ماجراياستفتايي كه منطق ترجيح "صالحمقبول" بر اصلح را زير سؤال برد
انتشار متن یک استفتاء به نقل از نماينده رهبر معظم انقلاب در بخش پاسخ به استفتائات در راديو معارف در مورد ضرورت رأي دادن به كانديداي اصلح در انتخابات مجلس و سپس باز نشر این استفتاء در رجانیوز و هفته نامه 9 دی موجب شد تا برخی سايتها با انتشار متنی به عنوان "تکذیبیه دفتر استفتائات رهبر انقلاب" و ارسال گسترده این متن از طریق پیامک در شهر قم، محتوای این استفتاء مهم را زیر سوال ببرند.
به گزارش رجانیوز، حجت الاسلام فلاح زاده عضو دفتر استفتائات مقام معظم رهبری روز 9 اسفند در برنامه "زمزم احكام" در پاسخ به سوال يكي از مقلدان حضرت آيتالله خامنهاي مبنی بر اینکه "بعضي مي گويند در انتخاب اصلح مقبول جامعه هم مطرح است آيا انتخاب اصلح قيدي دارد يا خود انتخاب اصلح از ديد فرد مهم است ولو اينكه هيچ كس به آن راي ندهد؟" اینگونه پاسخ داده بود که: "مقبول جامعه بودن يا نبودن از همان راي مردم مشخص مي شود. كه آيا مقبول هست يا خير . شهرت افراد دليل اصلح بودن ايشان نمي شود ممكن است كسي مشهور باشد ولي اصلح نباشد يا يك كسي مشهور نباشد ولي اصلح باشد سعي كنيد به اصلح راي بدهيد ولو انكه آن فرد شهرتي بين مردم نداشته باشد."
به دنبال انتشار این استفتاء، یک سایت محلی در شهر قم با انتشار متنی مدعی شد حجت الاسلام فلاح زاده این استفتاء را تکذیب کرده است. در همین حال و بهصورتی سوال برانگیز، متن منتشر شده در این سایت خبری، بصورتی گسترده در شهر قم و در قالب پیامکی خبری منتشر شده است.
این در حالی است که بدون نیاز به رجوع به متن و صوت استفتاء از نماینده رهبر انقلاب در امور استفتائات، با نگاهی به سیره و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز میتوان محتوای این استفتاء مهم را تصدیق کرد. این نکته که شهرت افراد دلیل بر اصلح بودن آنها نیست و یا ممکن است شخصی اصلح و غیر مشهور باشد که در این صورت، رأی به اصلح ارجحیت دارد، مواردی است که بهراحتی و با مقدمات عقلی و منطقی و رجوع به سیره رهبر معظم انقلاب نیز میتوان آن را نتیجه گیری کرد.
در عين حال، روابط عمومی هفته نامه 9 دی نیز با انتشار جوابيهاي اعلام کرد:
"در پی انتشار متنی به نقل از دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب با عنوان «ممکن است کسی مشهور باشد ولی اصلح نباشد» که در ویژه نامه شماره ۴۳ هفته نامه ۹ دی تیتر یک شده بود، یکی از پایگاه های خبری در قم، متن تکذیبه ای را به نقل از جناب حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده منتشر کرده و به نقل از ایشان اعلام نموده که این خبر صحت ندارد. متاسفانه برخی از پایگاه های خبری نیز این تکذیبیه را بلافاصله منتشر نمودهاند و هفته نامه ۹ دی را متهم کردهاند که با اغراض شخصی وسیاسی این کار صورت گرفته!
این درحالی است که متن خبر یاد شده در پایگاه رسمی رادیو معارف بخش زمزم احکام در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۹۰ منتشر شده و هفته نامه ۹ دی هیچ دخل و تصرفی در آن ننموده است. علاوه بر این، رادیو معارف طبق روال همیشگی با ایمیل رسمی خود این خبر را برای رسانههای متعدد ارسال کرده است. در مقدمه خبر یاد شده آمده است: «به گزارش خبر معارف، متن سوالات و پاسخ هاي حجت الاسلام و المسلمين فلاح زاده نماينده مقام معظم رهبري به شرح زير است» آنچه در هفته نامه ۹ دی منتشر شده عینا به نقل از سایت رادیو معارف است و هیچگونه دخل و تصرفی درباره آن صورت نگرفته است. لازم به یادآوری است که فایل صوتی جناب آقای فلاح زاده نیز در این سایت موجود است.
متاسفانه برخی از رسانه های خبری به جای برطرف کردن شبهات در خصوص کاندیداهایی که از آنها هواداری می کنند، رسانه های دیگر را به بی اخلاقی متهم می کنند.
روابط عمومی هفته نامه ۹ دی
۱۱ اسفند ۹۰
ارسال کردن دیدگاه جدید