چرا خبرنگاران احمدی نژاد را دوست دارند؟
دیدار دکتر محمود احمدی نژاد با خبرنگاران دارای درسهای زیادی بود که نمونه بارز آنرا می توان در اعتقاد راسخ و غیرشعارگونه رئیس جمهور به آزادی بیان و میزان سعه صدر وی در قبال مخالفان دانست.
به گزارش بی باک، در عموم جلساتی که دوستان خبرنگار با یکدیگر دارند، همه طیفها بر این نکته نظر اعتقاد دارند که اگر احمدی نژاد هزاران هیچ کاری برای اهالی رسانه نکرده باشد، همین که به انها اجازه اظهار نظر آزادانه را می دهد، بزرگترین نعمت است.
خبرنگاران اصولگرا و اصلاح طلب همگی معتقدند که رئیس جمهور با رفتارش راه را برای استقلال و آزادگی آنان باز کرده است اما برخی مسئولین با روحیه تنگ نظری خود تنها زمانی دست نوازش بر سر اهالی رسانه می کشند که آن فرد رسانه ای به تملق و چاپلوسی از او و مجموعه اش بپردازند یعنی از تمام رسالت و هویت خویش دست بکشد.
درست همین تفاوت بارز رئیس جمهور با برخی دیگر از مسئولان کشور می باشد که وی را تبدیل به یک شخصیت دوست داشتنی برای اهالی رسانه کرده است و این میزان محبوبیت در این زمینه برای اقای احمدی نژاد براحتی و بیجا بدست نیامده است.
در شرایطی که انتقاد از رئیس جمهور بسیار راحتر از یک مسئول رده چندم مملکتی است؛ چرا اهالی رسانه که در صداقت و صراحت لهجه مشهور هستند، وارد بازیهای سیاسی شوند و این بزرگ نعمت سعه صدر و تعامل شخص دوم مملکتشان را نادیده بگیرند.
بنابرگزارشات، اگرچه مسئولین برگزاری مراسم روز خبرنگار در سایر ارگانها با تنگ نظری خاص صرفا افراد دلخواه و مداحان خود را به مراسم دعوت کرده بودند اما این آفت در دیدار خبرنگاران با رئیس جمهور کمتر به چشم می خورد به حدی که از همه طیفهای رسانه ای مهمانانی بودند اما با این حال این دیدار هم با تنگ نظری مسئولین برگزاری در دعوت از برخی رسانه های ارزشی همراه بود که البته تلخی این موضوع را برخورد مناسب رئیس جمهور با منتقدان از کام ها زدود.
خبرنگار ایسنا به تاسی از رئیس جمهور سخنان خود را با دعای اللهم عجل لولیک الفرج شروع کرد و از روزهای به یاد ماندنی ابراز محبت رئیس جمهور به مردم، رفع مشکلات مردمان محروم و اشک شوق آنها و ثبت چنین وقایعی گفت و از اینکه دیگر چنین روزهایی را نخواهد دید ابراز تاسف کرد!
مرتضی حیدری، مجری مراسم در ابتدای صحبت های خود رئیس جمهور را بخاطر تعامل بی نظیر خود با اصحاب رسانه تحسین کرد و گفت: انصافاً در این زمینه باید به آقای رئیس جمهور نمره 20 داد.
شفیعی سروستانی -که بیش از همه سخنرانی کرد- انتظار می رفت در سخنان خود از رسالت خبری اصحاب رسانه درباره تحولات منطقه و بیداری اسلامی سخن بگوید، بیشتر وقت ده دقیقه ای خود را به موضوع گرانی کاغذ اختصاص داد!
یکی از خبرنگاران واحد مرکزی خبر به بیان خاطره ای از انتخابات ریاست جمهوری سال 84 پرداخت. وی گفت: در سال 84 که از طرف سازمان برای تهیه گزارش به ستادهای نامزدهای ریاست جمهوری مراجعه کردیم در مرحله اول به ستاد آقای قالیباف رفتیم. وقتی که به ساختمان مجلل ستاد وارد شدیم مسولین ستاد که خیال می کردند در ساختمان ریاست جمهوری نشسته اند مانع از ورود ما به ستاد شدند. بعد از ساعت ها معطلی با هماهنگی های زیاد وارد ساختمان ستاد شدیم که نامزد مورد نظر در دسترس نبود و ما از پوسترهای رنگارنگ ایشان گزارش تهیه کردیم اما وقتی به ستاد آقای احمدی نژاد در خیابان جمهوری مراجعه کردیم با یک مکان بسیار ساده مواجه شدیم که چند نفر دانشجوی بسیجی روی موکت ها نشسته بودند و با ماژیک بر روی مقواها شعار می نوشتند. از ایشان سراغ ستاد را گرفتیم که گفتند ستاد همین جاست . اقلام تبلیغاتی بسیار ساده که بصورت دستنویس تهیه می شد ما را بیشتر متعجب کرد. چند تا عکس سیاه و سفید A4 از احمدی نژاد به ما نشان دادند و گفتند اینها پوسترهای نامزد ماست!
این خبرنگار افزود: من همان موقع پیش خودم گفتم این چند تا جوان چه دل خوشی دارند! فقط حیف که بعد از چند روز مجبور خواهند شد با ناامیدی و دل شکسته به خانه هایشان برگردند. فردای روز انتخابات که خبر اعلام آرای نامزدها را خواندم، وقتی اسم احمدی نژاد را می خواندم یاد آن جوانانی افتادم که با چه امیدی کار می کردند و حالا چه شور و شعفی دارند.
بیان این خاطره تشویق برخی حضار را در پی داشت.
یکی از خبرنگاران گفت: آقای رئیس جمهور در این مدت بزرگترین درسی که از شما یاد گرفتم این بود که نسبت به مردم میهنم خاضع و متواضع باشم و همه مردم را دوست داشته باشم!
حامد فتاحی، نماینده رسانه های مجازی در سخنان خود نسبت به رفتارهای دوگانه برخی قوا در برخورد با رسانه های مجازی انتقاد کرد و گفت: چرا کمترین برخورد و تذکری با رسانه هایی که سخیف ترین توهین ها را نسبت به نماینده قانونی ملت با پشتوانه 25 میلیون رای انجام می دهند صورت نمی گیرد ولی کوچکترین انتقاد از برخی دستگاه ها با برخورد سخت مواجه می شود. این سخنان با تشویق های ممتد حاضران مواجه شد.
نکته جالب سخنان فتاحی آنجا بود که ایشان به عنوان نویسنده حامی دولت به موازات انتقاد از بازداشت احمد شریعت و فیلتر وبلاگها و رسانه های حامی دولت از صدور حکم برای روزی طلب، برخورد قضایی با امیرحسین ثابتی؛ نویسندگان مخالف دولت انتقاد کرد. این سخنان حامد فتاحی که نشانگر دوری از رفتارهای قبیله ای حامیان دولت بود از طرف خبرنگاران منتقد دولت نیز مورد تشویق قرار گرفت.
و بعد از آن خبرنگاران که از ساده گی احمدی نژاد بعد از سالها ریاست جمهوری همچنان لذت می بردند، با رئیس جمهور عکس یادگاری گرفتند تا شاید برخی با دیدن این تصاویر صمیمی هم غبطه بخورند و هم درس گیرند.
ارسال کردن دیدگاه جدید