آقاي اوباما خواهش مي كنم از جمهوري اسلامي نترسيد!

روزنامه كيهان در ستون ويژه هاي امروز خود چنين نوشت:

انواع مرض ها سرتا پاي اپوزيسيون را گرفته است (خبر ويژه)

«ما با معضل اپوزيسيوني مواجه هستيم كه 3دهه است دچار بيماري توهم است و هر تازه وارده را هم آلوده به اين بيماري مي كند».

شبكه صهيونيستي بالاترين با درج اين تحليل درباره اپوزيسيون خارج نشين نوشت: اپوزيسيون خارج نشين يك معضل و مصيبت است چرا كه؛

1- خود اساسا ديكتاتور است

2- هنوز اندر خم كوچه است و هيچ راهكاري براي خارج شدن از پيله اي كه به دور خود تنيده ندارد و حتي هيچ پيشنهادي را هم براي خارج شدن از بن بست بي برنامگي و بي اعتباري خود، قبول نمي كند.

3- هيچگاه حاضر به قبول اشتباهات خود نبوده و تاب و تحمل شنيدن انتقاد را ندارد و منتقدين خود را ديكتاتوروار مورد حمله ايادي خود قرار داده و او را متهم به دهها و صدها كار نكرده مي كند.

4- بيش از سه دهه است بسياري از بزرگان آن دچار بيماري توهم بوده و اين بيماري و مرض، آنچنان در فضاي اپوزيسيون رخنه كرده كه هر تازه وارد به اپوزيسيون اغلب دچار اين مرض مي شود و چه بسيار بوده و هستند افرادي متوهم كه جز نوك بيني خود هيچ چيز ديگري را نديده و نمي خواهد ببيند.

5- اپوزيسيوني كه بزرگان آن فقط به فكر جايگاه و اعتبار و منافع خود و مطرح شدن در رسانه هايي مثل بي بي سي و صداي آمريكا و... بوده و هستند.

6- اپوزيسيوني است كه وارد شوندگان به آن شهوت شهرت طلبي دارند.

7- افرادي در آن رخنه كرده اند كه مستقيم و غيرمستقيم از حاميان حكومت اسلامي بوده و حتي از منابع مالي حكومت جمهوري اسلامي ايران بهره مند گشته و مي شوند.

8- اپوزيسيوني كه خريدني است و بسياري از مدعيان آن قابل خريدن بوده و هستند. مگر سردار مدحي نفوذي سيستم اطلاعاتي و امنيتي حكومت نبود كه براي برخي از به اصطلاح اشخاص اپوزيسيون الماس چندين ميليون دلاري هديه داده بود

9- اپوزيسيوني كه از سر بدبختي و فلاكت حاضر به نشست با انحصار طلبان به اصطلاح اصلاح طلب حكومتي شده است.

اين شبكه ضد انقلابي در ادامه معرفي اپوزيسيون مي نويسد:

10- اپوزيسيون آن قدر خوار و ضعيف شده كه فقط به اميد آمريكا نشسته و فاقد اعتماد به نفس است. 11- دنباله رو نيروهاي دوزيست سياسي است.

12- پر شده از نفوذي هاي رژيم.

13- تزئيني است و بيشتر به بادكنك مي ماند.

14- گاه كسي را راه نمي دهد و گاه چنان بي در و پيكر مي شود كه هر رجال سياسي در آن داخل مي شود.

15- هنوز در بحث هاي تئوريك و آكادميك گير كرده است.

16- تحت كنترل رژيم است

17.- اپوزيسيوني كه هر دم از آن، بري مي رسد، و هر دم عده اي كلاش و كلاهبردار فرصت طلب براي خودشان، كنگره ملي، اتحاد ملي و... تشكيل داده و نوچگان خود را در فيس بوك مامور تبليغات براي باند خود كرده و به منتقدين حمله و انگ مي زنند.

18- اپوزيسيوني كه قسمت عمده مبارزات خود را صرف وقت گذاشتن در فيس بوك كرده و تبديل به اپوزيسيون فيس بوكي شده است.

آقاي اوباما خواهش مي كنم از جمهوري اسلامي نترسيد! (خبر ويژه)

يك سياستمدار عراقي حامي اسرائيل، از دوستي عميق دولت عراق با جمهوري اسلامي ايران ابراز نگراني كرد.

به گزارش نشريه فرانكفورتر آلگماينه، مثال الالوسي عضو پارلمان عراق كه به گرايش به اسرائيل مشهور است و 8 سال پيش سفري به تل آويو داشت، مي گويد: دولت نوري مالكي روابط عميقي با ايران دارد و ايران از طريق عراق، از نظام سوريه در برابر اپوزيسيون اين كشور حمايت مي كند.

الالوسي همچنين گفته است: از دسامبر سال گذشته(دي ماه) كه نيروهاي نظامي آمريكا، عراق را ترك كرده اند، نفوذ ايران در عراق گسترده تر شده است.

براساس اين گزارش الالوسي، طرفدار شناخته شده اسرائيل است و در سال 2004- يك سال پس از اشغال عراق- به اسرائيل سفر كرد. وي در سال 2006 به خبرنگاران گفته بود ايران از هر دو جناح در عراق حمايت مي كند.

اين نماينده داراي گرايش هاي صهيونيستي مي گويد نفوذ ايران در عراق، مقدمه گسترش نفوذ در خاورميانه است.

الالوسي، با استيصال خطاب به اوباما گفت: آقاي رئيس جمهور! از شما خواهش مي كنم از روحانيون حاكميت ايران نترسيد. اگر كاري نكنيم آنها نزديك و نزديكتر مي شوند.

ما داريم عراق را به ايران و حزب الله لبنان تقديم مي كنيم(!) شما آمريكايي ها و ما بهاي سنگيني داده ايم. تنها چيزي كه مي تواند باعث تغيير اين وضعيت شود، اين است كه مقامات كاخ سفيد از خواب بيدار شوند.

انتشار اين اظهارات آميخته با عجز و لابه اين مزدور رژيم صهيونيستي در عراق در حالي است كه به گزارش بي بي سي، دولت آمريكا با وضعيت بغرنجي در افغانستان مواجه است و طبق نظرسنجي مشترك نيويورك تايمز و سي بي اس، بيش از دوسوم مردم آمريكا معتقدند آمريكا نبايد بيش از اين در افغانستان بماند. آنها از جنگ دلزده هستند.

بي بي سي در گزارش خود نوشت: جنگ افغانستان به طولاني ترين جنگ در تاريخ افغانستان تبديل شده و ده سال است سربازان آمريكا كشته مي شوند در حالي كه وضعيت روشني پيش رو ديده نمي شود.

چاه كن ته چاه افتاد! (خبر ويژه)

يك نهاد امنيتي انگليس گرفتار حمله اينترنتي شد.

به گزارش «خودنويس»، وب سايت آژانس جرايم سازمان يافته سنگين در انگليس (سوكا) در پي يك حمله سايبري، از كار افتاد. سوكا، يا آژانس جرايم سازمان يافته سنگين، يك سازمان وابسته به دولت انگليس است كه زير نظر وزارت كشور بريتانيا فعاليت مي كند.

سوكا شش سال پيش تأسيس شده است. «سوكا» ماه گذشته ياري بخش تلاش هايي بود كه دفتر بررسي فدرال آمريكا براي مسدود كردن وب سايت هاي مرتبط با فروش اطلاعات مالي انجام داد.

سوكا اعلام كرد كه دو و نيم ميليون مورد از اطلاعات مورد دستبرد را نجات داده است. اطلاعاتي كه براساس تخمين آن ها در حدود 500 ميليون پوند ارزش داشته است.

اين وب سايت پيش از اين توسط «هكتيويست»هايي مورد حمله قرار گرفته بود. يك سال پيش، آن ها با تكنيك هاي مشابهي موجب شدند اين وب سايت ارتباطش با مخاطبان قطع شود. پس از آن، گروهي هم كه ادعا مي شد مرتبط با اين گروه هكرها بوده اند، در ارتباط با اين حمله دستگير شدند.

يادآور مي شود مقامات امنيتي و سياسي ارشد انگليس سال گذشته در جريان اعتراضات خياباني گسترده، برخي شبكه هاي مجازي و اينترنتي را زمينه ساز هماهنگي ميان معترضان اعلام كرده بود. آنها به همين دليل اقدام به انسداد برخي از اين شبكه ها و دستگيري شماري از فعالان اين عرصه شدند.

باراك شوكه است و مي گويد ديگر حرف نمي زنم! (خبر ويژه)

حملات تند چند مقام ارشد امنيتي و نظامي رژيم صهيونيستي به نخست وزير و وزير دفاع اين كشور باعث شد ايهود باراك وزير دفاع ضمن عقب نشيني بگويد ديگر درباره حمله به ايران اظهارنظر نمي كنم.

به گزارش ديپلماسي، روزنامه صهيونيستي اسرائيل اليوم نوشت: باراك بسيار خشمگين است. او مي گويد من فقط اظهارنظر كرده ام نه بيشتر. وي از مئير داگان رئيس سابق موساد، ديسكين، رئيس سابق شاباك و ايهود اولمرت، نخست وزير سابق كه او را متهم به سياست بازي با سوء استفاده از برنامه هسته اي ايران كرده اند به شدت عصباني است.

وي مجبور شد به خبرنگاران بگويد، «ديگر اظهارنظري نمي كنم. لازم است اين موضوع را به دولت منتخب آنها واگذار كنيم. بايد يك بحث عمومي در بگيرد تا مشخص شود تا چه اندازه وظيفه ما است كه از مخاطراتي كه آينده اسرائيل و امنيت آن را تهديد مي كند، دفاع كنيم.البته طبيعي است كه همه در اين زمينه نظرات مختلفي داشته باشند، اتخاذ چنين تصميم هايي كار چندان ساده اي نيست.»

روزنامه صهيونيستي مي افزايد: باراك انتظار داشت همان طور كه بگين تصميم به حمله نظامي به تأسيسات هسته اي عراق در ابتداي دهه هشتاد گرفت در مورد ايران نيز چنين تصميم مشابهي گرفته شود ولي با تعجب مي بيند كه همه عليه او موضع گرفته اند و اختلاف هاي شديدي بر سر حمله به تأسيسات هسته اي ايران در گرفته است.

براي همين مي گويد «در مورد جنگ بله درست است، هيچ كس تضميني براي هيچ چيز در اختيار ندارد اما ميان اين كه نزد مردم ترس ايجاد كنيم تا از ترس آنها بهره برداري كنيم با اين كه از عواقب چنين حمله اي بترسيم و بر سر آن اختلاف داشته باشيم، فرق بسياري است».

باراك سپس به دفاع از خود و سابقه اش پرداخت و ضمن انتقاد از ايهود اولمرت، نخست وزير سابق گفت: «اولمرت براي مدتي به خارج رفته و در جريان امور نيست. اظهارات او بيش از هر كسي به ايران خدمت كرد، همه كساني كه اطراف او هستند نيز با اظهاراتشان به ايران خدمت مي كنند.»

باراك گفت: «در منطقه بيست كشور مسلمان يك طرف هستند و اسرائيل طرف ديگر. ايران در اين ميان مي خواهد به كمك تكنولوژي هسته اي جايگاه منطقه اي خود را تقويت كند.

چين و روسيه و ايالات متحده آمريكا هر كدام مي توانند به تنهايي از پس هر تهديدي برآيند، اما ما نمي توانيم. اسرائيل، ژاپن نيست كه به دو شهر آن حمله اتمي صورت گرفت، ظرف 15 سال خود را به سرعت بازسازي كرد، برسر ما يك بمب (هسته اي) فرود بيايد بايد شاهد نابودي هميشگي اسرائيل باشيم. بله اگر كشوري به ما حمله كند ما با قدرت به آن پاسخ مي دهيم ولي با 20 كشور مسلمان ديگر منطقه چه كنيم. همگي آنها دشمن اسرائيل هستند و در برابر آن ايستاده اند.»

پيش از اين يو وال ديسكين درباره نتانياهو و ايهود باراك گفته بود آنها بلدند زياد پارس كنند اما نمي توانند گاز بگيرند و كفايت مديريت درگيري نظامي با ايران را ندارند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی