آعازموججدید تخریبها علیه جبههپایداری برایکسب تنهاچند کرسیبیشتر
گروه سیاسی: " خودمان را مقيد كنيم به اخلاق اسلامى ... اين معنايش اين نيست كه همه يك جور فكر كنند؛ معنايش اين است كه اگر دو جور فكر ميكنند، دستبهگريبان نشوند. هر گونه مخالفت ما با يكديگر، هر گونه دعوا و نزاع ما با يكديگر، دشمنان را اميدوار ميكند، خوشحال ميكند." اینها بخشی از بیانات رهبر حکیم انقلاب در نخستین روز سال 91 در جمع زائرین حرم رضوی علیه السلام است.
به گزارش رجانیوز، در حالی که تنها کمتر از دو هفته به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس نهم باقی مانده است، از ابتدای هفته جاری موج جدید و سنگینی از تخریب علیه اعضای جبهه پایداری و با محوریت اظهارات چهرهها و رسانههای شاخص جبهه متحد اصولگرایان کلید خورد تا این چهره ها، در دور دوم انتخابات و بدون عبرت گرفتن از استراتژی سوخته و ناکام تخریبی خود در دور نخست انتخابات، این بار با تشدید آتش توپخانههای رسانهای علیه جبهه پایداری، شاید بتواند چند کرسی بیشتر را در مجلس آینده از آن خود کنند.
این در حالی است که این جریان نه تنها از رسانههای پر تعدادش که حتی از حاشیه نماز جمعه تهران نیز برای تخریب رقیب نگذشته و در حاشیه دو نماز جمعههای اخیر درتهران، با انتشار گسترده ویژه نامههای متعددی که محور مشترک همه آنها تخریب اعضای جبهه پایداری، و نه تبیین برنامههای جبهه متحد اصولگرایان بود، موجی از حیرت و دلزدگی را در افکار عمومی موجب شود.
در همین زمینه ویژهنامهای منتسب به یکی از کمیتههای جبهه متحد اصولگرایان، مقایسه نانوشته ای میان جبهه پایداری، مجمع روحانیون مبارز، حزب کارگزاران و جریان انحرافی صورت داده و در بخشهای دیگری از آن نیز با نادیده گرفتن تایید صریح و رسمی آیت الله مصباح یزدی نسبت به مواضع جبهه پایداری، با توسل به برخی از مواضع تقطیع شده اعضای جبهه پایداری تلاش کرده تا این جبهه را در تقابل با آیت الله مصباح یزدی معرفی کند!
از سوی دیگر حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران و از اعضای شاخص جبهه متحد اصولگرایان، در یادداشتی که در ویژه نامه تک برگی روزنامه وطن امروز منتشر ساخته ضمن حملات کم سابقه به جبهه پایداری، باز هم بیتوجه به تصریح آیت الله مصباح یزدی بر ترجیح جبهه پایداری به سایر جریانات سیاسی، تلاش کرده است تا جبهه پایداری را در تقابل با آیت الله مصباح معرفی کند.
اما این پایان خط تخریب ها علیه جبهه پایداری نبود چرا که نگاهی به مطالب منتشر شده سایت جبهه متحد اصولگرایان طی روزهای گذشته بخوبی نشان میدهد، خط تخریب اعضای جبهه پایداری در حال تبدیل به یکی از اصول ثابت رسانهای این جریان شده است.
از سوی دیگر اظهارات اخیر محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه نیز جالب توجه به نظر می رسد. وی در اجلاس دبیران استان های حزب موتلفه با بیان اینکه اصولگرایی به معنای واقعی در میان تمام تشکلهای موجود در کشور را موتلفه اسلامی از سال 1342 به وجود آورده است در اظهاراتی عجیب اعلام کرده است:
"الان جبهه پایداری پشتیبان آقای احمدینژاد است سوال ما از جبهه پایداری این است که مگر شما مرید آیتالله مصباح یزدی نیستید؟ مگر احمدینژاد از مشایی حمایت نمیکند؟" این در حالی است که چندی قبل نیز هفته نامه شما، ارگان رسمی حزب موتلفه به طرح سوالات مشابهی پرداخته بود که بارها از سوی جبهه پایداری پاسخ داده شده است.
اما به نظر می رسد مشی عملی جبهه پایداری در مواجهه با دور جدید تخریب ها و اهانت های رسانهای، عمل به توصیه رهبر معظم انقلاب، در رعایت اخلاق انتخاباتی و ادامه سکوت در برابر این تخریبها خواهد بود؛ چنانچه پیش از این نیز حجه الاسلام دکتر آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری در دور نخست انتخابات مجلس نهم و در اوج هجمه ها به این جریان انقلابی اعلام داشته بود:
" هیچوقت رقیبتان را خراب نکنید. پشت سرش غیبت نکنید و تهمت نزنید، نخواهید روی مردههای افراد پا بگذارید تا بلند شوید اینطوری آدم بلند نمیشود. دو روز مردم خیال میکنند، خیلی آدم خوبی هستی یک رأیی هم میدهند اما یک جهنم گنده هم برای ما درست میشود و بعد هم ما را میاندازند آنطرف ... بیتقوایی نکنید. ممکن است دیگران شما را سر لج بیاندازند، به شما تهمت بزنند، توهین کنند، بد بگویند، بنده تجربه آن را دارم.
