فقر مردم در کشور "ثروتمندترین پادشاه عرب"

 در کشور ثروتمندترین پادشاه عربی بسیاری از مردم در شرایط اسفبار و بسیار سختی بسر می‌برند.

به گزارش شیعه آنلاین، در حالی‌که براساس گزارش یک مجله فرانسوی پادشاه عربستان سومین پادشاه ثروتمند جهان و ثروتمندترین پادشاه در جهان عرب است،‌ بسیاری از مردم این کشور از ساده‌ترین امکانات زندگی محروم هستند.

مجله فرانسوی "چلنج" در شماره اخیر خود لیستی از ثروتمندترین پادشاهان جهان منتشر کرده است که همان‌گونه که تصور می‌شد،‌ پادشاه و شیوخ عرب خلیج فارس در راس این لیست قرار دارند.

بر اساس این گزارش، «عبد الله بن عبد العزیز» با ثروتی بالغ بر 12.6 میلیارد یورو سومین پادشاه ثروتمند جهان و ثروتمندترین پادشاه در بین پادشاه‌هان و شیوخ عربی است.

این مجله محمد ششم،‌ پادشاه مغرب (48 ساله) با ثروتی معادل 1.9 میلیارد یورو در رده چهارم و حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر (63 ساله) را با ثروتی برابر 1.7 میلیارد یورو در رده پنجم قرار داده است.

اما در کشور ثروتمندترین پادشاه عربی بسیاری از مردم در شرایط اسفبار و بسیار سختی بسر می‌برند، به عنوان مثال ساکنان منطقه "الحجه" در شهر الریث در استان جازان برای دستیابی به درمانگاه باید مسیری معادل سه ساعت راه را طی کنند تا بتوانند به یک مرکز بهداشتی یا درمانگاه دست یابند.

اما مشکل مردم این منطقه به نداشتن مراکز بهداشتی ختم نمی‌شود، بلکه مردم این منطقه از ساده‌ترین وسایل رفاهی محروم هستند.

"مفرح الشحنی"، یکی از اهالی ساکن این منطقه می‌گوید که ما کاملا از جامعه سعودی منزوی و برکنار هستیم و تنها یک نفر در سراسر این منطقه از نعمت سواد و خواندن و نوشتن برخوردار است و مابقی اهالی منطقه بی‌سواد هستند.

الشحنی می‌گوید: ما از طریق این یک نفر توان خواندن و نوشتن دارد، بارها با مسئولان امر نامه‌‌نگاری کردیم و به آنها اطلاع دادیم که وضعیت ما در این منطقه شبیه عصر جاهلیت است و صرف نظر از نبود امکانات آموزشی از جمله مدرسه،‌ این منطقه از ساده‌ترین و کوچک‌ترین خدمات بهداشتی نیز محروم است که تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

وی می‌گوید: هنگامی‌که به وزارت بهداشت درباره نبود امکانات بهداشتی اعتراض می‌کنیم مسئولان مربوطه مدعی می‌شوند که جمعیت منطقه به آن حد نرسیده تا بتوان در آن درمانگاه مرکز درمانی احداث کرد.

الشحنی در ادامه می‌افزاید: مردم در اینجا همچون انسان‌های اولیه زندگی خود را از طریق دامداری و چرای دام سپری و کالاهای مورد نظر خود را با مبادله کالا با یکدیگر بر طرف می‌‌کنند.

این ساکن منطقه جازان درباره آب مورد استفاده توسط ساکنان این منطقه می‌گوید که در اینجا خبری از آب بهداشتی نیست و مردم از همان چشمه‌ها و برکه‌هایی آب می‌نوشند که دام‌های آنها تشنگی خود را رفع می‌کنند، به همین دلیل میزان انتقال و وجود بیماری‌های مسری در میان اهالی منطقه بسیار بالاست.

رئیس شورای شهر الریث درباره ساکنان منطقه الحجه می‌گوید که حدود 40 خانوار در این منطقه زندگی می‌کنند و ما می‌دانیم که آنها از کمترین امکانات محروم هستند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی