اندیشه لاریجانی در خارج کشور هم طرفدار دارد/ احمدی نژاد برای انتخابات برنامه دارد
شما دیدید که بعد از رد صلاحیت یک چنگ به روی نظام ننداخت و تبعیت محض از رهبری انجام داد ولی شما اگر خودتان بودید دلتان نمیشکست؟
منصور حقیقت پور نماینده مجلس نهم و از چهره های نزدیک به علی لاریجانی که در دور دهم مجلس هم به عنوان مشاور سیاسی او فعالیت می کرد، در جدیدترین اظهارت خود بار دیگر بر نجابت خاتمی از سران فتنه سال 88 تاکید کرده و مدعی شده است خاتمی منتقد است و از جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی عبور نخواهد کرد!
گفتنی است فارغ از همه سوابق ننگین خاتمی، او در فتنه اخیر از همان ابتدای ماجرا با انتشار بیانیه وارد میدان شد و چندی بعد از شعار وارداتی جریان ضدایرانی و تجزیه طلبان با عنوان «زن زندگی آزادی» با عبارات "شعار زیبا" و "نویدبخش آینده روشن" یاد کرد.
بخش هایی از اظهارات حقیقت پور را در ادامه خواهید خواند:
*نوعی تقابل نامتقارن بین جریانهای سیاسی کشور برقرار شده است. نتیجهاش معلوم است. یک جریان خالص ساز اقتدارگرا کل نهادها در اختیارش قرار گرفته است و قرار دارد و بقیه عددی نیستند و برای بقیه وقعی قائل نیستند.
*اوج حضور سیاسی و اجتماعی، شخصیت کاریزما، عرضه کردن خودش در مبارزات سیاسی است. فاصله بین اینکه ایشان مجلس را ترک کند و انتخابات ریاست جمهوری، فاصله زیادی نیست؛ خرداد ۱۳۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰. این آدم آمد خودش را برای ریاست جمهوری عرضه کرد. این بالاترین حضور است و بالاترین عرضه است. و با ایشان چه کردند؟
*بگذارید ایشان بیاید در رقابت شکست بخورد. این حرفی که آقای دکتر رئیسی آن روز زدند که اینها اگر هم میآمدند از من شکست میخوردند، خوب میگذاشتید میآمدند. چرا قبلش قلع و قم کردید؟ من میخواهم بگویم آن جریان خالص ساز، آن قبیله خالص ساز تصمیم خودش را خیلی پیشتر از این گرفته بود. الان در همین مصاحبه چاپ کنید و اعلام کنید که در حق دکتر لاریجانی ظلم شد، جفا شد. رهبر و جانشین امام زمان در این مملکت فرمودند که ظلم شده است، جبران کنید و نظام نکرد.
*آقای دکتر لاریجانی هم یک انسان است که با تمام عاطفه و احساسات آدم عاقلی است. شما دیدید که بعد از رد صلاحیت یک چنگ به روی نظام ننداخت و تبعیت محض از رهبری انجام داد ولی شما اگر خودتان بودید دلتان نمیشکست؟ ایشان ظرفیتهای بالای اخلاقی و معنوی را دارد. کاش این تامل را در ۸۸ هم یک عده میکردند و خوب برخورد میکردند ولی نکردند اما ایشان امتحان خوبی داد. به نظرم فرصت خیلی خوبی برای نظریه پردازی اش پیدا کرد، برای جمع کردن اندیشههایی که در قبل به آنها دسترسی پیدا کرده بود.
*ما هیچ توافق و تفاهمی بین آقای لاریجانی و جریانات اصلاح طلب نمیبینیم و هیچ ائتلافی بین آقای لاریجانی و این شخصیتهای اصلاح طلب و یا گروههای اصلاح طلب وجود ندارد. من احساس میکنم بعضی از جریان های جناح راست به شدت نگران این موضوع هستند، اینها حتی از افطاری آقای لاریجانی و آقای قالیباف هم نگران شده بودند و احساس کرده بودند که تفاهمنامه ای بین اینها امضا شده است در صورتی که اصلاً چنین چیزی وجود ندارد.
*اینکه آقای لاریجانی دارای ادبیاتی است که هم در جریانات اصلاح طلب و هم در جریانات اصولگرا خواهان و طرفدار دارد موضوع درستی است. ادبیات آقای لاریجانی در جناح اصولگرا و جناح اصلاح طلب به معنای واقعی مشتری دارد. ایشان معتقد است ما برای اداره کشور باید از افراد شایسته با تفکرات مختلف استفاده کنیم.
*ایشان معتقد است که ما باید بر پایه اندیشه و علم کشور را جلو ببریم. اینکه ایشان میگوید راه حل مسائل فرهنگی اقدامات خشونت پایه نیست، خیلی مشتری دارد. اینکه آقای لاریجانی امروز میگوید ایران باید در سطح بین الملل یک کنشگر فعال باشد و تبدیل به یک کشور منزوی در جهان نشود خب هم در اصلاحات و هم اصول گرا مشتری دارد. اینکه یک عده نسبت به این حرفهای فاخر اعلام نظر مثبت میکنند این به معنای ائتلاف نیست. و اینکه جناح راست ما به جای همراهی با تفکر آقای لاریجانی، به فکر طرد کردن ایشان هست خب این یک بحث دیگری است و به خودشان مربوط است. کاش یک دوربینی شما داشتید و همین چند وقت پیش که آقای لاریجانی به مسجدی در بازار برای ختم مرحوم دختر آقای آقا مجتبی تهرانی رفتند داشتید و استقبال این بازاریان از آقای لاریجانی را میدیدید.
*آقای لاریجانی نه تنها در داخل کشور بلکه اندیشهاش در خارج کشور هم طرفدار دارد اما این آیا به معنی توافق است خب مسلماً خیر. در کل باید بگویم بنده هیچ توافق نوشته شدهای را بین آقای لاریجانی و اصلاح طلبان نمیبینم، جوهره آقای لاریجانی جوهره وفاداری به اصول نظام است، اندیشه ایشان فراجناحی و فراگروهی است و حتی فراتر از گروههای سیاسی در اقشار خاکستری جامعه هم طرفدار دارد و این یک فرصت برای نظام است.
*پنج گروهی که در حال حاضر فعالیت می کنند، بدین گونه است، یک جریانی را امروز پایداری ها شکل داده اند و جلو می روند، یک جریانی را آقای قالیباف جلو می برد و رهبری می کند، یک جریانی را شریان جلو می برد، یک جریانی را آقای رئیسی جلو می برد و یک جریانی را آقای احمدی نژاد جلو می برد. 4 تا از این گروهها قطعاً فعالیت جدی در انتخابات دارند اما اینکه خود آقای احمدی نژاد شرکت کند مشخص نیست اما به هر حال خیلی از نیروهای آقای احمدی نژاد امروز در دولت هستند و و تا جایی که بنده اطلاع دارم بعضی افراد در دولت هم هستند که برای انتخابات مشغول برنامهریزی هستند. هر دولتی هم که باشد این کار را انجام میدهد و دولت آقای رئیسی هم دوست دارد که یک مجلس هماهنگ با خود داشته باشد.
*بنده با اینکه استاندار آقای احمدی نژاد بودم اما آقای خاتمی را یک انسان نجیبی میبینم که هیچگاه از جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی عبور نخواهد کرد. درست است منتقد است، خب همه جای دنیا منتقد وجود دارد.
*ما تا الان چیزی ندیده ایم که ایشان در تلاش باشد که لیستی درست کند، حالا ماه های دیگر اگر شرایط سیاسی کشور طور دیگری شد، این بحثش فرق می کند. آقای لاریجانی در 3 حوزه به رهبرانقلاب مشاوره می دهد. علیرغم اینکه سارقان ادب و اخلاق سیاسی در هزاران شاخه فضای مجازی جیره خوار پخش کردند که ایشان رفته خارج از کشور و پناهنده شده است اما ایشان هم در مجمع تشخیص مصلحت و هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال خدمات رسانی به نظام اسلامی هستند.
*من 4 سال نماینده نبودم ولی مشاور آقای لاریجانی بودم و شاهد بودم که نمایندگان ادوار با ایشان یک علقه ای دارند و حتی اگر کاری هم نداشته باشند برای دیدار با ایشان می آیند و دور هم یک چایی هم میخورند. این رابطه از قدیم بوده و چیز جدیدی نیست، هم مسوولین سابق اجرایی کشور به ایشان سر می زنند و هم نمایندگان ادوار با ایشان دیدار دارند.
*ایشان سرباز آقا هستند یعنی یک ذره متوجه بشوند که آقا نظرش نیست که ایشان بیاید، نمیآیند و برعکس اگر حس کنند نظرشان این باشد که ایشان بیاید حتما ورود پیدا میکند. آقای لاریجانی اندیشه و فکر رهبر معظم انقلاب را همیشه پیروی میکنند و حتما هم ایشان به دنبال این خواهد بود که نسبت به بیانات آقا درباره انتخابات صحبت کند و ورود کند و قطعا احساس تکلیف میکند و درباره انتخابات سالم، باامنیت و پرشور و رقابتی حتما صحبت خواهند داشت.
*به نظر بنده یکی از عواملی که آقای لاریجانی تصمیم گرفت در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود، را اینگونه برایتان بگویم که ما در جمعی بودیم ایشان به بنده گفت؛ دیروز رهبر انقلاب با دانشجویان صحبت میکردند و گفتند من خواهش میکنم از کسانی که میتوانند برای این مملکت بیایند و کارساز باشند وارد گود بشوند و در انتخابات ورود کنند. آقای لاریجانی در آن جا گفت بنده با این سخنان رهبر انقلاب احساس تکلیف برای ورود به انتخابات کردم که وارد آن قضیه بشوم.
*این را بدانید اینکه آقای لاریجانی زمانی بشود که در عرض رهبری قرار بگیرد امکان ندارد و آقای لاریجانی در طول مقام معظم همیشه رهبری حرکت میکند و تابع ایشان خواهد بود، همچنان که شهید رجایی در طول حضرت امام(ره) حرکت میکرد.
*شرایط اگر همین شرایط فعلی باشد مشارکت سی درصد خواهد بود، اما با توجه به مولفه هایی که گفتم و بنا بر بهبود فضای فعلی و پاره ای از مشکلات اساسی مردم به خصوص وضعیت معیشتی مردم را دولت بتواند حل کند، اگر هم چنانی که در عید قربان و غدیر زندانی های جمهوری اسلامی را عفو کردیم، آقایان شورای نگهبان بیایند و رد صلاحیت شدگان دوره های گذشته را ببخشند مشارکت روی 50 درصد خواهد رفت و به نظر بنده اگر برجام حل شود پانزده، بیست درصد دیگر هم به مشارکت اضافه خواهد شد و می توانیم 60 درصد مشارکت هم برسیم.
ارسال کردن دیدگاه جدید