نقش مهدی هاشمی در فتنه ۸۸ به روایت کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
مهدی هاشمی که مدیریت سایت «جمهوریت» را در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم بر عهده داشت، از مهمترین عناصر فتنه ۸۸ بود که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در گزارشی به افشای نقش وی در این زمینه پرداخت.
به گزارش فارس، کمیسیون اصل نود در جلسه روز چهارشنبه هفتم دی ماه 1390، گزارش خود از فتنه 88 را در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت کرد.
در بخشی از این گزارش که در آستانه سالروز حماسه 9 دی مردم مسلمان ایران به صورت چکیده از تریبون خانه ملت قرائت شد، به نقشآفرینی و تحرکات ویژه مهدی هاشمی در فتنه 88 پرداخته شد.
مهدی هاشمی که مدیریت سایت «جمهوریت» را در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم بر عهده داشت، از مهمترین عناصر فتنه 88 بود که کمیسیون اصل 90 مجلس در گزارشی به افشای نقش وی در این زمینه پرداخت.
بخش هایی از گزارش کمیسیون اضل 90 مجلس که مربوط به تحرکات مهدی هاشمی در جریان فتنه 88 به بهانه اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دهم صورت گرفت، در پی میآید:
«همچنین بر اساس اعترافات بهدست آمده از متهمین، مجریان این جریان با اعتقاد به عدم امکان تقلب، از چند ماه پیش از برگزاری انتخابات خط تقلب در انتخابات را در کانون توجهات خود قرار دادند و به گونهای زمینه چینی کردند که اگر کاندیدای مورد نظرآنان در انتخابات پیروز نشد این حرکت را یک کودتا در آرای مردم تلقی کنند.
«موسوی خوئینیها» نیز در تصریح هدف از این برنامه بیان کرده است: «ما نباید فتیله بحث تقلب در انتخابات را پایین بکشیم چون موقع جرزدن لازم می شود.» در این راستا میتوان به تشکیل کمیته صیانت از آرا توسط «مهدی هاشمی» با هدف اعتمادزدایی از نهادهای رسمی ناظر بر انتخابات و مصاحبه تلویزیونی نزدیکان هاشمی یک روز قبل از انتخابات و غیره اشاره نمود.
موسوی بلافاصله بعد از انتخابات به مدد رسانههای بیگانه و اپوزیسیون و شبکههای اجتماعی خود، با کوبیدن بر طبل خط امامی بودن با انتشار بیانیههای متعدد غیرقانونی و کذب، اقدام به زیر سؤال بردن انتخابات و دولت قانونی، دعوت به ادامه آشوبها، القای بی اعتمادی به نظام وآموزش و مدیریت شبکهسازی اجتماعی نمود.
به نظر میرسد یکی از اهداف انتخاب موسوی برای انتخابات ریاست جمهوری دهم از سوی جبهه طرفدار موسوی - با توجه به تجربه استعفاب موسوی در زمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر مقابله با رهبری - این بود که وی در صورت شکست در پرده آخر، با طرح ادعای تقلب بازهم عدهای (هر چند اندک) را فریب داده و به خیابانها بکشد تا با متشنج کردن اوضاع و کشته گرفتن از مردم بی گناه و مسائل بعدی آن، به بهانه خون خواهی و قیام برای دفاع از مظلوم، اغتشاشات را دامن زده تا به فتنهای تبدیل شود.
سپس از این راه رهبری را تحت فشار قرار داده و در این میان، افراد موجه نیز با نامههای سرگشاده و یا سکوت خود، آتش این فتنه را شعله ورتر کرده و رهبری را به پذیرش خواستههای خود وادار کنند.
- زیر سؤال بردن پیشاپیش سلامت انتخابات با مطرح کردن احتمال وقوع تقلب: در همین راستا و با هدف اعتمادزدایی از نهادهای رسمی ناظر بر انتخابات، «کمیته صیانت از آرا» تشکیل و توسط افرادی چون مهدی هاشمی به فناوریهای پیشرفته مجهز شد.
بهزاد نبوی در این مورد گفته است: «بحث صیانت از آرا همیشه و خصوصا پس از آنکه احساس میشد وزارت کشور و شورای نگهبان هم موضع هستند در بین اصلاحطلبان مطرح بود».
مصطفی تاجزاده نیز در نمایشگاه مطبوعات 1387 طی اظهاراتی علنی میگوید: «چنانچه فاصله آرای کاندیداها زیاد باشد، قطعا تقلب رخ داده است». در همین راستا ابطحی نیز در اعترافات خود گفته است: «اصلاحطلبان برای باخت احتمالی برنامهریزی کرده بودند که از ماهها قبل مساله تقلب را مطرح کنند، کمیته صیانت از آرا تشکیل دهند که اگر رای نیاوردند از آن استفاده کنند تا حداقل انتخابات را به مرحله دوم بکشانند».
جالبتر از همه اظهار نظر مربوط به مهدی هاشمی است که در 20 خرداد 1388 است که به زنگنه میگوید: «همه چیز را برای صیانت از آرا آماده کرده و یک اتاق جنگ درست کردهام»؛ مقصود مهدی هاشمی در اینجا پروژهای است که میتوان آن را پروژه ارتباط پیامکی خواند.
چند روز پیش از انتخابات، پروژهای مبنی بر ارتباط پیامکی لحظه به لحظه با نمایندگان موسوی حاضر در پای صندوقهای رأی که توسط مهدی هاشمی طراحی و نرمافزاری هم برای آن نوشته شده بود، کشف شد. این پروژه جهت رصد مستمر و دائمیحوزههای اخذ رأی و ابطال آرای صندوقهایی که رای موسوی در آن پایین بود، پیشبینی شده بود که در شب 21 خرداد مورد ضربه اطلاعاتی قرار گرفت و خنثی شد.
نکته مهم در اینجا این است که جریان فتنه در ایام انتخابات سال 88 کاملا نسبت به این موضوع که تقلبی صورت نگرفته و باخت موسوی محصول عدم اقبال مردم به او بوده، علم کامل داشت اما با هدف استفاده از ظرفیت وی برای انجام پروژه کودتای مخملی و به خیابان کشاندن بخشی از مردم، به طور سیستماتیک و سازماندهی شده بحث تقلب را به وی القا کرد. به عنوان نمونه یافتههای اطلاعاتی مفصلی وجود دارد که نشان می دهد مجموعه نظرسنجی های ارائه شده به موسوی از جانب مهدی هاشمی جعلی و با هدف آماده کردن ذهن وی برای طرح بحث تقلب بوده است.
همچنین یک کد اطلاعاتی دیگر وجود دارد که نشان می دهد یکی از استراتژیستهای برجسته جریان دوم خرداد یک هفته قبل از انتخابات می گوید: «ما آنقدر رای نداریم که انتخابات را ببریم اما آنقدر رای داریم که کشور را به هم بریزیم».
علاوه براین، افرادی مانند محمد خاتمی و موسوی خویینی ها قبل از انتخابات به صراحت گفته بودند که عقیده ندارد نه موسوی و نه هیچکس دیگر قادر به پیروزی بر احمدی نژاد باشد و تاکید کرده بودند که دولت وی تکرار خواهد شد.
بنابراین، طرح موضوع تقلب از جانب سران جریان اصلاحات یک دروغ گویی عمدی با هدف پیش برد پروژه کودتای مخملی بوده است نه شبههای که آنها مایل به رفع آن باشند.
- آخرین عامل [در این زمینه] پیامهایی بود که غربی ها مستقیما از داخل ایران دریافت کردند و این پیامها منجر به شکل گیری این اشتباه محاسباتی در ذهن آنها شد که سال 88 زمانی مناسب برای کلید زدن پروژه کودتاست.
اطلاعات موجود در اسناد اطلاعاتی که به هنگام نگارش این گزارش به آنها مراجعه شده نشان می دهد مهدی هاشمی نقشی عمده در ارسال این پیامها به بیرون داشته و از جمله پیام های مستقیم وی برای آمریکا در اواخر سال 1387 موجب شد آمریکا پروژه مذاکرات هستهای با ایران را که اهمیت حیاتی برای آن داشت تعطیل کرده و انرژی خود را بر پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات 88 متمرکز نماید».
ارسال کردن دیدگاه جدید