علت پرواز های مکرر واشنگتن اورشلیم چیست ؟

 از ماه گذشته تا کنون تعداد زیادی از مقامات آمریکایی با محوریت برآوردهای جنگ احتمالی ایران، به اسرائیل سفر کرده اند.

به گزارش رویداد، کلینتون در سفر به اسرائیل سخنرانی خود را اینگونه آغاز کرد: "لطفا به ایران حمله نکنید."

کلینتون که به منظور دیدار با مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی به تل آویو رفته است، موضوع مهم گفتگوی خود را با مقامات این کشور برسر "حمله به ایران" و چالش های در این خصوص قرار داده است.

دومینیک تی یرنی، مسئول سیاست حمله به ایران تیمی از کارشناسان دنیای سیاست و خبرنگاران را تشکیل داده است که پیش بینی میزان موفقیت رژیم صهیونیستی و امریکا را در حمله به ایران درنظر بگیرند. میانگین موفقیت پیش بینی شده در این هیئت کارشناسی 36% اعلام شده است.

از دید ایشان مذاکرات هسته ای ایران در استانبول و بغداد کم و بیشی امیدوار کننده بود درحالی که مذاکرات مسکو کاملا برعکس آن شد. در این مذاکرات هیچ نشانه ای از پیشرفت ملاحظه نشد و زمانی هم برای دور دیگری از مذاکرات تعیین نشد. پس از این مذاکرات، سایه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران روز به روز بیشتر شده اما درصد موفقیت آن به مراتب کمتر می شود.

به طور کلی هر روشی از جمله: مذاکره مستقیم با ایران، افزایش تحریم های اقتصادی، عادی سازی روابط با ایران، افزایش فشارهای دیپلماتیک و تعدیل فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی با ایران، همه به مراتب درصد کمی از موفقیت دارند.

هیلاری کلینتون هم خاطرنشان کرد که درخصوص حمله به تأسیسات هسته ای ایران هیچ اقدامی را بدون موافقت ایالات متحده انجام ندهد. وی که از کانال دیپلماتیک وارد شده است در سخنرانی های خود افزود: "دوستانی مانند ما باید با یکدیگر و به شیوه ای هوشمندانه و خلاقانه تفکر و عمل کنند و ما از کلیه اجزای قدرت آمریکا استفاده خواهیم کرد تا ایران به سلاح اتمی دست نیابد. از بنیامین نتانیاهو خواسته شد که علی رغم شکست مذاکرات هسته ای با تهران هیچ گونه رویکرد نظامی اتخاذ نکند."

بنیامین نتانیاهو نیز جمهوری اسلامی را به دست داشتن در یک سری سوء قصدهای ضد اسراییلی که طی ماه های اخیر در قبرس، کنیا، گرجستان، آذربایجان، تایلند و هندوستان اتفاق افتاده متهم کرده است. با این حال وی تصمیم گرفته است تا حدودی در رابطه با تعویق حمله به ایران موافقت کند اما این مسائل هنوز تهران را مجاب به تغییر در اهداف هسته ای نکرده است.

از طرفی طبق اخبار منتشر شده باراک اوباما در برابر این وضعیت تصمیم گرفت بنیامین نتانیاهو و ایهود باراک را از انجام هرگونه اقدام سرزده بازدارد. درهمین رابطه، تعداد مسؤولان آمریکایی که به اورشلیم سفر کرده اند حیرت آور است: ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه، هفته گذشته به اورشلیم رفت؛ تام دانیلون، مشاور امنیت ملی آمریکا، یک سفر محرمانه به آنجا انجام داد. سپس نوبت به هیلاری کلینتون رسید و لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا نیز اواخر ماه گذشته به اورشلیم سفر کرده بود.

میت رامنی، نامزد جمهوریخواه که یکی از حامیان سرسخت اسراییل به شمار می رود نیز قصد دارد در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سفری به اورشلیم انجام دهد. تاریخ این سفر نیز کاملاً سبمولیک است و مربوط به عزاداری و روزه یهودیان دررابطه با نابودی معبد بزرگ شان در اورشلیم می شود. نامزد جمهوریخواه بدین ترتیب می خواهد پیامدهای فاجعه باری را یادآوری کند که یک ایران مجهز به سلاح اتمی می تواند به بار آورد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی