پاسخ های صریح احمدی نژاد درباره 11 سپتامبر و هولو کاست

 احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار سی‌ان‌ان درباره موضع صریح وی درباره واقعه هولوکاست، گفت: نباید به دنبال این باشید که بنده پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم چراکه این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سفر رئیس‌جمهور به سازمان ملل متحد محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان در پاسخ به سوالی درباره واقعه 11 سپتامبر و حوادث پس از آن اظهار داشت: بهتر بود حداقل فردی که گفته می‌شد عامل حوادث 11 سپتامبر و رخدادهای پس از آن بود به طور علنی و شفاف محاکمه می‌شد تا حقیقت آشکار شود.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: نظرسنجی‌های انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد، بیشتر مردم آمریکا درباره علل اصلی حادثه 11 سپتامبر دچار ابهام هستند اما وقتی کسی سوالی درباره این حادثه می‌پرسد، جنجال به راه‌ انداخته می‌شود در حالی که این رخداد بهانه اشغال دو کشور قرار داده شد که درگیری‌های آن همچنان ادامه داشته و بدون آنکه صحت و سقم ادعاها درباره این رخداد اثبات شود، روزانه صدها هزار نفر با تبعات آن درگیر هستند و افراد زیادی کشته، زخمی یا آواره می‌شوند؛ در حالی که اگر در یک تحقیق مستقل علت واقعی رخداد 11 سپتامبر مشخص می‌شد، می‌توان با یک اراده جمعی با آن علت ،مقابله کرد.

وی با تأکید بر اینکه به هیچ دلیلی نمی‌توان برخورد با یک گروه از افراد تروریست را بهانه اشغال یک کشور قرار داد، افزود: اگر یک گروه تروریستی مردم و مقامات کشور دیگر را ترور کرده و پس از آن در آمریکا پناه گیرند، آیا این مجوزی برای اشغال آمریکا خواهد بود؟

احمدی‌نژاد اضافه کرد: این اتفاقی است که درباره ایران رخ داده و کسانی که 16 هزار نفر از مقامات و مردم بی‌گناه ایران را ترور کرده‌اند در دامان آمریکا پناه گرفته‌اند، اما ملت ایران هرگز ملت و دولت آمریکا را مقصر این رخدادها قلمداد نکرد.

رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که اگر چنین رخدادی در ایران روی می‌داد، دولت ایران چه واکنشی داشت، گفت: ایرانیان حتماً به دنبال شناسایی و برخورد با عوامل و ریشه‌های اصلی چنین واقعه‌ای می‌رفتند و بی‌دلیل دولت‌ها و ملت‌های دیگر را متهم نمی‌کردند.

وی ادامه داد: قطعاً دولت آمریکا می‌توانست روش بهتری را در مقابله با تروریسم پیگیری می‌کند و با هزینه کمتر و روش‌های راحت‌تر این مشکل را حل و فصل کند، اما کشتن بیش از یک میلیون نفر در ازای خونخواهی سه هزار کشته حادثه یازده سپتامبر بیش از آنکه باعث مهار تروریسم شود باعث تشدید افراط‌گرایی در منطقه شده و از سوی دیگر برخی رفتارهای آمریکایی‌ها در منطقه که ناشی از عدم شناخت فرهنگ و عقاید مردم است باعث تشدید مشکلات شده است.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص فلسطین گفت: ما خواهان محو اشغالگری، جنگ‌طلبی و کشتن زنان و کودکان هستیم و راه‌حل این مشکل را به رسمیت شناختن حق حاکمیت مردم فلسطین می‌دانیم؛ اگر فلسطین منهای اشغالگری را تصور کنید چه چیز باقی خواهد ماند؛ این حقیقت موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فلسطین است.

رئیس‌جمهور افزود: بنده به عنوان یک سیاستمدار قبل از سخن گفتن درباره شکل حکومت‌ها و اینکه به عنوان مثال در فلسطین چه حکومتی سر کار بیاید علاقمندم درباره حقوق ملت فلسطین بحث کنم و بر حق برخورداری از آزادی، احترام و عدالت برای آنها تأکید کنم.

