شبكه حقاني: سرباز دستگير شده آمريكايي در امان است

با وجود تصميم دولت باراك اوباما در قرار دادن نام شبكه حقاني در فهرست تروريست‌ها و احتمال افزايش حملات ناتو و سربازان آمريكايي عليه اين شبكه تروريستي، يكي از اعضاي ارشد شبكه حقاني مستقر در پاكستان اعلام كرد كه به سرباز آمريكايي در بند شبه نظاميان افغان آسيبي وارد نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين فرمانده ارشد شبكه حقاني كه خواست نامش فاش نشود در مصاحبه‌‌اي تلفني با خبرگزاري آسوشيتدپرس اين موضوع را رد كرد كه "بو برگدال" سرباز آمريكايي در اختيار شبه نظاميان اين گروه باشد.

وي گفت، واشنگتن معتقد است كه سرباز ارتش آمريكا زنداني شبكه حقاني است اما وي زنداني شاخه ديگري از طالبان است.

اين مقام ارشد شبكه حقاني همچنين گزارش‌ها مبني بر اين كه جان اين سرباز 26 ساله اهل ايالت "آيداهو" آمريكا در خطر است را صراحتا رد كرد و افزود: ما آدم‌هاي ترسويي نيستيم و صدمه زدن به اين سرباز آمريكايي نشان دهنده ترسو بودن و بزدلي ماست.

آمريكا اعلام كرد كه اين سرباز جوان از سال 2009 ميلادي زنداني شبكه حقاني مستقر در پاكستان است اما شبكه حقاني همواره بر اين موضوع تاكيد دارد كه اين سرباز در اختيار شبه نظاميان مستقر در افغانستان است. شوراي رهبري طالبان پيشتر دستورالعمل‌هايي را در خصوص زندانيان در بند شبكه حقاني و شبه نظاميان طالبان ارايه كرده بود كه يكي از آن‌ها عدم آسيب رساندن به زندانيان است.

اين مقام ارشد شبكه حقاني در ادامه به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت، پدر اين سرباز از اين تضمين‌ها در خصوص عدم صدمه زدن به پسرش استقبال كرده است.

اين خبر خوبي براي شبكه حقاني است. اين سرباز جوان در اختيار طالبان افغانستان است. با اين حال ما مي‌دانيم كه به وي آسيبي نمي‌رسد.

سراج الدين حقاني، فرمانده عملياتي شبكه حقاني به دنبال كسب اجازه از ملا محمد عمر، رهبر طالبان براي حملات برق آسا و شديد عليه ناتو و نظاميان آمريكا در افغانستان است. شبكه حقاني به دنبال حملات تلافي جويانه عليه نيروهاي خارجي در افغانستان است.

اين فرمانده ارشد شبكه حقاني در ادامه به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت: سراج الدين حقاني خواهان انجام 80 تا 100 حمله عليه نيروهاي آمريكايي در افغانستان و 20 حمله عليه نيروهاي ناتو است.

وي همچنين مدعي شد كه سال گذشته باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا در اقدامي به منظور ميانجي‌گري در دستيابي به صلح پيش از خروج نيروهاي آمريكايي از افغانستان در پايان سال 2014 ميلادي با شبكه حقاني به بحث پرداخت.

اين در حالي است كه كنگره آمريكا بر اين موضوع تاكيد داشت كه هيلاري كلينتون، وزير امور خارجه آمريكا گزارشي را ارايه داده كه در آن آمده شبكه حقاني بايد به عنوان يك سازمان تروريستي در نظر گرفته شود. با اين حال واشنگتن پيشتر با قرار دادن اين شبكه در فهرست گروه‌هاي تروريستي مخالفت مي‌كرد چرا كه بيم آن را داشت اين امر مي‌تواند اقدامات سازش جويانه ميان دولت آمريكا و شبه نظاميان را در افغانستان به مخاطره بيندازد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی