکلاتی را بر مردم تحمیل کرده است.

وی افزود: با توجه به تمامی جهاتی که باید برای مجلس نهم در نظر گرفته می‌شد، لیست «جبهه‌ی پایداری» جامع‌تر و اصلح تشخیص داده شد و از مردم عزیز دعوت می‌کنیم که با بصیرت، صلابت و اتحادی یکپارچه، در سرتاسر کشور به این لیست رأی دهند و اگر احیاناً در حوزه‌هایی لیستی ارائه نشده و یا کامل نبود، با توجه به شاخصه‌ها و ملاک‌های لازم که به برخی از آنها اشاره شد، نمایندگانی را انتخاب و از طرف خود به ملجس بفرستند که به ایمان، تخصص، تعهد، اخلاص، پشتکار و مهم‌تر از همه بصیرت و شجاعت آنها اطمینان کامل دارند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی