از بازداشت مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور تا دشمن شماره یک دولت
هفته ای که گذشت به دلیل سفر رئیس جمهور به نیویورک و حاشیه های آن و همچنین بازداشت مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور، هفته ای پر خبر بود. در این هفته همچنین نوسانات بازار ارز و عبور دلار از مرز 3 هزار تومان خبر ساز شد و جریان انحرافی نیز تخریب مدیریت شهری را از سرگرفت. از سوی دیگر دولتی ها بار دیگر نسبت ...
شفاف: هفته ای که گذشت به دلیل سفر رئیس جمهور به نیویورک و حاشیه های آن و همچنین بازداشت مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور، هفته ای پر خبر بود.
در این هفته همچنین نوسانات بازار ارز و عبور دلار از مرز 3 هزار تومان خبر ساز شد و جریان انحرافی نیز تخریب مدیریت شهری را از سرگرفت.
از سوی دیگر دولتی ها بار دیگر نسبت به تغییر احتمالی مجری قانون انتخابات اعتراض کردند.
روز شنبه، ماجرای ریشه یابی فضای اتهام زنی که این روزها در سیاست کشور باب شده است مورد تحلیل رسانه ها قرار گرفت.
شفاف در این باره نوشت: سياست ما عين ديانت ما و ديانت ما عين سياست ماست.» اين جمله معروف مدرس است كه بعدها امام راحل (ره) نيزبارها بر آن تاكيد كردند.جمله اي كه اين روزها در بين سياسيون فراموش شده و به خاطره ها سپرده شده است.
بعد از سال 88 بود كه اتهام زني و تخريب در فضاي سياسي كشور باب شد.پرونده سازي وفضاي تهمت و بيان مطالب غير واقعي به ابزاري براي جنگ رواني عليه رقباي سياسي تبيل شد و اين مساله در انتخابات مجلس نهم نيز به خوبي احساس شد.
در این روز همچنین، این سوال که رئيسجمهور بعدي كدام ويژگي را داشته باشد؟مطرح شد و ویژگی هی رئیس جمهور آینده مورد بررسی قرار گرفت.
سوالات مطرح شده این بود: آيا مديريت امور اجرايي و روزمره كشور براي عبور از بحرانها و مشكلات احتمالي از عهده يك سياستمدار فاقد تجربه مديريتي موثر بر ميآيد؟ آيا يك مدير كه كار كشته عرصه اجرائيات بوده و سياست ورزي و سياستمداري را تجربه نكرده است، ميتواند هدايت كلان يك كشور را بر عهده گيرد و چشماندازي فراتر از چارت سازماني يك اداره يا وزارتخانه براي كشورش ترسيم كند؟
اين سوالها گرچه در عرصه سياست ايراني مورد نقد و نظر جدي و دائمي قرار دارد اما در كشاكش تاريخ همواره مورد نزاع هواداران كانون انديشه سياسي، سياستمداران و نسلهاي جديد مديران قرار گرفته است.
براي همه البته كاملا روشن است كه تفاوت ميان مديريت و سياستمداري اين است که مدير، کارها را درست انجام ميدهد اما سياستمدار، کار درست را انجام ميدهد. اين تفکيک به قدري اهميت دارد که سرنوشت و جهتگيري ملتها را مشخص ميکند.
روز یکشنبه اما، واکنش به اظهارات محمود احمدی نژاد در خصوص برقراری رابطه با آمریکا ادامه داشت.
علی اکبر ولایتی در این خصوص گفت: سیاست کلی ایران در خصوص ارتباط با آمریکا مانند گذشته است و هیچ تصمیمی در تغییر این سیاست گرفته نشده و ایران به سیاستهای استوار گذشته که پایه گذار آن امام(ره) بود و رهبر معظم انقلاب نیز آن را تایید کرده پایبند است.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در حاشیه مراسم افتتاحیه سال تحصیلی دانشگاه عالی دفاع درباره اظهارات رئیس جمهور در نیویورک مبنی بر امکان برقراری ارتباط میان تهران و واشنگتن و اینکه آیا دولتها و روسای جمهور مختلف میتوانند پیشنهاد و یا اقدامی به منظور برقراری این ارتباط انجام دهند، گفت: سیاست کلی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با آمریکا همچنان مثل گذشته است و هیچ تصمیمی برای تغییر این سیاست در نظام جمهوری اسلامی ایران گرفته نشده است.تا به این ترتیب احتمال مشورت محمود احمدی نژاد با مقام معظم رهبری در این خصوص منتفی شود.
