واشنگتن- تل آویو همچنان رو در روی هم

سفير آمريكا در سازمان ملل پيش از سخنراني نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در مجمع عمومي سازمان ملل، صحن مجمع را براي صرف ناهار ترك كرد. این خبری بود اختلافات واشنگتن –تل آویو را بیش از پیش رونمایی کرد .

اختلافاتی که بر سر مواضع هسته ای ایران و گزینه حمله نظامی به ایران که هر بار توسط رژیم صهیونیستی مطرح می شود ، رنگ و بوی جدی تری به خود گرفته است.

به گزارش شبكه خبري فاكس نيوز، اقدام به ترك سالن سخنراني مجمع عمومي سازمان ملل توسط سوزان رايس، در جريان سخنراني بنيامين نتانياهو كه در بحبوحه تشديد تنش‌ها ميان آمريكا و اين رژيم صورت گرفت، دقيقا در راستاي سياست‌هاي واشنگتن در قبال تل‌آويو بوده است.

گفته مي‌شود سوزان رايس اعلام كرده كارهاي مهم‌تر از حضور در سخنراني نتانياهو در مجمع عمومي دارد و از شركت در سخنراني وي خودداري كرد.

از سوي ديگر خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز گزارش داده، سخنراني و اقدام نتانياهو در مجمع عمومي سازمان ملل از سوي ميت رامني، كانديداي جمهوري‌خواه و رقيب انتخاباتي اوباما در انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا به استهزا گرفته شده است.

رامني در جمع خبرنگاران گفته: من دوست ديرينه نتانياهو هستم اما نمي‌توانم تمسخر خود را در مورد تصوير بمب در حال انفجاري كه نتانياهو در سخنراني خود به دست گرفته بود، ابراز نكنم.

این در حالی است که رسانه های غربی سعی در القای بهبود بین روابط اوباما و ناتانیاهو داشته اند واعلام کرده اند، رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از چند ماه کشمکش و حملات لفظی متعدد به یکدیگر، در تماسی تلفنی سعی کردند تا اختلافات خود بر سر ایران را کاهش دهند.

اما در حال عدم دیدار حضوری اوباما و ناتانیاهو خود نشان از ریشه دار شدن اختلافات آمریکا و اسرائیل دارد.

چرا كه حقیقت این است که در حالی که نتانياهو با این هدف عازم آمريكا شده بود تا بتواند ازفرصت سخنراني در سازمان ملل استفاده كند و در حاشيه اين نشست با اوباما ديداري را براي افزايش فشار بر ايران ترتيب بدهد،اما با اين پاسخ كاخ سفيد مواجه شد: «اوباما به دلیل برنامه کاری‌اش، امکان دیدار با نتانیاهو را ندارد.» و همين جمله دلیل محکمی است تا كارشناسان از اختلاف نظر ميان اوباما و نتانياهو جدی تر از قبل بدانند.

اما به نظر می رسد رسانه های غربی، سعی در تلطیف فضای پیش امده بین آمریکا و اسرائیل را دارند .

به گزارش رویترز، هر چند اوباما و نتانیاهو به صورت چهره به چهره با یکدیگر ملاقات نکردند اما روز جمعه در تماسی نلفنی با یکدیگر تلاش کردند تا به تنش ها و جنگ لفظی میان خود بر سر ایران پایان بدهند.

بر اساس این گزارش، یک روز پس از سخنرانی بنیامین نتانیاهو در همایش سران در نشست شصت و هفتم مجمع عمومی سازمان ملل متحد که خواهان تعیین خط قرمز از سوی جامعه جهانی برای برنامه هسته ‌ای ایران شد، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در یک گفتگوی تلفنی، به نخست وزیر اسرائیل گفت که آمریکا با هسته ‌ای شدن ایران کنار نخواهد آمد.

همچنین کاخ سفید در بیانیه ‌ای اعلام کرد که هم اوباما و هم نتانیاهو تاکید کرده‌اند که در این باره دارای اتفاق نظر هستند که ایران نباید به جنگ افزار هسته ‌ای دسترسی پیدا کند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی