مردم فقط به نامزدهای «گفتمانی» رأی میدهند
عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه مردم کاملاً موقعیت گفتمانی افراد را تشخیص داده و طبق آن رای میدهند، گفت: اگر نامزدهای آینده طبق یک گفتمان ورود نکنند رأی نخواهند داشت.
آیتالله سید احمد علم الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس درباره مهمترین شاخصها و ویژگیهای رئیس جمهور آینده با توجه به قرار گرفتن کشور در دهه پیشرفت و عدالت تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نظام و کشور در موقعیت حساسی به سر میبرد چراکه دشمنان اسلام با همه قوا برای عقب زدن اسلام ایستادهاند و درصددند نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان خاکریز مقدم اسلام و قرآن از بین ببرند.
وی با تاکید بر اینکه سکاندار این نظام مقام معظم رهبری هستند و به خوبی کشور را مدیریت میکنند متذکر شد: در واقع رهبر معظم انقلاب با مدیریت خود هر لحظه ما را به پیروزی و دشمن را به شکست نزدیکتر میکنند.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: شرط اول حضور افراد در مسئولیتهای مختلف کشور اعم از دولت و مجلس این است که حتما باید نسبت به مقام معظم رهبری یک حالت وابستگی وجود داشته باشد چرا که در غیر این صورت ما ضربه میخوریم.
* نامزدهای ریاستجمهوری گفتمانی نباشند رای ندارند
عضو مجلس خبرگان رهبری درباره لزوم ورود گفتمانی نامزدهای ریاستجمهوری به انتخابات گفت: آنچه مسلم است مردم دیگر منتظر در باغ سبز نیستند و حتی جوانان که برای اولین بار میخواهند رای بدهند نیز این مسائل را میدانند لذا مردم کاملا موقعیت گفتمانی افراد را تشخیص داده و طبق آن رای میدهند. بنابراین اگر نامزدهای آینده طبق یک گفتمان ورود نکنند رای نخواهند داشت.
وی در خصوص اهمیت محور روحانیت در انتخابات کشورمان گفت: مردم متدین وابسته به روحانیت هستند و طبیعی است که روحانیت در هر عرصهای که قرار گیرد مورد اطمینان مردم باشد.
* اطمینان مردم به روحانیت در مسائل سیاسی
آیتالله علمالهدی در عین حال افزود: مردم «تشخیص» خود را در اینگونه مسائل بر همه چیز ترجیح میدهند که البته این به معنای عدم اطمینان به روحانیت نیست.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: مردم به بلوغ بالایی از رشد سیاسی رسیدهاند و مسائل برایشان شفاف و روشن است اما اگر دچار ابهام باشند روحانیت بیش از هر جریان دیگری مورد اطمینان آنهاست.
وی در پایان درباره آرایش گروهها و احزاب سیاسی در آستانه انتخابات ریاستجمهوری اظهار داشت: در حال حاضر گروههای سیاسی آرایش منظمی ندارند چرا که هنوز به نتیجه قاطعی نرسیدهاند. البته جریانهایی به وجود آمدند که مشغول فعالیتاند اما هنوز کشور وارد فضای رقابتی نشده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید