غفلت از شهدای فتنه و بزرگداشت برای قانون شکنان +تصاوير
برخی رسانه ها با بزرگ نمایی حادثه بازداشتگاه کهریزک در واقع در صدد آن بودند که ما به ازای در مقابل جرم امنیت ملی خود داشته باشند و در این راستا با برپایی برزگداشت ها و... در صدد مظلوم نمایی و هم چنین ارسال پالس های برای زنده نگه داشتن اغتشاش گران بوده و هستند.
به گزارش بی باک،در تمامی کشورهای جهان اقدام علیه امنیت ملی بالاترین جرم تلقی شده و مجازات های سنگینی نیز برای آن مد نظر گرفته اند و افرادی که علیه امنیت ملی اقدام به فعالیت های خرابکارانه کنند نه تنها از غضب قانون در امان نخواهد بود بلکه مهر خیانت را نیز از سوی مردم دریافت خواهند کرد.جمهوری اسلامی ایران نیز مستثنی از این سلسله قوانین نیست و جرم علیه امنیت ملی را جزو بالاترین جرایم خود به شمار می آورد.
اغتشاشات بعد از حماسه مردمی 22 خرداد سال 88 که کام مردم را به تلخی برد یکی از مصداق ها عینی اقدام علیه امنیت ملی کشور محسوب می شود.پهن کردن و سازمان دهی نیروهای اجتماعی از سوی غربی های و سرویس های جاسوسی و رادیکال کردن اعتراضات و هدایت آن از یک دروغ بزرگ (تقلب در شمارش آرا که هیچ گاه و از سوی هیچ فردی اثبات نشد) به سمت چالشی امنیتی و طی کردن پروژه « تنش -بحران -اغتشاش -شورش » یکی از بزرگترین این مصادیق محسوب می گردد.
آن چیزی که به عنوان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به وقوع پیوست ماهیتی کاملاً براندازانه داشت امری که خود غربی ها بارها به آن اعتراف کردند هر چند که این فتنه با بصیرت مردم و مدیریت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) رفع شد اما تلخی آن و اتفاقات صورت گرفته در آن امری نیست که به راحتی فراموش گردد هر چند که نباید فراموش کرد که تنها بخشی از لایه های پنهان فتنه 88 آشکار شده و مدت ها زمان لازم است تا ابعاد حقیقی این خیانت ملی روشن گردد.
یکی از پروژه های اغتشاش گران در سال 88؛ کشته سازی و به اصطلاح شهدای راه آزادی بود هدف از این کار نیز ساختن چهره های بود که هم بتوانند با آن روند اغتشاشات را ادامه دهند و هم در صورت پیروزی (براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران) انقلاب مخملی اعیان نشینان سبز پوش تهران دارای قهرمانان راه انقلاب باشند در واقع پیروی از تز سیاسی سعید حجاریان تئورسین اصلاحات مبنی بر این بود که :اصلاحات خون می خواهد.
یکی از موضوعاتی که به شدت از سوی رسانه های خارجی مانند تلوزیون دولتی بی بی سی فارسی و هم چنین رونامه نگاران سکولار داخل پیگیری می شد حادثه بازداشت گاه کهریزک بود.که منجر به کشته شدن چند تن از اغتشاشگران فتنه 88 گردید.
این رسانه های هم سو با دستگاه های تبلیغاتی غرب با بزرگ نمایی حادثه بازداشتگاه کهریزک در واقع در صدد آن بودند که ما به ازای در مقابل جرم امنیت ملی خود داشته باشند و در این راستا با برپایی برزگداشت ها و... در صدد مظلوم نمایی و هم چنین ارسال پالس های برای زنده نگه داشتن اغتشاش گران بوده و هستند.
روزنامه سکولار شرق نیز که در پرونده خود حمایت قاطع از جریان فتنه سبز و سازمان دهی نیروهای خیابانی را دارد با انتخاب تیتر «غم کهریزک سه ساله شد» در راستای روند یاد شده گام بر می دارد.قطعاً حوادث رخ داده در بازداشت گاه کهریزک به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و امری غیر قابل دفاع اما این به معنی چشم فرو بستن نسبت به واقعیت های نیست.نباید فراموش کرد که افراد پهن شده در خیابان های تهران خواسته و یا نخواسته اقدام علیه امنیت ملی را انجام داده اند و اگر نبود تدابیر صورت گرفته قطعاً برای به انجام رسانیدن کار خود که همان براندازی جمهوری اسلامی ایران بود از هیچ کوششی عبایی نداشتند.
حال باید این سوال را پرسید که چه شباهتی بین شهدای هشت سال جنگ تحمیلی که برای پاک کردن لوث بیگانگان از خاک کشور و برای دفاع از اسلام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی کشته شدند با افرادی که برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و در مقابل اسلام و ولایت فقیه و با نقشه انگلیسی-امریکایی در کف خیابان های تهران کشته شدند هست؟!
البته باید در آخر به این نکته نیز اشاره کرد که نیروهای ارزشی نیز در این باره کم کاری نموده اند چرا که مصداق عینی کار ها نیروهای چپ برانداز بخشی از خطبه 25 نهج البلاغه است که فرمودند: «هؤُلاءِ الْقَوْمَ سَيُدالُونَ مِنْكُمْ بِاجْتِماعِهِمْ عَلى باطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ».
شهدای عزیزی مانند شهید کبیری که در راه حفظ ارزش و آرمان های انقلاب اسلامی در فتنه 88 تقدیم انقلاب شده اند شایسته نکوداشت و بزرگداشت هستند نه افرادی که کوچکترین آشنایی با ادبیات شهدات ندارند بر کشته های اقدامات خرابکارانه خود واژه شهادت را به کار ببرند
ارسال کردن دیدگاه جدید