حضور روحانیون محقق شیعی در مراکز علمی دنیا

به گزارش فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد فاضل لنکرانی عصر امروز در آیین امضا تفاهم نامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با مرکز فقهی ائمه اطهار در سخنانی اظهار داشت: یکی از خلأهایی که حوزویان و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی حوزه از قدیم‌الایام با آن مواجه بودند عدم انتقال صحیح افکار بسیار بلند حوزیان فقها، فلاسفه، محدثان و... به بیرون از حوزه است.

وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز هم این خلأ احساس می‌شود، تاکید کرد: به حمدالله امروز در حوزه علمیه قم مواجه با مرکز تحقیقاتی بسیار خوبی هستیم که به صورت عمیق به مسایل جهان اسلامی و مسایل فقهی و حقوقی پرداخته می‌شود.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با اشاره به تدوین مقالات بسیار خوب در مسایل جدید پزشکی، قضایی، سیاسی، امور بین‌الملل و... در حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: متاسفانه این تحقیقات در دایره حوزه محصور می‌ماند و به مراکز علمی دنیا منتقل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه با وجود وسایل ارتباطی جمعی فعال از جمله اینترنت در حال حاضر بسیاری از مراکز علمی دنیا از تحقیقات حوزه بی‌اطلاع‌هستد، ابراز داشت: بنابر اطلاعی که ما داریم نظریات اسلام به ویژه در خصوص امامیه و شیعه به صورت صحیح برای اهل فضل و علم در مراکز علمی بین‌المللی مطرح نمی‌شود.

فاضل لنکرانی با اشاره به اینکه دشمنان مکتب اهل بیت(ع) سعی دارند مطالب خلاف واقع را به عنوان شیعه به مردم دنیا منتقل کنند، تصریح کرد: برترین فکر اعتقادی در مورد توحید را شیعه دارد ولی متاسفانه بر اثر توطئه دشمنان در برخی از مراکز علمی، شیعه را محکوم به شرک می‌کنند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه شیعه قائل به عدم تحریف قرآن است، بیان داشت: متاسفانه دشمنان اهل بیت به گونه‌ای کار کردند که شیعه را قائل به تحریف قرآن نشان داده‌اند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار حوزه و فقه را موتور محرک انقلاب دانست و اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی دشمنی‌ها زیاد شده و انتظارات بشریت بالا رفته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از مراکزی است که وجود موثری داشته است، خاطرنشان کرد: مرکز فقهی ائمه اطهار یک مجموعه کاملا مستقل است اما این ضرورت وجود دارد با چنین سازمان موثر و عظیمی ارتباط برقرار شود.

فاضل لنکرانی با بیان اینکه امیدواریم با همکاری‌های دوجانبه اهداف بلند شیعه، اسلام و انقلاب اسلامی را به صورت علمی و مستدل در دنیام مطرح کنیم، یادآور شد: مقدمات برخی از کارها انجام گرفته است و به دنبال این هستیم که به پرسش‌های متفکران خارج کشور پاسخ دهیم.

وی با اشاره به اینکه مرکز فقهی ائمه اطهار دارای ظرفیت‌های خوبی است، تاکید کرد: امروز حضور یک روحانی محقق شیعه در مراکز علمی خارج از کشور بسیار ضرورت دارد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار تصریح کرد: یک روحانی نمی‌تواند در حوزه علمیه قم بماند و از همین جا مسایل را بررسی کند بلکه باید در مراکز علمی دنیا حاضر شود و از نزدیک با دانشمندان ارتباط داشته باشد تا با برگزاری مناظرات و گفت‌وگو‌ها به هدف اصلی برسیم.

وی همچنین از رئیس مرکز آموزش و توسعه همکاری‌های علمی فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمدی را از فضلای ارزنده حوزه دانست و گفت: در شرایط حساس سیاسی دنیا که واقعا قدرت‌های سیاسی برای رسیدن به آمال خود همه ضوابط را کنار گذشته‌اند و برای چیزی ارزش قائل نیستند می‌توانیم با دین جامع و محکمی که داریم خدمت بزرگی به بشریت داشته باشیم.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی