دروغگویی و فریبکاری نتانیاهو و باراک علیه ایران
در مقالهاي که در روزنامه اسرائيلي هاآرتص منتشر شد، آمده است که بنيامين نتانياهو نخست وزير و ايهود باراک وزير امور نيروهاي نظامي اسرائيل به "دروغگويي و فريبکاري درباره مسئله ايران" ميپردازند.
به گزارش پرس تي وي براساس اين مقاله که روز يکشنبه (۱۷ ارديبهشت) منتشر شد، در حالي که نخست وزيران پيشين رژيم اسرائيل نظير آريل شارون و ايهود اولمرت اجازه ندادند لفاظيهاي جنگطلبانه عليه ايران به مقولهاي فاجعهبار تبديل شود، نتانياهو مسئله ايران را به صورتی بي اساس به مسئلهاي بسيار مهم تبديل کرده است.
براساس اين مقاله، در حالي که ميان کارشناسان اجماع وجود دارد که برنامه انرژي هستهاي ايران به صورت روشن دنبال ميشود و تهران اهداف نظامي را دنبال نميکند، نتانياهو و باراک به "دروغگويي و فريبکاري درباره مسئله ايران" ميپردازند.
اين مقاله ميافزايد: "بسياري از مردم از جمله سرلشکر بني گانتز، رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم اسرائيل معتقدند که ايران سلاح اتمي توليد نميکند."
بني گانتز روز ۲۵ آوريل گفت، با وجود سالها تلاش تل آويو و متحدانش به منظور قانع کردن جهانيان، فکر نميکند که ايران به دنبال ساخت تسليحات اتمي باشد.
گانتز رهبري ايران را فردي "بسيار منطقي" توصيف کرد که چنين تصميمي را اتخاذ نميکند.
تل آويو اخيرا از سوي مقامات اطلاعاتي و نظامي رژيم اسرائيل به خاطر مواضعش در قبال ايران، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.
يووال ديسکين، رئيس پيشين شين بت، سرويس امنيت داخلي رژيم اسرائيل نیز گفته است که نتانياهو و باراک لياقت رهبري اسرائيل را ندارند.
ديسکين روز جمعه (۸ ارديبهشت) اظهار داشت، اين دو لياقت رهبري اسرائيل را ندارند زيرا "بر اساس احساسات ناجيگرايانه" تصميمگيري ميکنند.
دکتر اسماعيل سلامي، نويسنده و کارشناس مسائل خاورميانه نیز با اشاره به موج انتقادات اخير عليه سياستهاي رژيم اسرائيل در قبال ايران گفته است: "شکافي به اندازه يک کودتاي بالقوه بين رژيم اسرائيل و مقامات نظامي-اطلاعاتي آن درباره ايران در حال شکلگيري است، واقعيتي که از يک طرف دستگاه سياسي اسرائيل را تهديد و از سوي ديگر ايران را از تمامي اتهامات بيپايهاي که سالهاست مطرح ميشود تبرئه ميکند."
امريکا، اسرائيل و برخي از متحدانشان ايران را به دنبال کردن اهداف نظامي در برنامه انرژي هستهاي خود متهم ميکنند.
واشنگتن و تل آويو بارها تهران را به استفاده از گزينه حمله نظامي عليه برنامه اتمي اين کشور تهديد کردهاند.
با این وجود ايران تاکيد دارد که به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (انپيتي) و يکي از اعضاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي، حق توسعه و دستيابي به فنآوري اتمي به منظور اهداف صلحآميز را دارد.
ارسال کردن دیدگاه جدید