استادآقا: با فرزندان آقاي هاشمي كه در فتنه ها كمك ميداني و عملياتي مي كردند سست برخور شد
حسین استادآقا، کاندیدای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران و عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی است که به دور دوم انتخابات نیز راه پیدا کرده.
در گفتوگویی با وی سوالاتي در خصوص انتخابات مجلس نهم، عملکرد مجلس و دولت، مواضع هاشمی و آینده جبهه پایداری مطرح شد که مشروح آن را در ادامه می خوانيد.
«خبرگزاري دانشجو»- نظر شما راجع به انتخابات مجلس نهم و دور اول آن که برگزار شد، چیست؟
استادآقا: انتخابات اين دوره مجلس نسبت به دورههاي قبل ويژگيهاي بسيار مهم و شاخصي داشت كه بايد مورد توجه و بهره برداري لازم قرار گيرد.
اين دوره يكي از مهمترين انتخابات مجلس بوده است، البته بعضي ها به اين موضوع ايراد گرفته و عنوان كرده اند كه اين مطلب هر دوره گفته ميشود؛ اين به اين دليل است كه در جاي خود هر انتخاباتي در شرايط خاص داخلي و خارجي كه برگزار ميشود مهمترين است، ولي اين دوره به دليل اينكه اولين انتخابات سراسري پس از فتنه 88 بود، ويژگيهاي خاص خود را داشت.
*مردم در انتخابات مجلس اصولگرايان افراطي را كنار گذاشتند
به نظر من نگاه مردم در این دوره در مجموع آراء سراسر كشور معنادار بود، خصوصاً در حذف برخي كساني كه وابسته به جريان اصلاحات و حتي در اين دوره نماينده بودند و يا حتي در حوزه خود افراد افراطي محسوب نميشدند قابل توجه بود.
اين راي به نوعي ادامه راي سال 88 بود؛ يعني نظر برخي را كه مدعي بودند اگر در معرض راي مردم قرار بگيرند، حتماً راي ميآورند زير سوال برد؛ چرا كه در اين دوره مردم با نگاه به بحث فتنه 88 آنها را كنار گذاشتند.
عمل به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص مشاركت حداكثري مردم در انتخابات نكته حائز اهميت ديگر اين انتخابات بود؛ اين انتخابات با وجود تهديدهاي بيروني بسيار پرشورتر نسبت به دورههاي اخير انتخابات مجلس برگزار شد.
از سوی دیگر كدهاي دشمن هم وجود داشت مبني بر اينكه اگر مشاركت مردم كمرنگ باشد، نشانه بريدگي از نظام است و دشمن ميتواند روي اين موضوع برنامه ريزي كند.
اما در نهایت مردم پاسخ كاملاً مخالفي به آن دادند و با مشاركت بالاي خود هم دشمن را نااميد كردند و هم پيام مثبتي به كشورهاي حوزه بيداري اسلامي ارسال نمودند که به ايران نگاه می کنند و مرتباً در حال برگزاري انتخابات هستند.
مطابق آنچه مقام معظم رهبري فرمودهاند هر جا زمينه براي انتخابات آزاد در كشورهاي اسلامي وجود داشته باشد، حتماً اسلام گرايان راي ميآورند كه نمونه آن را در تونس، مصر، عراق و افغانستان شاهد بودهايم.
*افرار مشهور و گرايش هاي سياسي خاص در انتخابات كنار رفتند
نكته ديگر نحوه انتخاب مردم بود؛ ما در دورههاي گذشته هم شاهد تغييرات اساسي در ميان نمايندگان بوده ايم، اما غير از تغييرات محسوس مجلس ششم و هفتم چنين تغييري ديده نشده بود که آن هم به اين دليل بود كه در مجلس ششم گروهي بودند كه علاقهاي به نظام نداشتند و مردم به اين نكته پي برده و در آنجا بود كه راي به تغيير حدود سه چهارم مجلس دادند.
در اين دوره مردم هم افراد مشهور و هم گرايشهاي سياسي خاص را کنار گذاشتند، مردم هوشمندانه راي دادند و توجه به انتخاب اصلح كه مورد تاكيد رهبر انقلاب نيز بود، داشتند و اين نكته مهم و قابل توجهي است.
اميدواريم همانطور كه براي سومين دوره اكثريت قاطع مجلس در اختيار اصولگرايان است، اين مجلس هم بتواند در اختيار انقلاب و منويات مقام معظم رهبري باشد.
«خبرگزاري دانشجو»- به نظر شما پيام اين حضور و نوع انتخاب مردم براي جريانهاي سياسي چه بود؟
استادآقا: اولاً يك مشخصه روشن كه مردم در مورد نمايندگان فعلي و كساني كه كانديدا شدهاند در نظر داشتند اين بود كه برخي افراطيها را حذف كردند و افراطيهاي هر گروه حتي كساني كه در ميان اصولگرايان افراطيگري كردند و تقابلهايي ايجاد نمودند كنار گذاشتند.
اين نشان مي دهد مردم این رفتار را نمي پسندند و اين سليقه مردم مطابق نظر مقام معظم رهبري نيز هست، ايشان مرتب در چند سال اخير به سران قوا، نمايندگان و دستگاههاي كشور تذكر دادهاند كه شيوه تقابل را در پيش نگيرد چون شما را از خدمت و عمل به وظيفه غافل ميكند.
مردم گروههايي را كه خيلي دنبال تقابل بودند را حذف كردند، اما به نظرم اين نشانه آشكاري بود كه بيش از نيمي از كساني كه در همين اتفاق پايان سال كه در نسبت دولت و مجلس افتاد سهيم بودند توسط مردم كنار گذاشته شدند.
ارسال کردن دیدگاه جدید