روابط حسنه میان ایران و عربستان به زیان اسرائیل است
مرکز مطالعات امنیتی و مرکز دایان رژیم صهیونیستی اقدام به برگزاری کنفرانسی درباره کشورهای منطقه کردند، شرکت کنندگان در این کنفرانس تاکید کردند که روابط حسنه میان تهران و ریاض به زیان تل آویو است.
به گزارش تسنیم، موسسه تحقیقات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و مرکز اسرائیلی «دایان» کنفرانسی را در مورد کشورهای منطقه برگزار کردند، شرکت کنندگان در این کنفرانس تاکید کردند که از سرگیری روابط ایران و عربستان به ضرر اسرائیل است.
شبکه «المیادین» گزارش داد، در این کنفرانس که چهار ماه پیش برنامه ریزی شده بود، تحولات اخیر منطقه از جمله «دیپلماسی برای کاهش تنش و برقراری ارتباط با همه کشورها، بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، ایفای نقش میانجیگری مهم چین و نقشه جدیدی که در خاورمیانه در حال انجام است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این کنفرانس که به عنوان مثلث سعودی-اسرائیلی-آمریکایی و اینکه هر دو ضلع آن مطالبات و شرایط خاص خود را دارند مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در این جلسه گفته شد که هدف کنفرانس ارائه تصویری دقیق از تحولات در خاورمیانه(غرب آسیا) و تأثیرگذاری آن بر سیاستهای رژیم اسرائیل برای رسیدن به مکان بهتر است.
در همین راستا، یوسی کوهن، رئیس سابق موساد درباره احتمال دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین رژیم اسرائیل و عربستان سعودی ابراز خوش بینی کرد و گفت: «آیا عادی سازی عربستان با اسرائیل امکان پذیر است؟ طبق برآورد من، قطعاً امکان پذیر است».
تامیر هیمن، رئیس سابق موسسه صهیونیستی «امان» نیز درباره ایران گفت: ایران در حال ارتقای جایگاه منطقهای خود است و مجموعه توافقاتی که امضا کرده وزنه سنگینی در برابر مجموعه کارهایی است که ما انجام دادیم. او در ادامه افزود، در این زمینه متوجه شدیم که انزوای سیاسی ایران کارساز نبوده و روابط حسنه میان ایران و عربستان و چین به زیان تل آویو است.
آنچه به نظر میرسد رژیم صهیونیستی از برقراری آرامش در منطقه سخت نگران است و امنیت و ثبات در منظقه را به ضرر خود میداند.
پاسخ منفی عربستان به درخواست آمریکا برای دور شدن از چین
از سوی دیگر گزارش یک روزنامه آمریکایی از سفر «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا به عربستان حاکی است درخواستهای دولت «جو بایدن» برای فاصله گرفتن کشورهای عربی از چین و روسیه با پاسخ منفی این کشورها همراه شده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید