فتنه آینده، فتنه‌ای بزرگتر از ۸۸

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه فتنه‌ای بزرگتر از فتنه ۸۸ در راه است، گفت: اینکه مهدی هاشمی و فائزه یک دفعه به کشور باز می‌گردند یک سناریوی تعیین‌شده برای اهدافی است.
به گزارش فارس حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه هفتگی انصارحزب‌الله، با موضوع «لزوم تشکیل قرارگاه فرهنگی در کشور» به سخنرانی پرداخت که متن آن به شرح زیر است:
مؤمنین باید به سه سلاح مسلح شوند، یکی سلاح ایمان دیگری تقوا و سوم توکل، یعنی یک مؤمن نمی‌تواند با تقوا نبوده و به خداوند توکل نکند؛ خاصیت تقوا و توکل دشمن‌شناسی، نعمت‌شناسی و دین‌شناسی است، نعمتی بین نعمت‌های خداوند هست که از اهمیت وافری برخوردار است؛ «انعمت علیهم» یعنی کسانی که خداوند به آنها نعمت داده است چه کسانی هستند؟ آنها پیامبر(ص)، ائمه اطهار(ع) و شهدا و صالحین هستند چرا که از طرفی می‌دانیم که عقلاً زمین بدون حجت خدا نخواهد ماند و به فرموده امام رضا(ع) اگر یک لحظه زمین از حجت خدا خالی شود در آن واحد زمین افراد خود را فرو خواهد برد.

حجت خدا و محور حرکت الهی در دنیای امروز ما وجود مقدس حضرت مهدی(عج) است. در غیبت کبری ودر قرن حاضر نایب ایشان، حضرت امام خمینی(ره) بودند و امروز هم حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای هستند؛ امام زمان نعمت محوری خداوند است که همه نعمت‌های دیگر حول محور ایشان می‌گردند.

*تلاش دشمن در جهت نابودی ائمه هدی

دشمن تلاش می‌کند بر این نعمت دست پیدا کند، بنابراین سعی می‌کند یا آن را تخریب ‌کند و یا تضعیف و یا به قتل برساند؛ تاریخ زندگانی ائمه اطهار(علیهم‌السلام) این مسئله را برای ما روشن می‌کند؛ چرا که هیچ کدام از آن ذوات پاک به مرگ طبیعی از دنیا نرفته‌اند. حکومت جور بنی‌امیه و بنی‌العباس تلاش می‌کردند، ائمه را جذب خود کنند اما نشد، پس تضعیف می‌کردند و بعد هم که متوجه می‌شدند مقبولیت ائمه روزبه‌روز بیشتر می‌شود، چاره را در این می‌دیدند آنان را از سر راه خویش بردارند؛ لذا ایشان را به شهادت می‌رساندند.

این سیاق برای پیروان اهل بیت(علیهم‌السلام) هم صادق است؛ امروز نعمت وجود مقام معظم رهبری در زمان غیبت کبری یک ذخیره و نعمت الهی است. فوکویاما 24 سال پیش در کنفرانسی در اورشلیم گزارش می‌دهد که ما باید شیعه را بزنیم ولی باید برای این کار سه روش را پیگیری کنیم؛ در آغاز باید موضوع انتظار حضرت مهدی را منحرف کنیم. دوم اینکه عاشورا را منحرف کنی؛. سوم اینکه این جلیقه‌ای که پرنده شیعه بر تن خویش پوشانده و در فضای بالا پرواز می‌کند و تیرهای ما به او نمی‌رسد را ما باید کاری کنیم بزنیم تا پایین بیاید تا بتوانیم او را شکار کنیم و لذا تنها راه این کار برخورد با ولایت فقیه است.

همچنین در گزارش مایکل براون شیعه‌شناس صهیونیست سازمان سیا که بعد از 30 سال کار جدی روی شیعه منتشر شد آمده است:« ما طی 30‌سال کار و صرف میلیون‌ها دلار به این نتیجه رسیدیم که اول باید مسئله مهدویت و انتظار را منحرف کرده و از بین ببریم؛ همچنین برای آن جایگزین انتخاب کنیم. (آمریکایی‌ها می‌خواستند بوش یا اوباما را به عنوان مصلح معرفی کنند.) دوم اینکه باید مسئله عاشورا را منحرف کنیم (و به طور مصداقی در این مقوله وارد می‌شوند و می‌گویند باید از مداحان و آخوندهایی استفاده کنیم که چهره‌های خوبی دارند، خوش‌صدا و خوش‌لحن هستند اما بی‌سوادند که در این زمینه اقدامی را هم انجام دادند.)

در مقوله مهدویت 15 فیلم در هالیوود علیه مهدویت ساخته شد که اگر کسی آن را نگاه ‌کند با هر اعتقادی که داشته باشد، اثر نامطلوب بر وی می‌گذارد.

از طرف دیگر فرقه‌های مختلف را تقویت کردند از وهابیت و بهائیت گرفته تا گروه‌های شیطان‌پرستی و فرقه‌های نوظهور، به طوری که 5 هزار فرقه در آمریکا و 300 فرقه در اروپا درست کردند و همه را مسلح به سایت و تلویزیون ماهواره‌ای کردند که عقاید خویش را به جامعه مرتب القا ‌کنند.

*دستور کار دشمن در برابر روحانیت و رهبری

سومین دستورالعمل مایکل براون این بود که باید در سال 2010 کاری کنیم که روحانیت و مرجعیت و رهبری از چشم ملت ایران بیفتد (در همین زمینه 68 هزار کانال تلویزیون ماهواره‌ای به راه انداختند که فقط 3 هزار تای آن روی کشور ما کار می‌کنند.)

امروز دشمن در بن خانه‌های ما رسوخ کرده است؛ بچه‌های من و شما در کنج خانه‌ها به وسیله اینترنت و با فیلترشکن به مفتضح‌ترین سایت‌ها دسترسی دارند و آن را مشاهده می‌کنند آن هم در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در خطبه‌ای این پیش‌بینی را فرموده‌اند که من به شما گفتم بروید با این دشمن بجنگید. شما نرفتید و در خانه‌هایتان راحت‌طلبی کردید، لذا دشمن به خانه‌های شما آمد و به اتاق شما راه پیدا کرد آن موقع خواستید به مقابله با او بپردازید، در صورتی که در چنین موقعی باید ذلت را تحمل کنید، چرا که آنهایی را هم که در صحنه مبارزه حاضرند و جنگیدند را ملامت کردید.

الان در گوشه و کنار جامعه می‌شنویم که برخی گاهی اوقات به عزیزان ایثارگر و جانباز نیش و کنایه می‌زنند که شما رفتید و جنگیدید، حالا می‌بینید وضعیت بی‌حجابی و گرانی و غیره را! و اینگونه ملامت می‌کنند(!) این موضوع را حضرت امیرالمؤمنین پیش‌بینی کرده بودند. همین عزیزان سپاهی و ارتشی و بسیجی و جانبازان و آزادگان اگر نبودند بنی‌صدر کردستان را به ضد انقلاب‌ تحویل داده بود و الان صدام اقلا نصف ایران را گرفته بود و حکومت می‌کرد.

*تهاجم فرهنگی دشمن از درون

امروز دشمن در خانه‌های ماست، تهاجم فرهنگی و ابتذال و ناتوی فرهنگی جدی است؛ چقدر آقا این مسائل را گوشزد کرده و هشدار داده‌اند. آقا فرمود تهاجم فرهنگی ولی آن شخص که وزیر ارشاد بود و بعد رئیس‌جمهور شد، گفت تهاجم فرهنگی نیست بلکه تعامل فرهنگی است؛ آقا فرمودند شبیخون فرهنگی، یک عده دیگر از جمله وزیر ارشاد همین شخص که جرس را در لندن اداره می‌کند، حرف دیگری زد؛ آقا فرمودند ناتوی فرهنگی و باز هم عده‌ای در خواب بودند.

تلاش دشمن در جریان سلطه جهانی بر این است که محور حاکمیت دینی و ستون خیمه اسلام که امروز امام خامنه‌ای هستند، تضعیف و یا تخریب کند و به گونه‌ای به آن ضربه وارد کند و اگر شد همچون ائمه به قتل برساند که ان‌شاءالله این خواب شیطانی را به گور سیاه خواهند برد. خداوند وعده داده که دست دشمنان را قطع خواهد کرد. آن هم با لشکرهایی که من و شما نمی‌بینیم؛ چرا که بی جهت نمی‌گذارد که نعمت از کف بیرون رود، خداوند این انقلاب را دوست دارد. مقام معظم رهبری مورد تأیید امام زمان(عج) است. ولی خون به دل این بزرگوار می‌کنند.

*فتنه آینده، فتنه‌ای بزرگتر از 88

آقا فرمودند فتنه بزرگتری از فتنه 88 در راه است. فتنه‌ای که به گونه‌ای به دست خودمان رقم زده می‌شود. اینکه مهدی هاشمی و فائزه یک دفعه به کشور باز می‌گردند یک سناریوی تعیین‌شده برای اهدافی است.

ما باید خیلی ساده باشیم که این را طبیعی بدانیم؛ چرا که مهدی هاشمی جزو کمیته ایکس بود که زیر چتر کمیسیون 17 نفره در لس‌آنجلس آمریکا بودند و از آنها دستور می‌گرفتند. اینها در فتنه 88 پنج- شش زیرمجموعه داشتند از جمله کمیته پشتیبانی و مالی، کمیته عملیات، کمیته رسانه و غیره؛ در آمریکا بعد از 10 سال برنامه‌‌ریزی، فتنه 88 را برای ایران راه‌اندازی کردند و از آنجایی که مردم مطیع ولایت هستند با دو جمله آقا مردم به صحنه آمدند.

باید دقت کنیم و توجه داشته باشیم که فتنه جدید از درون می‌جوشد، ولی مطابق آیات الهی این فتنه را هم با تدبیر مقام معظم رهبری و پشتیبانی مردم و امت حزب‌الله ان‌شاء‌الله پشت‌سر خواهیم گذاشت. لذا ما باید به سلاح تقوا و ایمان مسلح شویم. پس هدف اصلی از تهاجم و ناتوی فرهنگی این است که احکام نورانی اسلام پیاده نشود و محور حاکمیت اسلام از بین برود.

*ضرورت‌های تشکیل قراراگاه‌های فرهنگی

اما ضرورت‌های برقراری قرارگاه فرهنگی در کشور چیست؟ قرارگاه شامل مقولاتی است از قبیل:

1- اهمیت و ضرورت تشکیل قرارگاه با گرایش فرهنگی، قرارگاه فرهنگی چه خاصیتی دارد که آقا این قدر روی آن اهمیت قائل می‌شوند؟ قرارگاه‌ها معمولاً عملیات‌های نامنظم در قالب نظم انجام می‌دهند؛ در آغاز جنگ یادم هست که بنی‌صدر می‌گفت ارتش کلاسیک ما در مقابل ارتش صدام قدرت مقاومت ندارد، بنابراین ما باید کردستان را واگذار کنیم.

خدا رحمت کند شهید کلاهدوز در جلسه‌ای که در دزفول تشکیل شده بود جلوی بنی‌صدر ایستاد و گریه کرد و گفت: اگر این امر بخواهد عملیاتی شود باید از روی جنازه‌های ما سپاهی‌ها رد شوید؛ چراکه ما نخواهیم گذاشت چنین امری تحقق یابد؛ من آن زمان مسئول سپاه اصفهان بودم، شهید کلاهدوز با بنده تماس گرفت و گفت: من پیشمرگ برای نجات کردستان می‌خواهم.

مصاحبه‌ای کردم و بیش از 3 هزار نیروی مردمی اعلام آمادگی کردند که با 4 فروند هواپیما به فرودگاه کردستان فرستادیم. از فرودگاه سنندج تا مقابل بیمارستان توحید و هلال احمر هر 20 متر یک شهید دادیم؛ ستادی تشکیل شد و بنده به عنوان مسئول ستاد بودم و شهید صیاد شیرازی، شهید بابایی، شهید آذین و برادر صفوی در آن حضور داشتند؛ در آن ستاد تصمیم گرفتیم که سنندج را حتما باید آزاد کنیم و وارد عمل شدیم. کارها به خوبی پیش می‌رفت. نهضت آزادی‌ها و فروهر با یک هواپیمای فالکن وارد فرودگاه سنندج شدند. می‌خواستند باب مذاکره با ضد انقلاب را باز کنند. با آنها مقابله کردیم و گفتیم برگردند، چرا که ما با کسی مذاکره‌ای نداریم.

*جنگ نرم؛ نبرد اندیشه‌ها بدون خونریزی

الزام قرارگاه فرهنگی در این زمان به چند دلیل است؛ یکی اینکه دنیای استکباری و صهیونیسم‌ و اربابانشان به این نتیجه رسیده‌اند که عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی جوابگو نیست؛ چرا که آن را طی 8 سال آزمایش کردند. دوم به دلیل عملیات روانی دشمن و جنگ نرم. متخصصین جنگ روانی اینگونه تعریف می‌کنند که این جنگ تسخیر 15 سانتی‌متر بین دو گوش و بینی انسان است؛ یعنی گرفتن فکر و عقل. یعنی نبرد اندیشه‌ها بدون خونریزی یا دستکاری ذهن آحاد مردم در جامعه که مقام معظم رهبری بر این موضوع اشاره کرده‌اند که در جنگ روانی با ذهن و اندیشه مردم کار دارند. تشکیل قرارگاه فرهنگی ضرورت مقابله با جنگ نرم است؛ رشد ابزار فن‌آوری در دنیا عامل گسترش فساد در مسائل فرهنگی است.

مطلب دیگر اینکه فرهنگ عمومی ما ضربه خورده است که نمونه‌های زیادی از آن را می‌توانیم مشاهده کنیم. استعمار فکری گاهی از طریق تغذیه فرهنگش را منتقل می‌کند. از این نمونه در خیابان‌های اصلی شهر به وفور فروشگاه‌های اغذیه اروپایی یافت می‌شود. اخیراً‌ غذای چینی و ژاپنی هم اضافه شده است که با آن چوب‌ها به خورد افراد می‌دهند. همچنین نوع لباس و پوشاکی که با تبلیغات بر تن مردم می‌کنند؛ به گونه‌ای که عده‌ای از جوان‌ها با تماشای این تیپ‌ها منحرف می‌شوند و این نگران کننده است.

اینکه به یک دفعه می‌بینیم در خیابان دختران گیسوانشان را به شکل کوهان شتر درمی‌آورند یا این که عده‌ای لباس قرمز می‌پوشند، ناشی از تاثیرپذیری کورکورانه از تهاجم فرهنگی دشمن است. بنابراین عوامل متعددی ضرورت تشکیل قرارگاه فرهنگی در جامعه را ایجاب می‌کند. از طرفی قرارگاه فرهنگی خاصیت بسیجی هم دارد یعنی تابع کاغذبازی نیست.

واقعیت را که دید و پی به وجودش برد تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کرده و سپس حرکت می‌کند. این خاصیت قرارگاه‌هاست و الاّ تشکیلات فراوان داریم؛ از جمله سازمان تبلیغات‌، دفتر تبلیغات حوزه، وزارت ارشاد و 58 دستگاه تبلیغاتی در کشور و خارج از کشور که فعال هستند. از این همه سنگر نمازجمعه که بیش از 400 نماز در سطح کشور است و از قابلیت‌های آن باید در قرارگاه‌های فرهنگی استفاده شود.

*عیوب دستگاه‌های فرهنگی تبلیغاتی

البته عیوبی هم داریم که یکی از عیوب این است که بر دستگاه‌های تبلیغاتی ما یک نظام لازم حاکم نیست. مثال؛ قانون گسترش عفاف و حجاب تصویب شد که 26 دستگاه مسئول اجرای آن هستند. ما در کمیسیون فرهنگی یک به یک این دستگاه‌های مسئول را احضار می‌کنیم ولی هر دستگاهی به نوعی از پاسخگویی طفره می‌رود؛ چرا که متولّی واحدی ندارند. کمااینکه مساجد هم متولّی واحد ندارند. مگر امام(ره) نفرمودند مساجد سنگر است. انقلاب از مساجد توسعه پیدا کرد. برکسی پوشیده نیست که در شرایط ناتوی فرهنگی با هجمه بسیار سنگین باید قرارگاه تشکیل شود.

اما تشکیلات قرارگاه چگونه باید باشد و اعضای آن چگونه افرادی؟ اول اینکه محور و فرمانده قرارگاه باید عاقل و شجاع و آشنا با اسلام و دشمن‌شناس باشد. در کشور ما چه کسانی محور این قرارگاه در بحث کلان آن هستند؟ در بحث انصارحزب‌الله باید یک اتاق فکر و فرمان تشکیل شود.از طرفی هرکسی هم نمی‌تواند در قرارگاه فرهنگی سر بلند کند. چرا که باید اعضای آن سابقه‌ای داشته باشند متخصص و آدمهای وزین و فرهنگ‌شناس باشند.

از طرف دیگر باید هدف قرارگاه مشخص شود که آیا این اهداف منطقه‌ای، کلان یا میدانی است؛ من یادم هست زمانی فرمانده کمیته انقلاب کل کشور بودم. در خیابان ولی‌عصر(عج) در سال 63 عده‌ای برای اینکه جو را متشنج کنند پونز به پیشانی دخترهای بدحجاب چسبانده بودند و دامن آنها را تیغ زده و اسید پاشیده بودند، این خبر به حضرت امام رسید. امام فردای آن روز وزیر کشور وقت آقای ناطق نوری را خواسته و به ایشان گفته بودند که اینها باید شناسایی شده و به مجازات برسند. آقای ناطق نوری بنده را خواستند. من نیروهای خود را جمع کردم و بعد از ظهر تا ساعت 5 اوضاع را جمع کردیم.

آن روزها یک شبکه صهیونیستی در خیابان جمهوری اسلامی کشف کردیم. به زیرزمینی که تحت عنوان تولیدی فعالیت می‌کرد وارد شدیم. در آنجا دیدیم تعداد زیادی دختر پشت چرخ‌ها مشغول خیاطی هستند. همین‌طور که جلوتر رفتیم در یک پستویی، پیرمرد خرفتی را دیدیم که سیاستمداری کهنه‌کار بود. بعدا متوجه شدیم که او کلیمی است.

در آنجا متوجه شدیم که دخترهای فراری را به این مکان می‌آورند و در تعدادی از بوتیک‌های خیابان ولی‌عصر(عج) به عنوان فروشنده به کار می‌گیرند، دوم تعدادی زن چادری وارد آنجا شدند. بلافاصله از اینها بازجویی کردیم که معلوم شد اینها اطراف سفارتخانه‌ها و مجلس اطلاعات جمع‌آوری می‌کنند و به رژیم صهیونیستی منتقل می‌کنند. شب که رادیو اسرائیل را گوش می‌کردیم، دیدیم تمام خبرهای خیابانهای جمهوری و ولی‌عصر و اطراف به روز پخش می‌شود! این پیرمرد شبکه‌ای این‌چنین راه‌اندازی کرده بود که آنها را جمع‌آوری کردیم.

از طرف دیگر تشکیل قرارگاه با قابلیت انجام عملیات ضربتی باید با همراهی افراد متخصص، متدین، دین‌باور و جان برکف باشد. به فرموده امیر‌المومنین(ع) «اعیرالله جمجمتک» یعنی هم باید فکر خدایی شود و هم سر در راه اسلام داده شود به گونه‌ای که هیچ تعلق زمینی نداشته باشد و همواره آماده جانبازی باشد.

*اهداف قرارگاه فرهنگی

و اما اهداف قرارگاه فرهنگی باید چه مواردی باشد؟ مقام معظم رهبری در اسفند سال 87 فرمودند ما در مقابل این هجمه عظیم استکباری باید دین را در جامعه حاکم کنیم و لذا این مستلزم تشکیل یک جبهه عظیم فرهنگی است. یعنی 58 دستگاه تبلیغاتی داخلی و خارجی باید در یک قرارگاه تجمیع شوند و با سیاست همپوشانی و هم‌افزایی وارد عرصه نبرد شوند.

*اولویت‌های کار فرهنگی

بعد آقا فرمودند که باید در مقابل جبهه عظیم استکبار بایستید؛ حتی ایشان مصادیق افسران و سربازان جنگ نرم را بیان فرمودند. بنابراین آمادگی قرارگاه فرهنگی برای دفاع و مقابله با تهاجم فرهنگی ضروری است. اگر ما بخواهیم نظامات بر دستگاه‌های مسئول فرهنگی حاکم کنیم باید این اولویت‌های 12 گانه را پیاده کنیم:

1- احیای مطالبات مقام معظم رهبری در راستای مطالبات حضرت امام(ره)

2- تنظیم نظامات فرهنگی متناسب با ماموریتهای دستگاه‌ها یعنی اینکه متولی باید مشخص باشد.

3- جلوگیری از فعالیت‌های تکراری و موازی و تداخل کار دستگاه‌ها.

4- ایجاد معاونت فرهنگی در وزارت کشور و استانداری‌های کل کشور. این اشکال عمده وارد است که استانداری‌ها معاونت سیاسی دارند ولی معاونت فرهنگی ندارند و لذا بودجه فرهنگی اختصاص داده شده در بعد مسائل سیاسی هزینه می‌شود.

5- راه‌اندازی قرارگاه‌های فرهنگی، ما باید یک قرارگاه فرهنگی مرکزی با محوریت مقام معظم رهبری داشته باشیم که تشکیل شده است و هر استانی هم یک قرارگاه داشته باشد و در آن به طور شبکه با شهرستانها در ارتباط باشند تا اگر یک هدف را در کل کشور عملیاتی کنیم، بیش از 10‌هزار قرارگاه در آن واحد حرکت کنند. بدین ترتیب توده مردم پای کار بیایند.

6- بازمهندسی دستگاه‌های فرهنگی

7- ایجاد بانک اطلاعات جامع فرهنگی کشور. الان هر دستگاهی برای خودش بانک اطلاعات دارد و جامع هم نیست و فقط خودش را به صورت ناقص پوشش می‌دهد.

8- تنظیم کتاب قانون فرهنگی کشور. بالاخره اگر بنا باشد قانون ملاک باشد باید مشخص باشد هر یک از دستگاه‌ها چگونه عمل کند.

9- پالایش قوانین فرهنگی موجود

10- عنایت به ورود به فضای مجازی با گرایش فرهنگ. امروز برای فضای مجازی مقام معظم رهبری یک شورای عالی تشکیل داده‌اند، آن هم اعم از سران سه قوه. فضای مجازی در آینده اثربخش‌ترین خواهد بود.

11- تدوین سند مدیریتی با مولفه‌های فرهنگی. آیا مگر هر کسی می‌تواند مدیر فرهنگی باشد؟ گاهی شخص اصلا نمی‌داند اسلام را با سین می‌نویسند یا با صاد، وارد مسائل فرهنگ اسلامی می‌شود و اظهار نظر می‌کند.

12- فرهنگ‌سازی در سطح جامعه باتوجه به شاخص‌های فرهنگی در زمینه‌های مختلف

13 -تقویت قدرت نظارت بر حسن اجرای قانون

14- مسجد محوری در سراسر کشور. الان متاسفانه در کشور ما مساجد محور نیستند. کدام حزب و تشکلی منسجم‌تر از نماز جماعت سراغ داریم؟ یک فرمانده به نام امام جماعت دارد و همه مطیع او هستند.

15- تنظیم و توزیع بودجه دستگاه‌ها بر اساس کار کارشناسی.

16 - ضرورت تحول اجتماعی و تلاش در جهت کاهش آسیب‌ها و آفت‌های فرهنگی که رسالتی بزرگ محسوب می‌شود. ما باید به عوامل تحکیم نظام خانواده از نگاه قرآن و نهج‌البلاغه بپردازیم؛ چرا که اگر بناست دین در جامعه حاکم باشد باید انس با قرآن و اهل‌بیت(ع) در جامعه بالا رود. و غیر از این دیگر راهی باقی نیست.

در همین تهران مسیحی‌ها دعاهای امام سجاد(ع) را ترجمه فارسی کرده‌اند و نام امام سجاد را برداشته‌اند و به جای آن نام روحانی کلیسا را قرار داده‌اند و از این طریق جوانان زیادی را جذب مسیحیت می‌کنند.

*نمونه‌ای از قرارگاه فرهنگی در صدر اسلام

اما نمونه قرارگاه در صدر اسلام؛ پیامبر اکرم حضرت محمد بن عبدالله(ص) بعد از اینکه مبعوث به رسالت شدند اولین قرارگاه عملیات را تشکیل دادند.خود ایشان و حضرت علی(ع) و حضرت خدیجه دراین قرارگاه حضورداشتند. فرماندهی بر عهده پیامبر(ص) ، مسئولیت عملیات هم بر عهده امیرالمومنین علی(ع) و پشتیبان و سرمایه‌گذار هم حضرت خدیجه بودند. اولین کار آنها جذب نیرو برای تقویت اردوگاه بود.

امیرالمومنین(ع) به کنار خانه خدا می‌رفتند و آنجا آدمها را گزینش می‌کردند و به خانه زید ابن ارغم می‌آوردند و در آنجا چشمشان که به جمال نورانی پیامبر(ص) می‌افتاد، اسلام می‌آوردند و لیکن این جریان الهی بعد از 3 سال اعلام موجودیت رسمی کرد؛ چرا که تا آن زمان قدرت حضور در جامعه و مقابله با مشرکین را هنوز نداشت. ما هم باید همین شیوه را دنبال کنیم. بدین ترتیب که در هر مرحله‌ای سه تا جوان با همدیگر عهد ببندند و سعی کنند محله را دگرگون کنند.

*نمونه‌ای از کار فرهنگی موفق در شهرری

یک آقای روحانی سالها پیش در شهرری وقتی امام جماعت مسجدی در آنجا می‌شود در شب اول که به مسجد می‌رود، می‌بیند چهار نفر پیرمرد و پیرزن جمع شده‌اند. می‌بیند با اینها نمی‌شود کاری از پیش برد. لذا به ابتکاری دست می‌زند و آن این که دو تا جوان پیدا می‌کند و به آنها می‌گوید تمام جوانهای حول این محله را اعم از دختر و پسر شناسایی کنیدو اسامی آنها را به من بدهید. یک لیست بسیار بلندبالایی تهیه می‌شود.

بعد در شب تولد یکی از معصومین(ع) کارت‌های بسیار زیبایی همراه با یک شاخه گل تهیه می‌کند و اسم هر یک از جوانان را روی یکی از کارتها می‌نویسد و از آنها برای جشن میلاد در مسجد دعوت به عمل می‌آورد و از آنها می‌خواهد که کارت دعوت را نیز به همراه خود بیاورند.

ایشان با این کار به این جوانان شخصیت داد و لذا مسجد مملو از جمعیت شد. پس از آن شروع کرد به کار کردن روی مسائل اعتقادی آنها و پیشرفت زیادی هم حاصل شد. زمانی که امام جماعت این مسجد فوت می‌کند به اندازه یک مرجع تقلید در مراسم تشییع جنازه او شرکت می‌کنند.

در همین تهران باید انصارحزب‌الله قرارگاه فرهنگی تشکیل دهد و بدون جنگ و دعوا، منطقی و قوی و با کرامت با مردم صحبت کند و حول محور ولایت اردوگاه حق را تقویت کند. من و شما باید حرکت کنیم و مردم را حول محور ولایت فراخوان دهیم تا زیر این ستون خیمه اسلام قرار گیرند و حرکت کنند.

*نمونه موفق کار فرهنگی در اصفهان

ما در اصفهان 26 سال قبل با 12 جوان به مدت 4 ساعت بحث کردیم و بعد تفالی به قرآن زدیم و آیه «الذین یبلّغون رسالات الله » آمد؛ خدا هم این کار را دوست داشت. همانجا تقسیم کار کردیم و کار را شروع کردیم. در آنجا 1200 تومان پول جمع کردیم و هنوز آن 1200 تومان را در یک قاب نگهداری کرده‌ایم. امروز بعد از آن سالها1000 دانشجوی تربیت شده داریم و برای هر 8 نفر نوجوان یک مشاور گذاشته‌ایم. من وقتی گزارش این کار را به حضرت آقا دادم، ایشان فرمودند: این نوع حرکت یا در ایران نیست یا کم‌نظیر است.

الان سیاسیون کار ما را از نزدیک مشاهده می‌کنند. الان چهار مدرسه و سه هیئت داریم و در هیئت‌هایمان هم سنتی هستیم و هم بحث اعتقادی می‌کنیم. اسم مرکزی که راه‌اندازی کردیم شهید مدرس است که از قبل آن 30 مرکز دیگر راه افتاده و کارهای زیادی صورت داده است. مکتوبات و منشورات و فیلم‌ها و حلقه‌های شعری داریم.

در فتنه 88 با یک فراخوان کوچک بچه‌ها را سازماندهی ‌کردیم و بچه‌ها همه آماده و قبراق و پای کار ایستادند؛ در شورای شهر اصفهان از 11نفری که انتخاب شدند 9 نفر از آنان مربوط به گروه ما بودند؛ بچه‌هایی که متدین، دانشگاهی با‌سواد و دلیر هستند. برادران، شما نبایدخودتان را دست کم بگیرید؛ چرا که هر کدام از شما محور یک حرکت باید باشید. چه اشکالی دارد که کار فرهنگی را از محله خودمان شروع کنیم.

در آپارتمانی که ساکن هستیم یک اتاق اختصاص بدهیم و جوانان و نوجوانان محله را به آنجا دعوت کنید و به هر کدام از آنها یک قرآن و یک استکان چای و بیسکویت بدهید و قرآن‌آموزی را با آنها شروع کنید. بعد از پایان کار یک هدیه 2 هزار تومانی به هر یک از آنها بدهید. این کار قطعا جاذبه ایجاد می‌کند. اگر این کار را انجام دهید به یک دفعه 20 حلقه قرآنی در محله تشکیل می‌شود. دیگر در آن محله کسی جرئت نخواهد کرد بی‌حجاب راه برود. 5 نفراز خواهران قرآنی که به این خانم و امثال وی با ملاطفت تذکر دهند، دیگر این موارد تکرار نخواهد شد. البته با زد و خورد کار پیشرفت نمی‌کند.

به گزارش فارس نشست پرسش و پاسخ برگزار شد که در ادامه می‌آید:

حجت‌الاسلام در پاسخ به این سؤال که چه تدابیری برای ریاست جمهوری آینده باید در نظر گرفت، افزود: حلقه‌های بچه‌های حزب‌اللهی باید تقویت شوند، بصیرت‌افزایی صورت گیرد و دوباره گول نخوریم، همبستگی باید افزایش یابد، اطلاع‌رسانی مستندصورت گیرد و به شایعات دامن نزنیم، روی معیارهای انتخاب رئیس جمهور از نظر قانون اساسی و قانون انتخابات بحث کنیم، بر مبنای مصادیق عملکرد کاندیداها را بررسی کنیم؛ الان 20 کاندیدای ریاست جمهوری مطرح هستند. باید بررسی کنیم اینها تا ریاست‌جمهوری پله‌،پله صعود کرده‌اند و یا اینکه یک دفعه و جهشی بالا رفته‌اند. این دفعه باید کرم را از درون خودمان بیرون اندازیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس یادآور شد: به نظر شما حوادثی که در منطقه در حال وقوع است، چه مقدار به علائم آخرالزمان و ظهور نزدیک است؟ من چندی پیش خدمت عارف بزرگواری بودم و این سوال را از ایشان کردم، ایشان کسی است که در یک منطقه‌ای موریانه‌‌ها به خانه‌ای حمله ‌کرده و شب و روز برای این خانواده نگذاشته بودند و هر کاری می‌کردند موریانه‌ها از بین نمی‌رفتند؛ خلاصه خدمت وی رسیدند و چاره کار را پرسیدند؛ ایشان در جواب گفته بود: بروید بسم‌الله بگویید و به آنها بگویید بیرون بروند، رفتند و جوابی نگرفتند. دوباره آمدند؛ ایشان گفت: بروید و بگویید فلانی سلام رساندو گفت بیرون بروید و به مال مردم و شیعه ضربه نزنید؛ ایشان اولین جوابی که به من داد گفت: این از علائم آخرالزمان است و شروع به صحبت در این مورد کرد.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی و اضمحلال استکبار مسئله مهمی است. در سوره محمد(ص) دو نکته آمده است؛ یکی اینکه دشمنان شما دو راه دارند یک راه اینکه تسلیم شما بشوند، راه دوم اگر تسلیم نشدند، زیر چرخ‌های سنگین انقلاب از بین می‌روند و اثری از آنان باقی نمی‌ماند. امروز استکباردرچنگ ماست و ابتکار عمل دست مقام معظم رهبری است و دلیل آن، حملات و عصبانیت دشمنان است.

حجت‌الاسلام سالک در ادامه در پاسخ به این سؤال که با توجه به تایید حضرت آقا از شخص احمدی‌نژاد و دولت وی، هنوز مشاهده می‌کنیم هر روز به ایشان و دولت حمله می‌شود. مردم در این وضعیت تحریم‌ها چه وظیفه‌ای دارند؟، افزود: گاهی اوقات افراد خودشان بستر حمله را فراهم می‌کنند، اگر مصاحبه آقای احمدی‌نژاد را مطالعه کنید، آیا این مصاحبه در شان ریاست جمهوری مملکت و در شان مردم ایران بود؟ این که بگویند ارز ربطی به اقتصاد مملکت ندارد، این را حتی دانشجویانی که در ترم اول رشته اقتصاد هم تحصیل می‌کنند تایید می‌کنند که به اقتصاد مربوط است. آیا این‌گونه پاسخگویی و بعد هم حمله کردن به مجلس و جاهای دیگر نگران کننده نیست؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا اغتشاشات بازار ارتباطی به برگشت مهدی هاشمی دارد؟ افزود: نه این اغتشاشات مقوله دیگری بود و آن اعتراض بازاری‌ها بود، منتها بلافاصله اراذل و اوباش وارد صحنه شدند که بعد هم بازاری‌ها اعلام برائت کردند.

وی رد پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه باتوجه به شناخت شما از آقای ناطق نوری، نظرتان در مورد وی که از ساکتین فتنه بود چیست؟ و اینکه از فتنه جدید در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 چه پیش‌بینی دارید، اظهار داشت: وی یکی از استخوان‌های انقلاب هستند، ما باید منصفانه برخورد کنیم ولی خود وی بعد از انتخابات ریاست جمهوری نهم از سیاست کنار کشیدند. من در جلسه‌ای خودم خدمت ایشان سوالاتی را مطرح کردم. ایشان گفتند تا آخر پای نظام و رهبری خواهند ایستاد و فقط وارد سیاست نمی‌شوند.

ولی در رابطه با فتنه باید درآستانه انتخابات ریاست جمهوری هوشیار باشیم، ما علامت‌هایی می‌بینیم.

حجت‌الاسلام سالک در پاسخ به این سؤال که چرا کمیسیون فرهنگی مجلس در رابطه با مسائل فرهنگی دولت و شهرداری منفعلانه عمل می‌کند؟ گفت: ما مصوبات فرهنگی را در دستور کار قرار داده‌ایم و سازماندهی کرده‌ایم و سه تا کارگروه تشکیل داده‌ایم و در کارگروه‌ها از عناصر دستگاه‌های فرهنگی دعوت می‌کنیم. دو بار تا به حال وزیر ارشاد و دستگاه‌های زیرمجموعه آنها را به کمیسیون دعوت کرده‌ایم و با ایشان صحبت‌هایی کرده‌ایم.

نماینده مردم اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: با آقای شمقدری راجع به فیلم لاله صحبت کردیم و با آقای ضرغامی راجع به فیلم‌های ماه رمضان و خنده‌بازار بحث کرده‌ایم. آنها قول‌هایی به ما داده‌اند. این را بدانید که فرهنگسراها در مقابل مساجد برپا شدند. این هم از باقیات‌ نه صالحات آقای کرباسچی شهرداروقت تهران است. آنها در جریان فرهنگ غربی این فرهنگسراها را برای مقابله با فرهنگ اسلام راه‌اندازی کردند؛ الاّ اینکه فرهنگسراها هدایت شوند

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی