زور زديم ايران تغيير كند بقيه كشورها هم مثل ايران شدند
به گزارش کیهان، روز آن لاين در تحليلي نوشت: نكند بهار عرب پيامدهاي مثبتي نداشته باشد... اخوان المسلمين ليبي، اولين حزب را به نام عدالت و توسعه در هجده شهر تأسيس و مستقر كرده اند. آيا در ليبي هم مانند تونس و مصر و مراكش، اسلامگرايان پيروز خواهند شد؟
در اين نوشته با اذعان به رياكاري غرب در مسئله ليبي آمده است: دولت ها و رسانه هاي غربي پس از توافق سرهنگ قذافي و جرج بوش، انتقال كل تجهيزات هسته اي آن كشور به آمريكا و همكاري قذافي در جنگ عليه تروريسم، ليبي را كنار گذاردند و از سركوبگري ها و جباريت او نه تنها سخن نمي گفتند، بلكه كار تا آنجا پيش رفت كه به تعريف و تمجيد از قذافي پرداختند. دولت آمريكا او را از ليست تروريسم خارج كرد و با چراغ سبز آمريكا مسئوليت هاي جهاني پيدا كرد؛ از 2008 تا 2009 به مدت دو سال عضو شوراي امنيت سازمان ملل متحد شد (به نمايندگي از گروه آفريقا)، در همان سال به رياست مجمع عمومي سازمان ملل متحد انتخاب شد، به مدت يك سال رئيس اتحاديه آفريقا گرديد، در سال 2010 رئيس ليگ اعراب گرديد، پس از چهل سال زمامداري، اولين سفر قذافي به آمريكا جهت شركت در مجمع عمومي سازمان ملل در سپتامبر 2009 انجام شد.
در ادامه تحليل روز آن لاين تصريح شده است: مجله [آمريكايي] نيشن در مقاله اي تحت عنوان «اساتيدي كه قذافي به آنها پول مي داد، تا آنها از او چهره مثبتي به نمايش بگذارند»، نوشته است «جوزف ناي استاد مدرسه كندي هاروارد، در سال 2007، در مجله نيوريپابليك نوشت كه قذافي علاقمند به بحث درباره «دموكراسي مستقيم» است. آنتوني گيدنز، از ال اس اي لندن، در مجله گاردين در همان سال نوشت كه ليبي تحت زعامت قذافي مي تواند «نروژ آفريقاي شمالي» بشود. بنجامين بابر، استاد دانشگاه راتگرز، در روزنامه واشنگتن پست، در همان سال 2007، نوشت كه ليبي مي تواند «اولين كشور عربي باشد كه به صورت مسالمت آميز و بدون دخالت غرب به يك دولت پايدار و غيرمستبد تبديل شود». آيا شما فكر مي كنيد كه مغزهاي بزرگ مثل هم فكر مي كنند؟ واقعيت آن است كه نه چنين نيست. تمام اين استادان از ليبي پول دريافت مي كردند. براساس قراردادي حدود سه ميليون دلار در سال، از طريق يك شركت مشاوره كه قول داده بود كه در انگليس و در آمريكا «چهره ليبي و معمر قذافي را ترميم كند». نيشن افرادي چون برنارد لوئيس از پرينستون، رابرت پاتنام از هاروارد، فرانسيس فوكوياما از جان هاپكينز، را هم جزو همين ليست مواجب بگيران آورده است. به نوشته نيشن، سيف الاسلام مدرك دكتراي خود را از ال اس اي گرفته و معلوم شد كه قذافي چند ميليون دلار به اين دانشگاه كمك مالي كرده بود. پس از افشاي اين موضوع، رئيس دانشگاه ال اس اي مجبور به استعفا شد.
روز آن لاين تاكيد مي كند قذافي در جنگ عليه تروريسم بسيار به آمريكا نزديك شد. وضع آن چنان تغيير كرده بود كه حتي اوباما نيز فروش ميلياردها دلار سلاح به ليبي قذافي را به تصويب رساند. اين دوره گذشت. دولت هاي غربي تصميم به حذف قذافي گرفتند. يك باره اين كشور در صدر اخبار قرار گرفت و همه رسانه ها از سفاكي هاي قذافي سخن مي راندند. گويي قذافي طي چند شب دچار انقلاب ماهيت شده بود.
اين رسانه اينترنتي ابراز نگراني كرد كه با وجود مداخله غرب در ليبي، اين كشور نيز سرانجام به دست اسلامگرايان بيفتد.
ارسال کردن دیدگاه جدید