گزارشی از وضعیت وخیم سالمندان در اردوگاه اشرف۳/ اوضاع از کنترل کادرهای منافقین خارج شده است

 شیوع مشکلات جسمی و بیماری‌های متعدد در اردگاه اشرف ۳ و افزایش فشارها و ماموریت‌ها از جانب کادر سازمان تروریستی منافقین، تبدیل به بحران بسیار جدی و محرکی برای جدایی از این گروهک شده است.

 

به گزارش تسنیم، پس از افشای جزئیات زندگی مخفیانه مسعود رجوی سرکرده سابق گروهک منافقین زیر چتر اطلاعاتی و حفاظتی آمریکایی‌ها که در نهایت با مرگ وی در سال 1399 پایان یافت و همچنین وضعیت بسیار سخت زندگی در اردوگاه اشرف و نیز عدم حضو سران اصلی نظیر مریم رجوی در این اردوگاه، تضاد و شکاف میان کادرهای پادگان اشرف 3 و سالمندان و بیماران محصور در این گروهک تروریستی افزایش یافته است. 
خبرنگار تسنیم در همین رابطه به جزئیات جدیدی از این تضادها، اختلافات و خصوصاً آخرین وضعیت پزشکی سالمندان محصور در اردوگاه اشرف دست یافته است.

بنا بر این گزارش، این اعتراضات، تضادها و تناقض‌های مستمر اعضا در ماه‌های اخیر تبدیل به یک امر مستمر شده است و نه تنها در محفل های کوچک اعضا که حتی صدای اعتراض‌ها در جلسات و نشست‌ها هم بلند شده است.

فرماندهان این گروهک نیز تلاش دارند تا با برگزاری نشست‌های متعدد و مغزشویی و وعده سرنگونی، این تضادها و انتقادها را سرکوب کنند اما کنترل بحران‌های اشرف 3 روز به روز غیرممکن‌تر می‌شودو برخوردها و بازداشت‌ها و فشارهای ستاد اطلاعات گروهک هم نتوانسته این شرایط را کنترل کند.

طبق اسناد و پرونده‌ های پزشکی موجود از اعضای منافقین، میانگین سن اعضا در اشرف 3 بین 60 تا 70 سال است و حدود 65 درصد در این بازه سنی قرار دارند. طبق این اسناد پزشکی، عکده مشکلات جسمی اعضای گروهک تروریستی منافقین به شرح زیر است:

پیرچشمی: حدود 70 درصد اعضا دچار مشکل بینایی و پیرچشمی شده اند.

سکته قلبی: تعداد زیادی از اعضای مبتلا به دیابت و فشار خون در معرض سکته قرار دارند و ماهانه حدود 4 سکته خفیف یا جدی گزارش می‌شود.

دیابت: دیابت رایج در گروهک منافقین بیشتر زمینه و علت عصبی دارد که حدود 300 نفر از آنها را  دچار نوع شدید دیابت کرده است. 

فشارخون: حدود 500 نفر از اعضای گروهک به فشار خون مبتلا هستند که به عنوان شایع‌ترین بیماری در میان آنها شناخته می‌شود و عدم استفاده از داروها پس از حمله پلیس آلبانی به مقر اشرف 3 برای فرار از فعالیت، یک روند جاری شده است.

بیماری قلبی: به صورت ماهانه چند عمل جراحی قلب در سطوح مختلف در حال انجام است که ناشی از فشارهای روانی و همچنین کهولت سن اعضای گروهک است.

سرطان: فارغ از مرگ 20 نفر به دلیل گزارش سرطان، حدود 12 نفر به صورت رسمی با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند که طبق اطلاعات منابع موجود در این گروهک، تعداد بیشتری مبتلا به سرطان هستند که برای عدم انتقال دلسردی و ترس از مرگ، اجازه اعلام رسمی بیماری نه به خود فرد و نه اعضا داده نشده وتنها کادرهای بالا در جریان هستند.

آسم و تنگی نفس: حدود 15 درصد اعضای گروهک درگیر بیماری آسم و تنگی نفس هستند که بخش اعظم آن ناشی از شرایط سخت و زندگی غیر بهداشتی جمعی در عراق بوده است.

علاوه بر موارد فوق، در سالهای اخیر، بیماری ها و مشکلات جنسی (ناشی از شکل زندگی خاص در اردوگاه های اشرف در طول سال های گذشته) نیز تا حد زیادی بر مشکلات اعضای گروهک افزوده به طوری که پزشک‌ های شاغل در اشرف3 از آن به عنوان بیماری "جنون جنسی" نام می برند.

کادر منافقین برای حل بحران فشارهای وارده ناشی از شکل زندگی گذشته، سخت گیری ها برای حضور اعضا در شهر ساحلی دورس و در امکان خاصی نظیر دیسکوها و... را کمتر کرده اند که همین مسئله نیز انواع بیماری های مقاربتی (خصوصاً در میان مردان) و درگیری آنهابا شهروندان آلبانی را به مشکلات قبلی افزوده است.

آنطور که مشخص است اوضاع در مقر اشرف 3 روز به روز برای همه اعضا وخیم تر شده و مسئولان سازمان توانایی کنترل و مدیریت این بحران ها را ندارند. اختلافات بین اعضا و کادر، گریبان مقامات ارشد را گرفته و در جلسات محرمانه از وضعیت فعلی با عنوان فروپاشی تشکیلاتی یاد کرده اند.

شیوع مشکلات جسمی و بیماری‌های متعدد در اردگاه اشرف 3 و افزایش فشارها و ماموریت‌ها از جانب کادر سازمان تروریستی منافقین، تبدیل به بحران بسیار جدی و محرکی برای جدایی از این گروهک شده است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی