سوگند می خوریم که 100 میلیون رهن کم است!
در شرایطی که مردم شریف ایران برای حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب و بهانه ندادن به دست دشمنان نظام با همه مشکلات و سختیها دست و پنجه نرم می کنند و خم به ابرو نمی آورند، خبرهایی از عدم قانع بودن نمانیدگان مجلس از مبلغ رهن 100 میلیونی شان دارد.
به گزارش بی باک، قریب به یکماه پیش حضرت امام خامنه ای در دیدار با نمایندگان مجلس نهم ، خرجتراشىهاى بیخود براى مجلس را نشانه عدم سلامت مجلس دانستند و انتظار می رفت که نمایندگان مجلس این موضوع را مدنظر قرار داده و هر آنچه را که باعث هدر دادن بودجه بیت المال می شود، از برنامه های خود حذف نمایند اما انگار شرایط به گونه دیگری در حال رقم خوردن است.
انتظار می رود نمایندگانی که خود را اصولگرا و رهرو ولایت می دانند، نسبت به تاکیدات صریح ولی امر مسلمین و مطالبه مردم توجه بیشتری نمایند و در چنین شرایطی که مردم در حداقل های زندگی شان مانده اند، برای رفاه بیشتر خود چانه زنی نکنند که به قطع موجب دلسردی و واکنش مردم خواهد شد.
روز گذشته سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از بررسی پیشنهادات مربوط به اصلاح حقوق نمایندگان در مجلس نهم خبر داد و گفت که تا زمان اصلاحات حقوق نمایندگان مجلس نهم بر اساس قوانین مجلس هشتم پرداخت میشود.
این درحالی است که در ابتدای تشکیل مجلس نهم اخباری مبنی بر حقوق و مزایای چندصد میلیونی نمایندگان مجلس مطابق بودجه 91 در رسانه ها منتشر شد و همین موضوع دستمایه انتقاد تشکل های دانشجوئی و گروه های عدالتخواه شد.
در همین رابطه امروز نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی از عدم قناعت برخی نمایندگان مجلس به مبلغ 100 میلیونی رهن اهدایی مجلس خبر داد و گفت: مبلغ رهنی که به نمایندگان اختصاص داده میشد 100 میلیون تومان بود اما برخی وکلای ملت اعلام کردند که با توجه به افزایش اجاره بها امکان تهیه مسکن با این پول را ندارند بنابراین مجلس در حال پیگیری این موضوع است.
علی علیلو در گفتگو با مهر گفت: پول رهنی که مجلس قصد دارد در اختیار نمایندگان قرار دهد هنوز تعیین قطعی نشده است مجلس در حال برسی آن است چون تعدادی از نمایندگان اعلام کردند با توجه به افزایش اجاره و رهن خانهها امکان تهیه مسکن با این پول امکان پذیر نیست.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: پیش از این مبلغ رهنی که مجلس در اختیار نمایندگان قرار میداد 100 میلیون بود که خانه در رهن مجلس قرار میگرفت و در پایان مجلس نیز این پول به قوه مقننه باز میگشت.
وی با بیان اینکه بنده در تهران خانه دارم و در خصوص این پول پیگیری نکرده ام، ادامه داد: قرار بود صندوقی نیز تاسیس شود تا سقف مشخصی وام در اختیار نمایندگان قرار دهد و وکلای ملت به این صندوق مقروض شده و قسط وام شان از حقوق شان برداشت شود.
علیلو در خصوص اظهارات برخی نمایندگان مبنی بر اینکه حقوق نمایندگان مجلس هشتم با نمایندگان مجلس نهم تفاوتی ندارد و افزایش حقوقی نداشته است، ادامه داد: ابلاغ حقوقی بنده 2 میلیون و 700 هزار تومان است و از حقوق نمایندگان مجلس هشتم نیز اطلاعی ندارم.
جای سئوال دارد، نمایندگانی که باید الگوی صبر و قناعت برای مردم در مشکلات و سختیها باشند و سطح زندگی خود را با قشر متوسط جامعه تنظیم کنند، مگر قصد تهیه چه منزلی را دارند که مبلغ 100 میلیونی رهن و حقوق چند میلیونی کفایت آنرا نمی کند؟!
حال با چنین ولخرجی ها و زیاده خواهی ها چگونه می توان ادعای ولایتمداری و اصولگرایی کرد و به سوگندهای برخی نمایندگان اعتماد کرد؟!
بخشی از توصیه های حضرت امام خامنه ای به نمایندگان مجلس نهم
در كنار زنده بودن مجلس، مسئلهى سالم بودن هم مهم است؛ باید هم زنده باشد، هم سالم. سالم بودن هم از جهات مختلف است؛ سلامت سیاسى، سلامت اخلاقى، سلامت مالى؛ اینها مسائلى است كه به یك یك دوستان عزیزمان، نمایندگان محترم ارتباط پیدا میكند. اگر چنانچه در مجلس گرایشى پیدا شود - البته اینجور گرایشها قاعدتاً گرایشهاى كوچك خواهد بود؛ گرایشهاى عمومى و كلى نخواهد بود - كه با بعضى از اصول انقلاب منافات داشته باشد، این عدم سلامت است. یا اگر چنانچه دغدغهى وظیفه در مجلس گم شد، این عدم سلامت است. اگر چنانچه در مورد مسائل مالى بىمبالاتى حاكم شد - پول گرفتن، پول دادن، مرتبط شدن، واسطه شدن؛ از این حرفهائى كه خیلى جاها هست - این عدم سلامت است؛ این چیز مهمى است. خرجتراشىهاى بیخود براى مجلس، عدم سلامت است. دیروز ما با جناب آقاى لاریجانى در این زمینه مفصل صحبت كردیم. واقعاً باید یكى از كارهائى كه مجلس میكند، این باشد: الگو بشوید براى دستگاههاى مختلف دیگر در كم كردن هزینهها؛ هزینههاى سفرهاى احیاناً بىمورد، هزینههاى گوناگون شخصى نمایندگان؛ كه البته بخش مهمى از این كار، مربوط به هیئت رئیسهى محترم مجلس است، كه باید مراقبت كنند؛ و همچنین یكایك نمایندگان. البته من میدانم - هم اطلاع كلى دارم، هم اطلاع خاص دارم - كه واقعاً در بین نمایندگان، كسانى كه احتیاط میكنند و مراقبت میكنند، كم نیستند. افرادى هستند كه واقعاً انسان در قلبش آنها را تحسین میكند و خوشحال میشود و خدا را شكر میكند كه یك چنین افرادى در مجلس حضور دارند. بالاخره این قضیه مهم است.
من در یكى دو سال قبل از این، در همین دیدار نمایندگان محترم، راجع به خودْنظارتى مجلس مطالبى گفتم؛ كه خب، قانونى هم تصویب شد. ببینید، همین آیهاى كه اینجا تلاوت كردند: «و اتّقوا فتنة لا تصیبنّ الّذین ظلموا منكم خاصّة»، (۲) خیلى مهم است. ممكن است در یك ساختمان، آن كسى كه بنزین میریزد و بىاحتیاطى میكند و كبریت میكشد، یك نفر باشد؛ اما كسى كه میسوزد، فقط آن یك نفر نیست. ممكن است یك نفر كشتى را سوراخ كند؛ اما كسى كه غرق میشود، فقط آن یك نفر نیست. قرآن میگوید از یك چنین فتنهاى پرهیز كنید؛ كه وقتى آمد، فقط دامن آن كسى را كه موجب فتنه است، دامن آن كسى را كه ظالم است، نمیگیرد؛ دامن بیگناهها را هم میگیرد؛ دامن كسانى را هم كه در ایجاد این فتنه تأثیر نداشتهاند، میگیرد. «و اتّقوا»؛ از یك چنین فتنهاى پرهیز كنید، مراقب باشید. لازمهى این كار چیست؟ لازمهاش خودْنظارتى است؛ یعنى بر یكدیگر نظارت كنیم؛ «و تواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر»؛ (۳) دائم تواصى كنیم. اینها نشانههاى سلامت است.
ارسال کردن دیدگاه جدید