تاکید واشنگتن بر ادامه فشارها بر نظام بشار اسد / تشدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه

سفیر آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد، کشورش هرگز منتظر اتخاذ "موضع صحیح" در قبال بحران سوریه نخواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت شبکه الجزیره، سوزان رایس، سفیر آمریکا در سازمان ملل در جریان جلسه ماهیانه شورای امنیت برای بررسی مسائل خاورمیانه تاکید کرد: آمریکا به اعمال فشارها بر نظام سوریه و حمایت از مخالفان این کشور با همکاری هم‌پیمانانش ادامه خواهد داد.

سفیر آمریکا همچنین مدعی شد: حزب‌الله لبنان طرح‌های خود را با ایران در خصوص افزایش حمایت‌ها از بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه بررسی می‌کند.

سوزان رایس جامعه جهانی را به تلاش بیشتر برای توقف عملیات حزب‌الله در سوریه فراخواند.

از سوی دیگر، ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از کشورهای همسایه سوریه خواست حریم هوایی خود را تحت کنترل داشته باشند.

در این راستا وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز نسبت به انتشار سلاح در سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت: آمریکا همچنان نگران است که سلاح‌ها به دست خرابکاران بیفتد.

جورج لیتل، سخنگوی پنتاگون اخبار مربوط به تجهیز مخالفان سوریه به سلاح از سوی واشنگتن را رد کرد.

وی در عین حال اذعان داشت: وزارت دفاع آمریکا حمایت‌های غیرنظامی خود به ارزش 100 میلیون دلار را به کسانی خواهد داد که در راستای براندازی اسد تلاش می‌کنند.

از سوی دیگر، روزنامه "الاقتصادیه" عربستان نوشت: اتحادیه اروپا دارایی‌های دو شرکت و 28 شخصیت سوری از حمایت‌کنندگان بشار اسد را بلوکه کرد.

بر اساس نشست وزیران خارجه عضو اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ تحریم‌های جدیدی علیه سوریه اعمال شد و بر اساس تصمیم‌گیری‌ها تعداد مشمولین تحریم‌های اتحادیه اروپا از نظام سوریه به 181 تن و 54 گروه رسید.

تحریم‌های جدید شامل ممنوعیت واردات اسلحه سوریه به اروپا یا انتقال آن به هر مکان دیگر، همچنین ممنوعیت ارائه هرگونه خدمات مالی نظیر تامین بودجه مالی عملیات خرید سلاح‌های سوریه می‌شود.

بر اساس تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا همچنین ورود هرگونه هواپیمای سوری به فرودگاه‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع است. این مساله شامل ممنوعیت ورود هواپیماهای باربری سوری به اروپا نیز می‌شود.

کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت: از تمام کشورهای عضو می‌خواهیم سلاح به سوریه ندهند و همانند اتحادیه اروپا کمک‌رسانی‌هایی را که احتمالا موجب شعله‌ور شدن آتش بحران می‌شود، ممنوع کنند.

نوزدهمین دور از تحریم‌ها علیه سوریه که از ماه مه 2011 آغاز شده همزمان با دیدار وزیران خارجه اتحادیه اروپا با سرگئی لاوروف بود.

از سوی دیگر، دبیرخانه شورای ملی سوریه که از سوی مخالفان تشکیل شده نشستی را در دوحه، پایتخت قطر برگزار کرد و به بررسی راه‌های گسترش و بازسازی شورا و همچنین فراهم‌سازی مقدمات کنفرانس گسترده شورا در ابتدای ماه آتی میلادی پرداخت.

این نشست در میان درخواست‌های داخلی و خارجی جهت متحد شدن گروه‌های مخالف سوری برگزار شد .

از سوی دیگر جفری فلتمن، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی تصریح کرد: از ابتدای درگیری‌ها در سوریه براساس آخرین آمار سازمان ملل 30 هزار تن کشته شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کشتار بار دیگر در سوریه به ابعاد جدیدی رسیده، به طوری که اعدام و شکنجه امری عادی شده و بر اساس آمار سازمان ملل تعداد آوارگان سوری که به کشورهای مجاور گریخته‌اند به 300 هزار تن رسیده است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی