چرا اتاق فرمان خارج از ایران، سالگرد جریان «زن زندگی آزادی» را با عملیات تروریستی آغاز کرد؟

یک کارشناس و فعال حوزه رسانه گفت: معمولاً سرویس های خارجی اغتشاش کف خیابان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با یک حادثه تروریستی دوباره احیا و یا شعله‌ورتر می‌کنند و حادثه شیراز هم در همین راستا اتفاق افتاد.
 

مهدی جهان تیغی تحلیل‌گر مسائل سیاسی و فعال رسانه صبح امروز دوشنبه(23 مردادماه) در برنامه صبح بخیر ایران با اشاره به ابعاد رسانه ای و امنیتی حادثه تروریستی شاهچراغ گفت: معمولاً سرویس های خارجی اغتشاش کف خیابان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با یک حادثه تروریستی دوباره احیا و یا شعله‌ورتر می‌کنند و حادثه شیراز هم در همین راستا اتفاق افتاد.

چرا مجددا حادثه تروریستی شاهچراغ رخ داد؟

وی افزود: دو ماه بعد از حادثه فوت خانم امینی و اغتشاشاتی که ما داشتیم، قرار بود یکی از میوه‌های آن حادثه شاهچراغ باشد و آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ طراحی کرده بودند که یک سیر ضدامنیتی در کشور به وجود بیاورند. نکته‌ای که ما دیروز با آن روبرو بودیم، انگار سیر معکوس این حادثه است.

وی در ادامه گفت: یعنی طبق ارزیابی‌ که دستگاه‌های امنیتی ما داشتند، قرار بود که سالگرد اغتشاشات از یک ماه قبل‌تر شروع بشود و ما تلاش‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دیدیم که یک مقدار فضای کشور برود به سمتی که اخباری که مربوط به تجمعات و این مدل مسائل است، انتشار پیدا کند که این موضوع شکست خورد و پیاده‌نظامی که کف خیابان باشد و فعالیت کند، عملا شکست خورده است، برای همین با حادثه دیشب دیدیم از انتهای مسیر دوباره به ابتدای مسیر بازگشتند.

جهان تیغی با اشاره به این که حادثه تروریستی دومِ شاهچراغ ابعاد امنیتی و اطلاعاتی دارد، گفت: در بعد اطلاعاتی اتاق عملیات تروریستی تصورش این بود که بدنه حفاظت از شاهچراغ چون یک بار در آن جا حادثه اتفاق افتاده، تصور غلط‌شان این بود که خب، احتمالا دور از ذهن است که آن‌ها دوباره در همان مکان یک عملیات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دهند و بنابراین دشمن احساس کرد که می‌تواند یک غافلگیری مجدد انجام دهد، آن هم یک ماه قبل، یعنی ۲۲ مرداد که مصادف است با یک ماه قبل از حادثه ۲۲ شهریور که آن حادثه برای خانم مهسا امینی اتفاق افتاده بود و طبق ارزیابی‌های ما هم قرار بود اینها از یک ماه قبل عملیات‌های خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در داخل ایران آغاز کنند.

وی افزود: البته  این مسئله با فداکاری که دستگاه امنیتی ما داشت، جمع شد و مهم‌ترش این بود که دستگاه های امنیتی ما توانستند آن متهم عامل تروریستی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زندده دستگیر کنند، به نوعی خنثی شد آن فرد. البته ما یک شهید و چند مجروح دادیم که تسلیت عرض می‌کنم و برای مجروحان هم آرزوی سلامتی دارم.

 

تصورشان این بود که می‌توانند یک کشتار وسیع‌تری انجام دهند

وی در ادامه گفت: تصورشان این بود که می‌توانند با حادثه دوم شاهچراغ و اصل غافلگیری امنیتی یک کشتار وسیع‌تری آنجا انجام بدهند، خب، دیدید که این تروریست با 8 خشاب آمده بود و می‌توانست آنجا حادثه بسیار غم‌انگیزتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رقم بزند و دستگاه امنیتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زیر ضرب عملیات روانی ببرد و بعد بگویند که تو کارآمد نیستی و برای دومین بار از یک جا ضربه خوردی و در آستانه اغتشاشات این دستگاه امنیتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد یک عملیات روانی کنند و به نوعی تمرکز آن را بهم بریزند تا طراحی‌های بعدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشند.

این فعال رسانه تصریح کرد: به قوت می‌توانیم بگوییم جنبشی که آنها تحت عنوان زن، زندگی، آزادی طراحی کرده بودند، کاملاً ضد امنیتی است و ما با یک جریانی روبرو هستیم که کاملاً لایه‌های اجتماعی و فرهنگی آن کنار رفته و فضای تروریستی اتاق امنیتی آن نمود پیدا کرده و وارد فاز عملیات‌های امنیتی و تروریستی شده‌اند.