وی در ادامه افزود: ایران بر سیاستهای استوار گذشته خود که پایه گذار آن امام خمینی(ره) بود و مقام معظم رهبری نیز آن را تایید کرده است، پایبند است.
در این روز همچنین، حضور شهردار تهران در برنامه ای که به مناسبت هفته دفاع مقدس ترتیب داده شده بود و سخنان وی در این برنامه واکنش منفی شدید دولتی ها را در پی داشت تا جایی روزنامه دولت در سرمقاله خود با عنوان "سنگ تمام" از محمد باقر قالیباف به عنوان دشمن شماره یک دولت نام برد.
این روزنامه مدعی شد که شهردار تهران در حالی که رئیس جمهور در نیویورک به سر می برد به صراحت وی را دزد خطاب کرد و هر آنچه دل تنگش می خواست به وی نسبت داد.
نکته جالب توجه اینجا بود که این روزنامه در ستون دیگر خود با عنوان دیگه چه خبر با اشاره به برنامه امروز ، دیروز فردا نوشت که شهردار تهران تلویحا محمود احمدی نژاد را دزد خطاب کرد تا بالاخره معلوم نشود این لقب صراحتا بیان شده یا تلویحا!
روز دوشنبه، در حالی که در اصلاحیه مورد بررسی مجلس خبری از تغییر مجری انتخابات نیست ، ظاهرا نگرانی دولتی ها از تغییر مجری انتخابات همچنان ادامه دارد چرا که معاون حقوقی رئيسجمهور در گفتوگویی تعیین مجری دیگری به غیر از دولت برای برگزاری انتخابات را با اصل ۶۰ قانوناساسي مغایر دانسته است.
فاطمه بداغی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دولت ضمن خلاف قانون دانستن تغییر مجری انتخابات عنوان کرده و گفته: همانطور که سایر اعضاي دولت هم تاکید کردند، طبق قانوناساسي اعمال قوه مجریه از طریق رئيسجمهور و وزرا صورت میپذیرد و تعیین مجری دیگری برای انتخابات خارج از چارچوب قانوناساسي است.
مراجع نظارتی در قانوناساسي احصا شدند و بحثهای مربوط به انتخابات از موضوعات مهم حوزه حقوق اساسی است و اگر قانوناساسي مسکوت شود بعید است که به موجب قانون عادی مطلبی را بشود ایجاد کرد.
در این روز همچنین، مشاور رئیس جمهور با ناصحیح خواندن حکم قوه قضائیه در مورد علی اکبر جوانفکر گفته: از رئیس دستگاه قضا می خواهیم پرونده را در ردیف اعمال ماده 18 بررسی کنند.
حجت الاسلام عباس امیری فر همچنین اعلام کرده: روزهای دوشنبه رئیس جمهور با مقام معظم رهبری دیدار و ملاقات دارند که این دوشنبه در مورد موضوع آقای جوانفکر هم صحبت می کنند.
وی همچنین گفته است: قطعا خود مقام معظم رهبری هم راضی نیستند که آقای جوانفکر به اتهام توهین به مقام رهبری زندانی شده باشد. تا به ان ترتیب مشخص شود همه آن شعارها در خصوص قانونمداری و عدالت اجتماعی تنها زمانی برای دولتی ها معنا میابد که خلاف نزدیکان دولت نادیده گرفته شود.
محمود احمدی نژاد که بارها و بارها از برخورد با دانه درشت ها سخن گفته بود و یکی از شعارهای اصلی وی یکسان بودن همه در برابر قانون بود، حالا برای مجرمی که جرمش در دستگاه قضایی اثبات شده و برای آن حکم صادر شده به آب و آتش می زند تنها به این دلیل که وی یکی از نزدیکان دولت است و ید طولایی در طرفداری از دولت و یارانش دارد.
ظاهرا ، رئیس قوه مجریه فراموش کرده که دولت مجری قانون است و وظیفه دولت احترام به قانون و قانون مداری است و در شان رئیس جمهور مملکت نیست که برای رهایی یاران خود، قانون را زیر پا گذارد و از قوه قضاییه که قاطعانه و مستقل عمل می کند به خاطر مجازات مجرم انتقاد کند.
روز سه شنبه، شهباز حسن پور نماینده سیرجان و بردسیر و عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت و گو با خبرنگار شفاف با اشاره به مشکلاتی که در حال حاضر با مردم با آن مواجه هستند، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید به سمت وحدت،هماهنگی و خدمت صادقانه به مردم بود و در چند مورد مقام معظم رهبری تاکید داشتند به مسایل و مشکلات مردم به همین جهت باید مسئولین تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم بگذارند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه محکوم کردن افراد توسط هر تریبونی که باشد آب به آسیاب دشمن ریختن است، تصریح کرد: امروز که رییس رژیم اشغالگر قدس به عنوان یک مضحکه ایران را یک خطر جدی برای دنیا تلقی می کند، بحث های داخلی از سوی هرکس و از هر تریبونی باشد که موجب اختلاف شود آب به آسیاب دشمن ریختن است.
حسن پور خاطرنشان کرد: امروز همه باید به فکر حل و فصل مشکلات مردم و بحث تورم و اشتغال باشند. هنوز هم تا انتخابات فاصله بسیاری وجود دارد که ما بخواهیم فضای کشور را انتخاباتی کنیم و تهمت به افراد از سوی هرکسی که بیفتد نا پسند است چرا که کارهای اساسی در کشور داریم. زمانیکه موقع انتخابات برسد و پس از اعلام رسمی هرکس که مورد تایید شورای نگهبان بود می تواند تبلیغات رسمی خود را آغاز کند.
وی یاد آور شد: به طور کلی در این موقع و با توجه به مشکلاتی که مردم دارند اصلا نباید این موضوعات مطرح شود و با اصل اینکه به دیگران تهمت بزنیم مخالف هستیم. باید همه وقتمان را صرف حل و فصل مشکلات مردم کنیم و مطرح شدن این بحث ها از سوی هر فردی به مصلحت نظام نیست.
در این روز همچنین، تخریب مدیدیت شهری توسط روزنامه ایران ادامه داشت.
هرچند تخریب «نیروهای کارآمد» روشی است که جریان انحرافی بنیان نهاده و مدیریت شهری بیش از 7 سال است که زیر حملات تخریبی این جریان قرار دارد، اما تخریب های اخیر که حجم آنها نیز کم نیست نشان از اهداف خاص جریان انحرافی برای سال جدید پیش رو و انتخابات آتی دارد.
حالا نیز با بازداشت مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور با حکمی که آبان ماه سال گذشته صادر شد، موج جدیدی از تخریب مدیریت شهری آغاز شده است و از پول بیت المال برای تخریب نیروهای کارآمد و تبلیغ یک مجرم استفاده می شود.
نگاهی به صفحات چند روز اخیر روزنامه ایران که این روزها به تریبون جریان انحرافی مشهور است، نشان می دهداین روزنامه که از بودجه بیت المال ارتزاق میکند در چند روز گذشته بخش قابل توجهی از مطالب خود را به حمایت از علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهوری و انتقاد از دستگاه قضایی به دلیل اجرای حکم بازداشت وی اختصاص داده است.
تریبون جریان انحرافی اما تنها به این موضوع بسنده نکرده و حملات تخریب خود را به مدیریت شهری دوباره آغاز کرده است و شهردار تهران را دشمن شماره یک دولت نامید، آن هم در روزهایی که رسانه های وابسته به جریان انحراف فشار بسیاری را بر دستگاه قضایی وارد آورده اند تا از تصمیم خود درباره اجرای حکم مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور منصرف شود.
این روزنامه در حالی راه تخریب نیروهای کارمد کشور و تبلیغ برای جریان انحرافی در پیش گرفته که به نظر می رسد فراموش کرده که از پول بیت المال استفاده می کند .
روز چهارشنبه، تغییرات محمود احمدی نژاد از سال 84 تا کنون مورد توجه رسانه ها قرار گرفت چرا که محمود احمدی نژاد در ماه های پایانی ریاست جمهوری خود سخنان تازه ای را مطرح می کند.سخنانی که از جنس فرهنگ ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل است و با مواضع احمدی نژادی که سال 84 به میدان رقابت سیاسی کشور وارد شد زمین تا آسمان تفاوت دارد.
نگاهی به اظهارات این روزهای رئیس جمهور نشان می دهد،تغییراتی جدی در مواضع رئیس دولت دهم رخ داده است.
تنها نگاهی به صحبت های اخیر وی در اجلاس سازمان ملل در نیویورک و مقایسه مصاحبه ها و گفت و گوی های وی طی این 7 سال حضور در اجلاس نمونه خوبی برای این تغییرات است.
رئیس جمهوری که همواره به ایستادگی مقابل آمریکا و استکبار مشهور بود این بار سخن از برقراری رابطه با آمریکا می گوید و در حالی که موج جهانی مسلمنان در اعتراض به ساخت فیلم موهون ضد اسلامی دامن آمریکا را گرفته از بی تقصیر بودن آمریکا در خصوص ساخت این فیلم سخن می گوید.
بعد از آن نیزماجرای کتاب آیات شیطانی را خاتمه یافته می داند و می گوید: سلمان رشدی دیگر موضوعیت خود را برای ایرانیان و مسلمانان از دست داده و به تاریخ پیوسته است تا زنجیره تغییرات خود را تکمیل کند.
در این روز همچنین، سخنان ارزی اقتصادی های دولت و رئیس جمهور مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
در حالی که افزایش بی رویه نرخ دلار کاهش هر چه بیشتر ارزش پول ملی کشور را به همراه داشته و بازارهای مختلف را تحت الشعاع قرار داده و از بازار کامپیوتر گرفته تا لوازم الکتریکی و حتی دزدگیر ماشین، همگام با افزایش نرخ دلار، قیمت را افزایش داده اند و حتی گاهی از فروش مایحتاج به مردم خودداری مکنند، سرانجام سکوت اقتصادی های دولت که بسیاری آن را معنا دار می دانستند، شکسته شد و این بار مهدی غضنفری، وزیر صنعت ، معدن و تجارت پیش قدم شد تا درباره بازار ارز و دلایل تلاطم آن سخن گفت و از تصمیم جدید ارزی دولتی ها خبر داد.
مهدی غضنفری در مصاحبه با رادیو بخشی از نابسامانیهای اخیر ارز را موضوع امنیتی، سیاسی و فرهنگی عنوان کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در بخش مربوط به موضوع اقتصادی مرکز مبادلات ارزی راهاندازی شده و اگر سایر عاملهای موثر سیاسی و امنیتی کنترل شوند این مرکز میتواند در کاهش نرخ ارز تاثیرگذار باشد.
وی افزود: از نهادهای امنیتی انتظار بیشتری برای کنترل سرشاخهها و سرمنشاءهای ایجاد اختلال در بازار ارز داریم.تا به این ترتیب باز هم مقصر تلاطم بازار ارز از سوی دولتی ها اخلاگران و دلالان معرفی شوند و اقدامات دولت موثر قلمداد شود.
از سوی دیگر، رئیس جمهور نیزبا در نشست خبری روز گذشته درباره وضعیت بازار ارز گفت: تلاش میکنیم ۲۴ ساعته قیمت ارز پایین بیاید.
وی این بارهم تحریم ها و جنگ روانی را عامل افزایش قیت ارز دانست.
ارسال کردن دیدگاه جدید