روزنامه اعتماد: نگران نباشید من آتش را روشن می کنم!
بولتن نیوز: در حالی که دو روز پیش از این، اردشیر امیرارجمند سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید و مشاور میرحسین موسوی با انتشار بیانیهای از مردم دعوت کرده است بین ساعت ۷ تا ۹ شامگاه پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۱، در اماکن عمومی، بهویژه پارکهای اصلی شهرها تجمع اعتراضی سکوت برگزار کنند.
امروز روزنامه اعتماد از زبان عبدالله نوری نوشت: «جريان اصلاحات در تداوم جنبش مدني ملت ايران و آرمان هاي اصيل و ضداستبدادي انقلاب شكل گرفتو حفظ نظام و پويايي آن را همواره رسالت اصلي خود مي داند.اصلاح طلبي واكنشي به انحراف از ارزش هايي همچون جمهوريت، آزادي و استفاده ابزاري از دين براي مقاصد گروهي خاص بوده و به دنبال پاسخگو كردن حكومت در برابر مردم و تقويت نقش مردم در حاكميت و تعيين سرنوشت سياسي است. بنابراين برخلاف تبليغات مغرضانه برخي، سقوط نظام خواست جريان اصلاحات نيست. اصلاح طلبان بر اين اعتقاد هستند كه سقوط نظام كشور را به سوي خشونت و هرج و مرج و ويرانشهر پيش مي برد و از دل اين هرج و مرج و خشونت، توسعه و دموكراسي بيرون نمي آيد و درست به همين دليل است كه با وجود همه مسائل، مشكلات و انتقادات نسبت به وضع حاكم همچنان بر راهبرد اصلاح طلبي تاكيد مي كنند.»
عبدالله نوري ضمن رد تندروي، هيجان زدگي و كنش احساسي اضافه كرد: «البته به همان اندازه كه تندروي، هيجان زدگي و كنش احساسي به اصلاحات ضربه مي زند، در برخي مواقع محافظه كاري هاي بيجا، تفريط و ناديده گرفتن اصول و عدم آمادگي براي پرداخت هزينه هاي احتمالي جهت پافشاري بر اصول اصلاح طلبي هم مي تواند اصلاحات را زمين گير كند، باعث ريزش نيروها شود و فضا را براي هرگونه تهاجم و تخريب نيروهاي تماميت خواه و تندرو نسبت به جريان اصلاحات و اصلاح طلبان فراهم كند.همان گونه كه در شرايط مناسب بايد از مصالحه گام به گام و طرفيني و سياست تعاملي دفاع كرد، همان گونه هم بايد توجه كرد كه جريان اصلاحات نيز مباني و اصول فكري و عملي خود را دارد و هر نوع تعاملي را بر مبناي اصول سياسي و اخلاقي خود انجام مي دهد. شهامت مدني، صبوري و خويشتنداري، استقامت و ايستادگي بر اصول اصلاح طلبي و همراهي و همدلي با خواست مردم و نيز دفاع از حقوق مردم از مهم ترين شرايط موفقيت يك نيروي موثر و مفيد اصلاح طلب است.»
عبدالله نوري افزود: «بايد توجه داشت كه رفتار جريان حاكم با منتقدان غيرقابل پيش بيني است و حتي مي توان گفت در اين مورد خطوط قرمزش هم مشخص نيست. البته شايد اين گونه رفتارها از تعدد، رقابت و اختلاف نظر نهادهاي امنيتي نيز نشات بگيرد. به همين دليلگاهي مشاهده مي شود كه برخورد هايي تند با نيرو هاي معتدل مي شود و اين روش حاصل نگاه امنيتي به هر نوع فعاليت سياسي است. در اين مورد بايد هشدار داد اين نوع نگاه سختگيرانه امنيتي به فعاليت هاي مسالمت آميز و قانوني و بي توجهي به مطالبات مردم به زيان حاكميت تمام شده و خواهد شد.»
نگاهی گذرا به آنچه عبدالله نوری گفته است و نظری اجمالی به بیانیهی شورای هماهنگی راه سبز امید نشان دهنده نکات مشترکی است که در دو مکان مختلف ولی با زبانی مشترک به اجماع رسیده اند و تنها یک هدف غایی را دنبال می کنند.گویی امیر ارجمند خارج نشین و عبدالله نوری در حرکتی کاملا هماهنگ و با توجه به نزدیک شدن به روز 25 خرداد به دنبال روشن کردن شعله های اختلاف و عناد با نظام و روشن کردن آتش خاکستری هستند که در سال 88 و با ورود امت حزب الله به گورستان تاریخ پیوست.
امیر ارجمند در بیانه خود آورده است: به هر حال مردمی که به صحنه میآیند، شرایط را ارزیابی میکنند و مطابق با آن شرایط از خود عکسالعمل نشان خواهند داد. کاری که از مردم خواسته شده، کاری کاملا قانونی است.
وی در ادامه و همانگئنه که عبدالله نوری هم تهدید کرده است! ادامه می دهد: حرکتهای ما همواره حرکتهای مسالمتآمیز بوده است. ما همواره خواستهایم بدون افراط و تفریط بر اساس روشها و آیینهای مبارزه مسالمتآمیز مردم صدای خود را بلند کنند و به گوش مسئولان برسانند، در کنار هم قرار بگیرند و بتوانند یک جنبش اجتماعی را وسعت ببخشند. هر نوع مخالفتی با این نوع حرکتهای مسالمتآمیز و منطقی تنها باعث بخشی از جامعه به سوی حرکتهای رادیکال گرایش پیدا بکند که این به نفع هیچ یک از اجزای جامعه نخواهد بود.
ارسال کردن دیدگاه جدید