روایتی از افتتاح 12 پروژه حیاتی در کرمان
آیت الله رئیسی در اولین برنامه خود وارد شهرستان بم شد و ۱۲ پروژه حیاتی آب، برق و صنعت را افتتاح میکند که برای آنها ۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.
رئیسجمهور به کرمان آمد و در اولین برنامه خود وارد شهرستان بم شد، او در استان ۱۲ پروژه حیاتی آب، برق و صنعت را به بهرهبرداری میرساند که برای آنها ۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.
آب شرب ۴۸ هزار خانوار یعنی حدود ۲۴۰ هزار نفر تامین شد
شاید آبرسانی به شهرستانهای بم و بروات بزرگترین دستاورد این سفر باشد، چراکه پروژهای در دولتش تمام شده که دولتهای قبل طی یازده سال آن را رها کرده بودند، اما سید ابراهیم رئیسی در سفر سال گذشته خود بر تکمیل طرح بزرگ آبرسانی از سد نساء تاکید کرد و یکساله آن را به پایان رساند.
این پروژه شامل خط انتقال آب شرب به طول ۵۷ کیلومتر، ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۹۷۰ لیتر در ثانیه، دو مخزن ۱۰ هزار و ۵ هزار مترمکعبی و ۴۰ کیلومتر خط برق است.
فاز اول تصفیهخانه به ظرفیت ۲۵۰ لیتر در ثانیه از مجموع ۱۵۰۰ لیتر بر ثانیه آماده افتتاح شده و امروز با حضور رئیس جمهور افتتاح و در اختیار استفاده مردم قرار گرفت.
در حالی مردم بم و بروات از نعمت آب سالم بیبهره بودند که در ۸۰ کیلومتریشان یعنی همین سد نساء بهترین آبهای استان را داشت و از کوههای جبالبارز سرچشمه میگرفت، حالا باید دید که آیا دولتهای گذشته و دوستان آنها که زبان درازی در فضای مجازی دارند جوابی به این مردم رنجدیده و داغدیده دارند؟ یا مثل همیشه ترجیح میدهند سکوت کنند.
این طرح، آب شرب ۴۸ هزار خانوار یعنی حدود ۲۴۰ هزار نفر را تامین میکند که به میزان ۲۰ میلیون مترمکعب در سال است.
افتتاح خطوط جمعآوری، انتقال و تصفیهخانه سیرجان بعد از ۵ سال
افتتاح خطوط جمعآوری، انتقال و تصفیهخانه سیرجان که از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است نیز از دیگر برنامههای رئیس جمهور در کرمان بود، این پروژه شامل ۳۷۳ کیلومتر خطوط جمعآوری و تصفیهخانه به ظرفیت ۲۶ هزار و ۵۵۰ مترمکعب در شبانهروز است.
افزایش سطح بهداشت عمومی و جلوگیری از آلودگی سفره آب زیرزمینی، بازچرخانی آب و استفاده از پساب در صنعت از جمله فواید و اثرات مثبت این پروژه است، جمعیت هدف این پروژه در فاز یک برای تعداد ۲۱۰ هزار نفر طراحی شده است.
افتتاح چندین پروژه حیاتی در حوزه برق سید ابراهیم رئیسی
پروژههایی هم در حوزه برق افتتاح شد، پروژه تکمداره به طول ۹۰ کیلومتر با اعتبار ۷۲۰۰ میلیارد ریال با هدف ایجاد ارتباط بین شبکه سراسری و شبکه جنوب شرق، بهبود ولتاژ منطقه و افزایش پایداری شبکه یکی از پروژه مهمی است که به دست رئیسجمهور افتتاح شد، عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۳۹۳ آغاز شده است، این پروژه فرامنطقهای بوده و علاوه بر کرمان، استانهای هرمزگان، سیستانوبلوچستان و خراسانجنوبی را پوشش میدهد.
افتتاح پروژههای خط دو مداره با ۴۰۰ کیلوولت به طول ۲۳.۵ کیلومتر با اعتبار ۵ هزار میلیارد ریال
با هدف انتقال توان و انرژی و برقراری رینگ ۴۰۰ کیلوولت منطقه که عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۳۸۵ آغاز شده است، پست با ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر با ۲ فیدر خط و ۱۶ فیدر ۲۰ کیلو ولت و ۲ فیدر بانک خازنی با اعتبار ۳۵۰۰ میلیارد ریال و هدف بهبود پروفیل ولتاژ - تأمین انرژی مورد نیاز متقاضیان و کاهش تلفات که عملیات اجرائی آن از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و خطوط دو مداره ۱۳۲ کیلوولت جیرفت به طول ۲۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال با هدف کاهش تلفات و رفع افت ولتاژ منطقه جیرفت و تأمین بار منطقه جیرفت و افزایش قابلیت اطمینان شبکه از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و پروژه افزایش با میزان ۱۵ مگاولت آمپر و ۲ فیدر ۱۳۲ کیلوولت و ۱۲ فیدر ۲۰ کیلوولت و ۲ فیدرخازن با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال با هدف تأمین برق متقاضیان از دیگر برنامههای سفر رئیسجمهور به کرمان بود.
در این سفر پروژههای توسعه و احداث و اصلاح و بهینهسازی شبکه برق جهت بروزرسانی به تعداد بیش از ۶۴۰۰ متقاضی فاقد برق با سرمایهگذاری ۱۶۸ میلیارد تومان نیز افتتاح شد، این پروژه جمعیت ۶۴۰۰ مشترک را تحت پوشش قرار میدهد و از اثرات افتتاح این پروژه میتوان به برقرسانی به متقاضیان فاقد برق، رفع افت ولتاژ و افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق اشاره کرد.
پروژه برقرسانی به ۴ روستای فاقد برق با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان در روستاهای رز در و کلیچان ریگان، روستاهای ده برزوییه و هارونییه بردسیر، برقرسانی به ۶۳۷ واحد مسکن ملی در بافت، بردسیر، بم، جیرفت و پروژه توزیع ۲۶۰ سیستم قابل حمل خورشیدی بین عشایر در ۱۶ شهرستان تحت پوشش نیز از دیگر برنامههای سفر رئیس جمهور به کرمان است.
رئیسجمهور امروز پروژههای جدید شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان در سال جاری را با اعتباری بالغ بر ۱۶۷ میلیارد تومان به بهرهبرداری میرساند که هفت شهرستانِ مرکز استان کرمان، رفسنجان، انار، شهربابک، زرند، راور و کوهبنان را شامل میشود.
پروژههایی که شامل تعویض و اصلاح سیمهای مسی به کابل خودنگهدار میشود، از مزایای اجرای این طرح، کاهش سرقت شبکه برق و همچنین کاهش انشعابات غیرمجاز و افزایش زیبایی مبلمان شهری است.
تبدیل شبکه برق سیمی به کابل خودنگهدار از طرحهایی است که در سالهای اخیر در سطح شبکههای برق کشور اجرا میشود و تا زمان جایگزینی کامل شبکه با این تجهیز ادامه دارد، جمعیت بهرهمند از مزایای اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان شمال استان کرمان هستند.
توسعه، اصلاح، بهینهسازی و احداث شبکههای توزیع و روشنایی معابر عمومی از دیگر مزایای این طرح است که با هدف تأمین برق متقاضیان است که افزایش قابلیت اطمینان و پایدارسازی شبکه، افزایش قدرت نفوذ روشنایی که خود یکی از پارامترهای ارتقاء امنیت اجتماعی است و بهرهمندی جامعه از انرژی ارزشمند برق است، را در خود دارد، جمعیت برخوردار از مزایای این اقدام نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر هستند.
برق رسانی به 8 روستای فاقد برق
رئیسی امروز برق رسانی به ۸ روستای فاقد برق را در برنامه دارد، توزیع 60 سامانه خورشیدی قابل حمل برای عشایر کوچرو نیز از دیگر اقدامات است که حداقل تعداد 300 نفر از عشایر کوچرو شمال استان کرمان میتوانند از مزایای استفاده از انرژی برق این سامانهها برخوردار شوند.
امکان استفاده از انرژی پایدار و مطمئن برق برای 2 هزار روستانشین
بهرهبرداری از طرحهای بهسازی شبکههای برق روستایی در بیش از ۱۰۰ روستا نیز امروز انجام میشود، بهسازی شبکههای برق روستایی به تناسب رشد استفاده از دستگاهها و تجهیزات برقی و افزایش جمعیت در دستور کار قرار دارد که با اجرای طرحهای بهسازی شبکههای برق روستایی برای این تعداد روستا حداقل ۲ هزار نفر از انرژی پایدار و مطمئن برق استفاده میکنند.
امید مردم کرمان به دولت سیزدهم برای حل مشکل آب در مرکز استان
به گزارش فارس: افتتاح ۱۲ پروژه حیاتی که یکی از آنها ۱۲ سال روی زمین مانده بود، استان کرمان را امیدوار به آینده کرده و چشم به دستان توانمند و مردمدوست دولت سیزدهم دوخته تا دیگر مشکلاتشان از جمله کمبود و افت فشار شدید آب در مرکز کرمان را حل کنند.
ارسال کردن دیدگاه جدید