کدام انقلابهای اخیر موفق تر بوده اند؟
مردم مظلوم این کشور بخاطر شیعه بودن و نزدیکی شان به جمهوری اسلامی مورد بدترین آزار و شکنجه ها قرار می گیرند و هیچ یک از رسانه های دنیا به جز رسانه های وابسته به ایران ، عراق و حزب الله لبنان حاضر به پوشش اخبار آنان نمی باشند
در میان کشورهایی که این روزها در دوران بیداری اسلامی بسر می برند، شاید هیچکدام به اندازه مردم مصر و تونس موفق نبوده اند و عمده دلیل آنرا باید در استقامت مردم و شرایط خاص آن کشورها دانست.
به گزارش سرویس بین الملل بی باک، انقلابهای اخیر مردمی در کشورهای اسلامی اگرچه بعضا فرسایشی و بسیار طولانی به نتبیجه رسیده است اما در این زمینه نباید از مانع تراشی های غربی و سواری گرفتن از موج این انقلابها توسط عده ای قدرت طلب و زیاده خواه غاف بود.
مردم تونس توانستند زودتر از دیگران دیکتاتور خود را فراری دهند و سکان کشور خود را بدست فرد دلخواه خود بسپارند تا اینکه امروز رییس جمهوری تونس بدون واهمه از دیکتاتورهای غربی و عربی تأکید کند، پافشاری عربستان سعودی برای تحویل ندادن "زین العابدین بن علی" دیکتاتور مخلوع، پذیرفتنی نیست، و پناه دادن به یک سارق فراری و قاتل مردم برخلاف تعالیم اسلام است.
"المنصف المرزوقی" در حاشیه سفرش به مصر، اظهار داشت: عربستان سعودی باید بن علی را تحویل دهد تا وی به صورت عادلانه محاکمه شود.
وی با ابراز نگرانی درباره روابط عربستان و تونس، گفت: این مسأله از نظر سیاسی و یا دیپلماتیک بر روابط دو کشور تأثیر نمی گذارد، ولی بدون شک تونسی ها از اقدامات عربستان و پافشاری مقامات این کشور برای تحویل ندادن بن علی خشمگین خواهند شد.
المرزوقی از مسئولان سعودی خواست احساسات مردم تونس را درک کنند.
از سوی دیگر مصریها نیز انقلاب خود را موفق تر از برخی دیگر از کشورها می دانند. آنها رئیس جمهور دلخواه خود را انتخاب کرده اند و در مقابل مصادره انقلابشان توسط دست نشانده های مبارک و غرب هزینه های زیادی داده اند اما از خواست مشروع خود کوتاه نیامده اند.
در این میان شاید مردم لیبی بیش از دیگران بازی خوردند و اگرچه آنها موفق به سرنگونی رژیم قذافی شدند اما پای ناتویی را در کشورشان باز کردند که خود قذافی ساز و حامی دیکتاتورها است.
مردم یمن نیز معتقدند عده ای بر موج انقلاب شان سوار شد و آنرا از مسیر خود منحرف کرده اند.
رئيس مجمع ملي بيداري و آگاه سازي يمن در این زمینه تاكيد كرد: وضعيت بغرنج يمن نتيجه جايگزين كردن باطل به جاي حق است.
اسكندر شاهر روز يكشنبه در گفت وگو با یک شبكه ایرانی افزود: كساني كه بر موج انقلاب سوار شدند آنرا از مسيرش منحرف كردند و انقلاب را جنگ و سازش سياسي را غنيمت دانسته اند و اكنون مشغول جمع آوري غنايم هستند.
رئيس مجمع ملي بيداري و آگاه سازي يمن اظهار داشت: انفجارها و جنگ هاي پراكنده كنوني در يمن نتيجه طبيعي سازش شكست خورده و سازش براي دولت وفاقي است كه نتوانسته در حد نام خود ظاهر شود.
شاهر گفت: انفجاري كه در دانشكده پليس و پيش از آن در 21 ماه مي در ميدان السبعين روي داد و كشتار و جنگ هاي پراكنده و بيهوده و آنچه در منصوره عدن روي مي دهد و حملات به حوثيها و ضرب و شتم، سركوب و تهديد جوانان همه تفسير طبيعي سازش شكست خورده و سازش براي دولت وفاقي است كه در عمل گامي براي ايجاد وفاق برنداشته است.
وي توضيح داد: نمي توان آنچه امروز در يمن روي مي دهد را براي شانه خالي كردن از مسئوليت، تنها به گردن علي عبدالله صالح رئيس جمهور مخلوع يمن انداخت بلكه شركت كنندگان در دولت و آنهايي كه بر موج انقلاب سوار شده اند مقصر اصلي وقايع كشور هستند.
شاهر افزود: صالح در يمن است و رياست حزب حاكم را به عهده دارد و شريك شركت كنندگان در دولت وفاق است كه مشغول جمع آوري غنايم هستند.
وي گفت: القاعده دو تكيه گاه در يمن داشت يكي صالح و ديگري علي محسن الاحمر. اين دو تكيه گاه بر اساس آنچه براي همه آشكار است با يكديگر در نزاع هستند و انتظار مي رود كه هر يك از اين طرفها از ابزارهاي قدرت خود استفاده كنند.
اما در این میان هیچ کدام از ملتها به اندازه مردم بحرین برای انقلاب خود هزینه و تاوان نداده اند. مردم مظلوم این کشور بخاطر شیعه بودن و نزدیکی شان به جمهوری اسلامی مورد بدترین آزار و شکنجه ها قرار می گیرند و هیچ یک از رسانه های دنیا به جز رسانه های وابسته به ایران ، عراق و حزب الله لبنان حاضر به پوشش اخبار آنان نمی باشند اما با این حال لحظه ای یاس و ناامیدی را نمی توان در چهره مردم و جوانان انقلابی و پرشور این کشور مشاهده کرد.
وضعیت بیداری اسلامی در عربستان سعودی نیز با حماقت اخیر رژیم آل سعود در دستگیری روحانی مشهور شیعی رنگ و بوی تازه ای بخود گرفته است و حتی دامنه موج بیداری اسلامی در این کشور به مدینه النبی (ص) بعنوان کانون توجه جهان اسلام کشیده شده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید