مجوز اهانت اخیر به قرآن برخلاف ادعای آزادی بیان، جاهلیت مدرن است
رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت گفت: مجوز اقدامات اخیر در اهانت به قرآن، بر خلاف ادعای آزادی بیان مصداق «جاهلیت مدرن» است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیئت دولت، قرآن را در کنار انسان کامل دو رکن هدایت و نجات انسان توصیف و تصریح کرد: مجوز اقدامات اخیر در اهانت به قرآن، بر خلاف ادعای آزادی بیان مصداق «جاهلیت مدرن» است.
رئیس جمهور افزود: یکی از دستورات مؤکد قرآن کریم مبارزه با جاهلیت در همه اشکال آن است و پیروان جاهلیت مدرن از همین رو از قرآن حقد و کینه به دل دارند. با توجه به موج بیداری که در حال فراگیر شدن در عالم است، روزی همه مردم به نیات شوم، پلید و ضدانسانی اهانتکنندگان به قرآن پی خواهند برد.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره بر اهمیت تلاش برای تأمین خواستههای مردم و رفع مشکلات با تکیه بر خردمندی، تدبیر، هماهنگی و همافزایی، بر نظارت وزارتخانههای ذیربط بر فرآیند زنجیره تولید تا مصرف تاکید کرد و افزود: با توجه به مسئولیت قانونی اتحادیهها و تشکلهای صنفی از ظرفیت آنها در نظارت بر قیمتها استفاده شود تا بتوان از افزایش بدون ضابطه قیمت جلوگیری کرد.
رئیس جمهور در ادامه افزود: در تأمین نیازهای مردم اصل بر اتکای بر تولیدات داخلی است، اما در برخی عرصهها که نیاز داخل کفاف تأمین نیازها را نمیکند، باید با برنامهریزی دقیق و به مدت معین تا زمان به کفایت رسیدن تولیدات داخلی، نسبت به واردات با بالاترین کیفیت اقدام شود.
رئیسی همچنین با بیان اینکه یکی از مخاطبان اصلی جهاد تبیین مسئولان دستگاههای اجرایی هستند، خاطرنشان کرد: دشمنان به دنبال القای ناکارآمدی هستند و اگر مسئولان دستگاههای مختلف نسبت به شبهآفرینی آنها بیاعتنا باشند، این شبهات در ذهن مردم تبدیل به گره خواهد شد، لذا ضمن تبیین هنرمندانه و دقیق دستاوردها و اقدامات، باید به همه شبهات بهموقع پاسخ گفت.
رئیس جمهور اضافه کرد: از همه ابزارهای تبیینی بهره بگیرید و از قابلیتهای روشهایی چون تبیین چهره به چهره و حضور در جمعهای نخبگانی غافل نشوید؛ یقین بدانید تکرار در تبیین دستاوردها و اقدامات امیدآفرین نتیجهبخش خواهد بود.
رئیسی در بخش پایانی سخنانش به دستگاههای دولتی و عمومی نسبت به مصرف آب و برق هشدار داد و بر ضرورت رعایت شاخصهای صرفهجویی تاکید کرد.
رئیس جمهور همچنین در ابتدای سخنان خود با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع)، عاشورا را بستری برای معرفتافزایی توصیف کرد و گفت: عاشورا زیباترین تابلو برای معرفی مظاهر و ارزشهای عالی انسانی چون انسانیت، عدالت، وفا، ایثار و بصیرت است و اباعبدالله (ع) به عنوان خورشید تابان این تابلو، در طوفانهای سهمگین فکری، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی، کشتی نجات انسان است.
ارسال کردن دیدگاه جدید