چگونه شیرازه گروه های ضد انقلاب بهم خورد؟

وی یادآور شد: نکته جدی‌تر این است که با ضربه‌ای که منافقین در آلبانی خوردند و دستگیری ها و موفقیت‌هایی که نیروهای امنیتی و دو سازمان اطلاعاتی ما یعنی سازمان اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و فراجا داشتند، توانستند به گروه‌های متعددی که این‌ها سازماندهی کرده بودند چه از طریق فضاهای اجتماعی و چه از طریق گروه‌ها، شیرازه‌شان بهم خورد.

جهان تیغی درباره این که چگونه شیرازه گروه های ضد انقلاب بهم خورد، گفت: شما از اثر سازماندهی بحث‌های ضدامنیتی در ایران که یک فروکشی کرد تا کامنت‌هایی که زیر اخبار می‌رفتند منافقین می‌نوشتند و می‌خواستند جریان‌سازی امنیتی و سیاسی کنند، این‌ها همه فروکش کرد. بنابراین تصمیم گرفتند که آن حلقه آخر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیاورند به حلقه اول و خلأ خودشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و عدم این حضور دو تا گروه؛ یک گروه سازماندهی شده ولی یکسان و دوم منافقین را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از طریق گروه‌های تکفیری یک بار دیگر باز تامین کنند.

وی افزود: واقعیت این است که دستگاه‌های امنیتی ما و مقامات امنیتی کشور ما، به صراحت گفتند که تا الان ما نزدیک بین 20 تا 26 سرویس امنیتی خارجی را اسناد داریم که در اغتشاشات ایران دست مستقیم داشتند و این سرویس‌های امنیتی هر کدام متولی بخشی از جریان اغتشاشات هستند.

وی در ادامه گفت: برخی از این سرویس‌های امنیتی تمرکز ویژه بر روی گروه‌های تکفیری دارند. برخی از آن‌ها با سازمان منافقین کار می‌کنند، بخشی از آنها با گروه‌های تجزیه طلب کار می‌کنند و وقتی آن‌ها دور یک میز می‌نشینند، طبیعی است که همزمان می‌توانند گروه‌های مختلف با تابلوهای مختلف در نقشه ایران متمرکز کنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی  تصریح کرد: حوادث هفته قبل در سیستان هم یک اقتدار امنیتی بود و حمله‌ای که به کلانتری زاهدان شد و 4 تا تروریست کاملاً مسلح و مجهز و در نطفه با آنها برخورد شد و آن جریان خفه شد، اقتدار نیروهای امنیتی و انتظامی ما را در آن منطقه نشان داد.

وی افزود: این سرویس های خارجی که طراحی عملیات‌های داخلی ایران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام می‌دهند، آن‌ها هر کدام با یکی از این گروه‌ها در ارتباط‌اند ولی در اتاق عملیات مشترک خودشان هدایت با اینهاست. شما وقتی می‌بینید در سیستان و بلوچستان به بن‌بست می‌خورند، حادثه شاهچراغ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به وجود می‌آورند.

وی یادآور شد: البته ما در یک سال اخیر ضربات سنگینی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به گروه‌های تروریستی در غرب کشور وارد کردیم. عملا می‌توانیم بگوییم بخش زیادی از شیرازه آنها از هم پاشیده، بنابراین از هرجا کم می‌آورند، سرویس‌های همکار بخش‌های دیگری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از آن حوزه دیگر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فعال می‌کنند و در اختیار گروه‌های یکدیگر می‌گذارند و این ماجرا محصول مشترک و تقسیم کاری است که در اتاق عملیاتی سرویس‌های خارجی اتفاق افتاده است.
جهان تیغی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف انتخاب گروه‌های تکفیری این است که بخشی از خلأ گروه‌هایی که ضربه خوردند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از این طریق انجام می‌دهند و دوم انگیزه‌هایی که در این گروه‌های تکفیری وجود دارد، باعث انجام عملیات می‌شود، به هر حال ایران سازمان داعش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در منطقه از بین برد و آن‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به گروه‌هایی در خانه‌های تیمی تبدیل کرد و پراکنده شده‌اند و این ظرفیت انتقام در داعش هست و هر وقت بخواهند تلاش می‌کنند که آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به نحوی هدایت کنند و به سمت داخل بیاورند و بخش سوم؛ بخشی از زمینه‌سازی‌هایی است که برای ایجاد شکاف بین شیعه و سنی در حال تلاش هستند که شکاف به وجود بیاورند و این ضلع سومی است که این گونه به وجود آمده و تلاش می‌کند یک ضلع تکفیری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به وجود آورده و به این گسل دامن بزند.

وی در ادامه گفت: این نکته را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بگویم؛ سرویس‌های امنیتی گاه نیروهای مستقیمی دارند که از آن‌ها استفاده می‌کنند و گاهی هم زمینه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ایجاد می‌کنند و پشت تصویر یک رسانه می‌ایستند و زمینه‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ایجاد می‌کنند تا نیروهایی که انگیزه عملیات دارند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بتوانند غیرمستقیم وارد کنند. چون یک قرائت گسل‌آفرین در حوزه شیعه و سنی خاصتاً در جنوب شرق ایران فعال شده و دارد این ذهنیت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در افکار عمومی مرتباً پمپاژ می‌کند و آن‌ها به خیال باطل خودشان احساس می‌کنند و برداشت‌شان این است که در فضای رسانه‌ای یک جریاناتی دارند این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زنده می‌کنند، خب، این‌ها می‌گویند در این فضا خوب است یک عنصر تکفیری در شیراز چنین اتفاقی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ایجاد کند، می‌توانید در یک منطقه سنی‌نشین این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برداشت کنید که البته خیال باطلی است.

شکست های پی در پی ضد انقلاب در مدت اخیر

جهان تیغی با اشاره به شکست های پی در پی ضد انقلاب در مدت اخیر گفت: مردم ایران احساس کردند یک جریانی در کشور و خارج از کشور،  مذهب آن‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، اعتقادات آن‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و تمام عناصر ملی و مذهبی آن‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که یک اشتراکی بین همه مردم ایران به وجود آورده، دشمن هدف گرفته است و برای همین پاسخ محکمی در اجتماعات مذهبی به ضد انقلاب دادند.

این تحلیل گر مسائل سیاسی افزود: در روزهای اول برای کسانی که صحنه سیاسی اغتشاشات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال می‌کردند، تعجب‌برانگیز بود که چرا این حجم از توهین به مذهب و قداست‌زدایی و توهین‌های آشکار به آیین‌های مذهبی و اعتقادات صورت می‌گیرد و آنجا قرار بود کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد یک قداست‌زدایی بکنند و حوزه مذهب را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کاهش بدهند، چون تصورشان این بود و البته درست تصور می‌کنند که نظامی که امروز تحت عنوان نظام جمهوری اسلامی پابرجاست، کاملاً با اعتقادات مذهبی مردم گره خورده است و می‌گفتند اگر ما بتوانیم این قداست‌زدایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام بدهیم، با توهین‌های آشکار، می‌توانیم موفق شویم.

وی یادآور شد: اما امروز بعد از 11 ماه پس از این حوادث می‌بینیم که نه تنها افزایش حضور مردم در مراسم مذهبی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جدا از مراسمات انقلابی مثل 22 بهمن، نماز عید فطر و... داریم، بلکه مرتباً آمار رکورد تاریخی مردم در مراسمات مذهبی شکسته می‌شود. این بزرگ‌ترین میهمانی که در روز عید غدیر صورت گرفت، واقعا بزرگ‌ترین میهمانی عید غدیر در سال های اخیر بود و محرم ما امسال به همین شکل و حالا قطعا اربعین هم صحنه‌های جالبی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از تبلور دینی و انقلابی مردم رقم خواهد زد و شاید باید به آن‌ها بگوییم دست‌تان درد نکند که  امروز اعتقادات مذهبی ما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شدت رشد داده اید و مردم پای کار دین و مذهب‌شان آمدند.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌های ضد انقلاب به خصوص بی بی سی فارسی، اینترنشنال، در تمام سال‌های گذشته برنامه‌شان در محرم این بود که این عاشورا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تقبیح کنند و این عاشورا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برایش حاشیه‌سازی کنند، امسال به طرز عجیبی در صحنه رسانه، شمرگردان سال های گذشته امسال خودش ادعای امام حسینی بودن داشت و می‌خواست مصادره کند و مصادره طنزآمیزی هم می‌خواست انجام بدهد.

وی افزود: باید به آن ها گفت؛ شما وقتی هسته‌های ساده‌تر مردم رانتوانستید از جمهوری اسلامی جدا کنید، چگونه می‌خواهید هسته سخت مذهبی که 40 سال و قبل از آن که از خرداد 42 که حضرت امام نهضت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شروع کردند با نظام همراه بوده و با جمهوری اسلامی قد کشیده و معرفت دینی آن رشد پیدا کرده، قطعا فکر کردن به مصادره کردن چنین هسته‌ سختی، واقعا فکر احمقانه‌ای است.


رسانه‌های ضدانقلاب در حوادث اخیر ایران کار تروریستی انجام دادند

وی در ادامه گفت: در ارزیابی‌های ما با هزاران سند رسانه‌هایی مانند بی بی سی فارسی و اینترنشنال، بخشی از اتاق عملیات ترویستی علیه ایران هستند. الان آن‌ها رسانه به یک معنا نیستند و شما اغتشاشات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زمانی که رصد می‌کنید می‌بینید که اینها آموزش تروریستی می‌دادند و سخنانی مثل اینکه چگونه باید به نیروی امنیتی حمله کنید و چگونه مبارزه کنید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در رسانه‌های خود مطرح می‌کردند.

وی افزود: رسما رسانه‌هایی که ادعای حرفه‌ای‌گری دارند در حوادث اخیر ایران کار تروریستی انجام دادند و  بی بی سی که در سال‌های گذشته تلاش می‌کرد ماهیت امنیتی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با فعالیت حرفه‌ای پنهان کند، ما دیدیدم که پشت این مجری‌های به ظاهر حرفه‌ای، افسران امنیتی نشسته‌اند و اتاق‌های عملیات علیه ایران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شکل داده‌اند.

جهان تیغی در ادامه گفت: ما در یک محاصره رسانه‌ای قرار گرفته‌ایم و جبنش زن، زندگی، آزادی بیش از هر دوره‌ای با رسانه و فضای مجازی گروه خورده است و ما اگر قضیه سواد رسانه‌ای و نحوه مواجهه افکار عمومی خودمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با چنین رسانه‌ای که عملا اتاق عملیات تروریستی هستند، تکلیفش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مشخص نکنیم همچنان آسیب خواهیم بود.

وی تصریح کرد: ببینید برخی از کشورهای غربی از 40 سال و 50 سال قبل این موضوع سواد رسانه‌ای را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در واحدهای درسی خود قرار داده بودند اما امروز وقتی به صحنه آموزشی کشور خودمان نگاه می‌کنیم، حتی در دانشگاه‌های ما هم چنین محتواهایی ارائه نمی‌شود. امروز دنیایی است که باید مردم خودمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به چنین مهارت‌هایی دعوت کنیم.

جهان تیغی یادآور شد: از آن طرف قضیه هم این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بگویم، رفتار عمومی جامعه ایران نسبت به جنبش زن، زندگی آزادی بسیار حرفه ای و با بصیرت بوده است. اگر مشابه عملیات رسانه‌ای که در ایران انجام شد به مراتب عملیات رسانه ای کمتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در کشورهای دیگر شاهد بودیم، مشاهده می‌کردیم که این‌ها یک نظامی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ساقط می کردند و یک کشوری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوپاره می‌کردند اما در کشور ما موفق نشدند.

این فعال رسانه افزود: واقعیت قضیه این است که مردم ما در یک سال اخیر نمره‌شان در مواجهه با این رسانه‌ها و بصیرتی که از خود نشان دادند و نقشه‌خوانی‌هایی که از اینها کردند، نشان می‌دهد که اتفاقا این جریان به صورت ذاتی در مردم ایران وجود دارد و مردم ایران به صورت ذاتی یک بصیرت خدایی دارند و این هم به مدد اتفاقات و مراسم مذهبی است که در ایران وجود دارد.

نحوه تبادل زندانیان و دریافت اموال بلوکه شده اوج اقتدار ایران را نشان می دهد

وی خاطرنشان کرد: همین ساعتی که ما در حال گفت‌وگو هستیم که به قول آن‌ها خودشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آماده می‌کنند برای سالگرد مراسم اغتشاشات، ما توافق تبادل زندانیانی با آمریکا داریم 4 در برابر 4 به اضافه چند میلیارد پول و این صحنه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وقتی کسی نگاه می‌کند که آمریکا به عنوان پدرخوانده همه این جریانات وقتی در برابر جمهوری اسلامی زانو می‌زند و به تبادل زندانیان 4 در برابر 4 و آزادی چند میلیارد دلار به چه معناست.

وی افزود: این نحوه تبادل زندانیان با این ضمانتی که وجود دارد و اینکه ما زمانی زندانیان آن‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آزاد کنیم که  که دسترسی برداشت پول را داشته باشیم، و اینکه اگر آمریکایی‌ها حتی اگر زیر این توافق بزند، کشور سومی ضامن است که ما از حساب کشور سوم پول خودمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برداشت کنیم، اوج اقتدار ایران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نشان می‌دهد و بنده فکر می‌کنم بخشی از عقلای اپوزیسیون اگر این صحنه‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خوبی درک کنند، حداقل‌اش این است که باید دوره‌ای از سکوت و انزوای خودخواسته را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در پیش بگیرد.

جهان تیغی در پایان گفت: اگر منافقین طبق اخباری که گفته می‌شود، به کانادا بروند، باید بگوییم تمام این هیاهوهایی که کانادا در دو سال پیش در کشور ما ایجاد کرد، نشان داد که اتفاقا کانادایی‌ها نه تنها حقوق بشر ندارند، نه تنها دغدغه بحث شهروندی ندارند، بلکه قرار بود به این جایگاه ختم شود که امروز آنها اتفاقات کانادا پادگان منافقین علیه مردم ایران باشد.

 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی