سناریوی جدید جریان فتنه برای خدشه در حماسه 12 اسفند
جریان فتنه که در انتخابات اخیر مجلس نتوانست ادعای نخ نما شده تقلب را دوباره مطرح کند، اکنون همسو با منافع غرب برای کم رنگ جلوه دادن مشارکت شکوهمند مردم در انتخابات 12 اسفند، دروغ هایی را شایع می کند تا علیرغم واضح بودن عدم مطابقت آن ها با واقع، صرفا خاطر هواداران اندک خود را تسلی دهد.
به گزارش جام نیوز، به نقل از خبری که 14اسفند در وب سایت آلمانی "دویچه وله" (DeutscheWelle) منتشر شد، "اردشیر امیرارجمند" و "اسماعیل گرامیمقدم" مشاوران میرحسین موسوی و مهدی کروبی در گفتگو با این رسانه، آمار رسمی وزارت کشور ایران درباره مشارکت بیش از 64 درصدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را رد کردند.
وب سایت دویچه وله در این رابطه نوشت: «در حالی که طبق آمار وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران، مشارکت در نهمین دوره انتخابات مجلس حدود 5 درصد بالاتر از میانگین 8 دوره پیشین بوده است، اردشیر امیرارجمند میزان واقعی مشارکت مردم دراین انتخابات را "بسیار پایینتر از دورههای پیشین" عنوان کرد.»
بنا بر این گزارش، اردشیر امیرارجمند درباره ارزیابی خود از مشارکت مردم در انتخابات مجلس میگوید: «طبق اطلاعاتی که ما داریم، میزان مشارکت از دفعات قبل بسیار پایینتر بوده و در شهرهای بزرگ نیز مشارکت خیلی پایینتر از دفعات قبل بوده است[!]... البته از قبل کاملا قابل پیشبینی بود. باقی مسائل هم نوعی صحنهآرایی تبلیغاتی است که به همت صداوسیما، طبق معمول، اتفاق میافتد و به نظر میرسد در مورد بعضی دیگر از مسائل انتخابات هم قبلا تصمیمگیری شده و فقط اعلام نتیجه میشود.»!!
در ادامه، اسماعیل گرامیمقدم نیز به تصاویر و فیلمهایی -که مدعی بود هواداران جنبش سبز در اختیار دارند- اشاره کرد و با استناد به آن ها انتخابات مجلس شورای اسلامی را "کم رمق" خواند. وی مهمترین دلیل خود برای غیرقابل قبول دانستن آمار وزارت کشور را چنین بیان کرد: «در همه انتخاباتها معمولا حدود 49 تا 50 هزار صندوق و شعب اخذ رأی در سراسر کشور داشتیم که در این دوره به 44 هزار صندوق رسیده است. این کاهش نشان میدهد که علت کم کردن صندوقها برای این بوده که فشردگی در صندوقها برای رأی دادن بیشتر شود، صفکشی بشود و صداوسیما آن را به تصویر بکشد.»
{این در حالی است که در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 تعداد مجموع صندوق های اخذ رأی 46062 صندوق، در هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی تعداد کل صندوق ها 44624 صندوق و در این دوره تعداد کل صندوق های اخذ رأی 46924 عدد یعنی نزیک به 47 هزار صندوق رأی بوده است. معلوم نیست منبع آمار غلط مشاور کروبی –اگر منبعی داشته باشد- کجاست؟ بر فرض صحت این آمار، آیا با توسل به چنین نحوه استدلال و نتیجه گیری می توان حضور باشکوه و گسترده مردم در پای صندوق های رأی را -که اعتراف و تحسین تمام رسانه های ناظر را برانگیخت- نادیده گرفت؟}
بنا بر گزارش تکمیلی جام نیوز، در همین راستا "جمشید برزگر" کارشناس شبکه دولتی بی بی سی (BBCPersian) نیز با جسارت تمام، مشارکت مردم را زیر سؤال برد و گفت: «در مورد جمعیت واجدان شرایط که از سوی مراجع رسمی مثل وزارت کشور اعلام شد، طبق سرشماری سال 1385 مرکز آمار ایران، جمعیت بالای 18 سال واجد شرایط رأی دادن 47 و نیم میلیون نفر اعلام شده بود. حالا بعد از گذشت پنج سال با توجه به جوان بودن جمعیت ایران انتظار می رود که ضریب رشد این جمعیت بیشتر باشد ولی وزارت کشور جمعیت واجد حق رأی را امسال 48 میلیون نفر اعلام کرده است که برخی هم در این مسأله تردیدهایی داشتند و می گفتند عامدانه شمار واجدان حق رأی کمتر از آن چیزی که هست، اعلام شده که این طبیعتا باعث خواهد شد ضریب مشارکت و درصد مشارکت عملا تا حدودی بالاتر برود.»
چنانچه خواندید، کارشناس بی بی سی فارسی نیز مثل دویچه وله برای واقعی نمایاندن ادعای خلاف واقع خود به آمار و ارقام کذب متوسل شد؛ آماری که البته با یک جستجوی ساده در اینترنت به راحتی می توان دروغین بودن آن را دریافت. ملاحظه بفرمایید:
-در انتخابات مجلس نهم به گفته رئیس ستاد انتخابات، سازمان ثبت احوال کشور 48 میلیون و 488 هزار و 799 ایرانی را واجد شرایط رأی دادن در انتخابات روز 12 اسفند دانست.
-در انتخابات خرداد ماه سال 1388 "کدخدایی" سخنگوی شورای نگهبان افراد دارای حق رأی را 46 میلیون و 200 هزار نفر اعلام کرد.
-ستاد انتخابات کشور، تعداد افراد واجد حق رأی در انتخابات سال 86 را 43 میلیون و 824 هزار و 254 نفر اعلام کرده بود.
ارسال کردن دیدگاه جدید