وقتی که آدم "مرّوا کراما" میشود و از کنار این چیزها رد می شود، محترمانه خیلی به دلش میچسبد و خیلی شیرینتر است تا اینکه من هم مثل او بشوم ... این را بايد در انتخابات نشان دهیم که می شود با بداخلاقی نکردن هم بُرد. واقعا می شود؛ با خوش اخلاقی می شود رأی آورد و با مردم بود. بگذارید مردم احساس خوبی بکنند. آقا فرمودند رقابت؛ در رقابت دعوا و لجبازی و بدرفتاری و بداخلاقی نیست."
وحشت از تکرار شکست در مرحله دوم؛ عامل افزایش تخریبها علیه جبهه پایداری
اما شاید وحشت از تکرار شکست دور اول انتخابات در دوره دوم را بتوان مهمترین عامل افزایش تخریبها علیه جبهه پایداری دانست. ماهها قبل از برگزاری انتخابات مجلس نهم بود که موضوع انتشار لیست واحد جبهه متحد اصولگرایان و یا تعدد لیستهای انتخاباتی از طرف طیفهای مختلف اصولگرایی و در نهایت رقابت میان دو لیست جبهه پایداری و جبهه متحد، منجر به وزن کشی مناسبی از وضعیت دو جبهه در سطح جامعه شد.
در این میان جبهه پایداری 15 و جبهه متحد 14 نفر از کاندیداهای خود را در میان 30 نفر اول تهران قرار دادند و نگاهی به افراد راه یافته به دور دوم نیز نشان داد جبهه پایداری توانسته با اتکا به نقاط گفتمانی خود، پیشتاز رقابت باشد چرا که برای رقابت بر سر 25 کرسی، 25 کاندیدای را به دور دوم رقابت فرستاد اما جبهه متحد با کسر 2 کاندیدا، 23 نفر از لیست اولیه خود را برای دور دوم انتخابات معرفی نمود.
اما همه این اتفاقات در حالی بوقوع پیوست که با توجه به حجم تبلیغات کم نظیر جبهه متحد در پایتخت، بسیاری تصور می کردند این جریان برای انتخابات کار چندان دشواری در پیش ندارد، بگونه ای که محمد رضا باهنر از اعضای شاخص این جبهه 7 روز قبل از انتخابات طبق خبری که خبرگزاری فارس منتشر ساخت، پیش بینی کرده بود: " فکر میکنم در لیست جبهه متحد اصولگرایان بیش از 22 تا 23 نفر رأی آورده و الباقی نمایندگان از سایر لیستها خواهند بود."
با این حال شمارش آرا، نتایج را به گونه ای دیگر رقم زد و علیرغم تبلیغات کمرنگ و محدود جبهه پایداری، وزن گفتمانی این جریان بیش از پیش روشن شد و مشخص شد بسیاری از تخریب ها و شایعات منتشر شده علیه جبهه پایداری و افراد شاخص آن، نه تنها تاثیری در نتیجه نهایی انتخابات نداشته است بلکه بداخلاقی های انتخاباتی در این زمینه نتیجه عکس داده است.
از سوی دیگر در این بین میزان آرای کسانی که بیشترین هجمه به جبهه پایداری را داشتند نیز معنادار بود. علی عباسپور نتوانست حتی به دور دوم انتخابات راه یابد، حمید رضا کاتوزیان عنوانی بهتر از پنجاه و سوم کسب نکرد، اسدالله بادامچیان سی و هشتم شد و در نهایت محمدرضا باهنر، احمد توکلی، علی مطهری و ... نیز نه تنها نتوانستند در دور نخست انتخابات وارد مجلس شوند بلکه کاهش قابل توجه آرای آنها نسبت به انتخابات مجلس هشتم، مفهوم خاص خود را در بر داشت.
به نظر میرسد میزان آراء برخی چهره های شاخص جبهه متحد در دور نخست و نتایج عکس تخریبها علیه جبهه پایداری، نه تنها برای این چهره ها مایه عبرت نبوده است بلکه این چهرهها در دور دوم انتخابات مجلس بیتوجه به تصریحات رهبر انقلاب در رعایت اخلاق انتخاباتی، به امید کسب چند کرسی بیشتر در مجلس نهم و پیروزی در انتخابات شهر تهران، موج جدیدی از تخریب را علیه اعضای جبهه پایداری رقم زده اند، موج تخریبی گستردهای که بیشک نتیجه عکس خود را باز هم در موعد شمارش آراء مرحله دوم نمایان خواهد کرد.
ارسال کردن دیدگاه جدید