وی در پاسخ به سوالی درباره هولوکاست، اظهار داشت: درباره یک حادثه تاریخی چند سوال مطرح کردم و گفتم که وقتی تحقیق درباره یک رخداد تاریخی ممنوع می‌شود، خود این موضوع ابهام به‌وجود می‌آورد و همگان از خود می‌پرسند که چرا محققین درباره این حادثه از کار خود منع شده و حتی به زندان می‌افتند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به اصرار خبرنگار درباره موضع صریح او درباره درستی یا عدم درستی واقعه هولوکاست، افزود: آیا شما به آزادی عقیده و تحقیق اعتقاد دارید یا خیر؟ اگر شما سوال می‌پرسید نباید به دنبال آن باشید که بنده همان پاسخ مورد نظر شما را ارائه کنم و این کار شما تفتیش عقیده است نه مصاحبه.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر حادثه‌ای رخ داده محققین و مورخین باید بتوانند درباره آن تحقیق کنند و نظر موافق و مخالف خود را آزادانه اعلام کنند و اگر فرض را بر این بگیریم که چنین حادثه‌ای در تاریخ رخ داده است باز هم باید پرسید این حادثه کجا رخ داده و عاملین آن چه کسانی بودند و پرسید که چه ارتباطی بین این واقعه با اشغال سرزمین فلسطین و کشتار ساکنان آن داشته است؟ نمی‌توان اگر حادثه‌ای در جایی اتفاق افتاد کسانی را که در آن رخداد نقشی نداشته‌اند، مجازات کرد.

وی اضافه کرد: اگر این حادثه صرفاً یک رخداد تاریخی است چرا سیاستمداران تا این حد درباره آن حساسیت دارند؟ امروز دیگر تکلیف این موضوع کاملاً روشن است و همه فهمیده‌اند که پشت پرده ماجرا چیست.

احمدی‌نژاد در خصوص سوالی درباره اتفاقاتی که در واکنش به ساخت فیلمی موهن درباره پیامبر گرامی اسلام(ص) اظهر داشت: اصولاً هر اقدامی در توهین به مقدسات محکوم است؛ توهین به پیامبران الهی را کاری زشت و مصداق نقض آزادی بیان توصیف کرد، البته واکنش به یک اقدام زشت نیز باید در فضایی انسانی و معنوی انجام شود.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره اصلاحات مد نظر خود در عرصه بین‌المللی با تأکید بر اینکه اصلاحات و تغییرات لزوماً به معنای تغییر رژیم‌ها نیست، بلکه تغییر در رفتارها، رویکردها و دیدگاه‌های افراد است، گفت: امروز خواست همه مردم دنیا استقرار عدالت و برخورداری از احترام و آزادی است و این خواسته‌ها در فضای گفت‌وگوی منطقی همراه با دوستی محقق خواهد شد نه با جنگ و کشتار.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت در سوریه یادآور شد: همواره اصرار بر این داشتیم که خشونت‌ها باید در اولین فرصت در سوریه متوقف شود، اما متأسفانه عده‌ای مخالفان دولت سوریه را تحریک کرده و به آنان اسلحه می‌دهند.

احمدی‌نژاد افزود: درباره سوریه و همه ملت‌های دیگر معتقدیم که آزادی، حق انتخاب، احترام و عدالت جزء حقوق اساسی همه ملت‌هاست و هیچ کس حق محدود کردن آنها را ندارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه به طور اساسی با نگاهی که رسیدن به هدف را با درگیری نظامی توجیح می‌کند، مخالف هستیم، تصریح کرد: در رایزنی‌های خود با کشورهای مختلف اعلام کردیم که هرکس دوستدار مردم سوریه است، باید مانع تشدید و ادامه درگیری‌های نظامی در سوریه شود و کمک کند طرف‌های درگیر در سوریه با یکدیگر تفاهم کرده و با برگزاری انتخابات اجازه دهند مردم درباره آینده کشور تصمیم بگیرند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی