افزايش خودکشي درارتش آمريکا ناشي ازقرصهاي آرام بخش است
اداره بهداشت ارتش آمریکا اعلام کرد قرص های ضد افسردگی و آرام بخش ممکن است عامل افزایش میزان خودکشی و اقدام به قتل دسته جمعی از سوی نظامیان آمریکایی در افغانستان و عراق باشد.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، به گفته یک پزشک فعال در ارتش آمریکا، صد و ده هزار نظامی این کشور تحت تاثیر قرص های ضدافسردگی و آرام بخش مخدر قرار دارند.
مایکل براون یکی از این نظامیان است که در زمان جنگ عراق تا سال 2006 در نیروی دریایی آمریکا خدمت می کرد.
براون گفت:«زمانی که قرص های ضدافسردگی را مصرف می کردم، نمی توانستم تصمیمات منطقی بگیریم و ذهن من پر از تفکرات ناامیدکننده بود. نمی توانستم مشخص کنم فردی که در برابر من سلاح در دست دارد، می خواهد از خود دفاع کند یا به من حمله کند.»
حکم صادر شده برای گروهبان دیوید لورنس که به قتل یک زندانی در افغانستان محکوم شده بود تخفیف داده شد، زیرا وی در زمان ارتکاب این جنایت تحت تاثیر این داروها قرار داشت.
لیا بولگر رئیس سازمان «کهنه سربازان آمریکایی برای صلح» گفت:«واقعیت آن است که ارتش این داروها را با این بهانه که به نظامیان کمک می کند برای آنان تجویز می کند. سپس سلاح در اختیار آنان قرار می دهند و آنان را بین مردم رها می کنند. این اقدام جنون آمیز است. به ویژه که تعداد زیادی از این نظامیان از این قرص ها در کنار مشروبات الکلی استفاده می کنند که باعث می شود عقل خود را از دست بدهند.
ممکن است غیرنظامی باشی و نزد روان پزشکی بروی و یکی از این داروها را برای شما تجویز کند، اما در آن شرایط شما سلاح در دست ندارید که برای دیگران خطرناک باشید. در صورت مصرف این داروها شما حتی اجازه رانندگی خودرو را هم ندارید.»
مایک براون می گوید زمانی که نزد روان پزشک نظامی برای درمان افسردگی خود رفت، این داروها حتی پیش از معاینه به او داده شد.
براون افزود:«آنها ابتدا به من قرص دادند و سپس به من توصیه کردند که با روانشناس حرف بزنم. آنها دارو را می دهند و بعدا اگر بخواهی می توانی به مصرف این داروها ادامه دهی.»
آمارهای ارتش آمریکا نشان می دهد پانزده درصد از نظامیان این رژیم با داروهای ضدافسردگی و قرص های آرام بخش درمان می شوند که هشت برابر آمار سال 2005 است. احتمال افزایش این نسبت در سایه سیاستهای ارتش آمریکا و آغاز جنگ جدید وجود دارد.
ارسال کردن دیدگاه جدید