مقاومت فرود دریایی اشغالگران را ناکام گذاشت/ بازداشت مدیر بیمارستان کمال عدوان در غزه
در شصت و هشتمین روز تجاوز به نوار غزه ناکامیها و تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد با مقاومت ادامه دارد، به موازات آن این رژیم بار دیگر بمبارانهای هوایی و توپخانهای کورکورانه خود را علیه مناطق مختلف غزه از سرگرفت.
به گزارش ایسنا، گروههای مقاومت در محورهای تهاجم به شهر خان یونس در جنوب وارد درگیریهای شدید با نیروهای اشغالگر شدهاند.
گردانهای القسام در بیانیهای کوتاه اعلام کرد که یک تانک «مرکاوا»ی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه معن در شهر خان یونس با گلوله «یاسین ۱۰۵» هدف قرار داد که موجب شد آتش بگیرد.
خبرنگار الجزیره گزارش داد که آژیرهای خطر در شهر کیسوفیم و سدیروت در غلاف غزه به صدا درآمد.
این در حالی است که شاهدان عینی و منابع پزشکی پیشتر گفتند، رزمندگان مقاومت فلسطین عملیات فرود نیروی دریایی اشغالگر در مقابل اردوگاه نصیرات در مرکز نوار غزه را ناکام گذاشتند.
به گفته شاهدان عینی و منابع محلی، ارتش رژیم صهیونیستی درصدد انجام عملیات فرود در دریای مدیترانه در مقابل اردوگاه نصیرات بود، اما رزمندگان مقاومت با آن مقابله کردند.
آنها توضیح دادند که صداهای درگیری در محل فرود به گوش رسید و سپس هواپیماهای نظامی به شدت مداخله کردند که باعث شد عملیات با شکست به پایان برسد.
باران رنج آوارگان غزه را دو چندان میکند
این در حالی است که بارندگی رنج آوارگان نوار غزه را دوچندان کرده و با اولین بارش باران برخی از چادرهای آوارگان غرق شدند و آسیب دیدند.
با شروع فصل زمستان، نیاز آوارگان به کمکهای بشردوستانه ضروری به نظر میرسد، در میان تماسها و تقاضاهای بینالمللی که خواستار تجهیزات امدادی سریع و افزایش مقادیر آن هستند هزاران فلسطینی همچنان از مناطق مختلف نوار غزه فرار میکنند تا از بمباران و عملیات نظامی زمینی ارتش اشغالگر در امان بمانند.
جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین حملات شدیدی را به مناطق مرزی نوار غزه و مصر و سایر مناطق این باریکه که حدود ۲.۴ میلیون فلسطینی در آن زندگی میکنند، انجام دادند.
به گفته منابع، یک پهپاد رژیم صهیونیستی در مرکز شهر خان یونس در جنوب غزه در حملاتی تعدادی شهید و زخمی در این منطقه برجای گذاشت.
در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی پس از اخراج آوارگان از مدرسه متعلق به آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در شهر بیت حانون در نزدیکی بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه آن را منفجر کرد.
بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، دستور بمباران و تخلیه اشغالگران باعث آواره شدن بیش از ۱.۹ میلیون فلسطینی شده و حدود ۸۵ درصد از جمعیت غزه بیخانمان شدهاند.
خبرنگار الجزیره درباره ادامه حملات صهیونیستها در غزه گفت، ارتش رژیم صهیونیستی خانه خانواده ابوعامر در اردوگاه خان یونس را بمباران کرد که در نتیجه آن دو تن شهید و چهار تن مجروح شدند. همچنین چهار شهید در پی بمباران خانه خانواده النجار در جنوب خان یونس به بیمارستان ناصر منتقل شدند و دفاع مدنی به جستجوی مفقودان ادامه میدهد. در نتیجه حمله نیروهای اشغالگر به مجتمعهای مسکونی در خان یونس ۱۹ شهید به بیمارستان پزشکی ناصر منتقل شدند.
همچنین محاصره حومه شمالی نوار غزه توسط اشغالگران، مردم جبالیا را مجبور کرد تا بازار اردوگاه را به گور جمعی تبدیل کنند.
شهادت یک خبرنگار دیگر
در عین حال بر اساس آنچه منابع محلی گزارش دادند، عبدالکریم عوده، روزنامه نگار در بمباران غزه توسط اشغالگران به شهادت رسید.
بازداشت مدیر بیمارستان کمال عدوان
دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی احمد الکحلوت، مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را دستگیر و به مقصد نامعلومی خارج از بیمارستان منتقل کرد.
وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که نیروهای اشغالگر به بیمارستان حمله کردند و الکحلوت را به مقصد نامعلومی بردند. آنها همچنین ۷۰ کادر پزشکی را بازداشت کردند.
نیروهای متجاوز از کادر باقی مانده خواستند تا همه بیماران و کارکنان را در یک ساختمان جمع کنند.
خبرگزاری فلسطینی «وفا» نیز گزارش داد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه به بیمارستان کمال عدوان پس از چندین روز محاصره و بمباران آن، حمله کردند.
منابع پزشکی در نوار غزه گزارش دادند که «نیروهای اشغالگر کادر پزشکی و افراد دیگر را در حیاط بیمارستان کمال عدوان جمع کردند.»
همین منابع از سازمان ملل متحد، سازمان جهانی بهداشت و صلیب سرخ خواستند تا برای نجات افراد بستری در بیمارستان اقدام کنند.
احمد الکحلوت، مدیر بیمارستان کمال عدوان روز دوشنبه اعلام کرد که «نیروهای اشغالگر مستقیماً زایشگاه را بمباران کردند که منجر به شهادت دو زن و دو فرزندشان و قطع شدن پای زن سوم شد».
وی گفته بود: ۶۵ مورد عفونت، ۱۲ کودک در بخش مراقبتهای ویژه، شش نوزاد نارس، ۱۰۰ کادر پزشکی و ۳۰۰۰ آواره در داخل بیمارستان هستند.
نیروهای اشغالگر پیش از این به اکثر بیمارستانهای غزه و شمال آن یورش برده و با کارکنان پزشکی، آوارگان، بیماران و مجروحان بدرفتاری کرده و ۳۴ کادر پزشکی را دستگیر کرده بودند.
هلاکت سربازان اشغالگر ادامه دارد
ارتش اشغالگر اسامی هشت سرباز و یک افسر تیپ جولانی را که روز گذشته در جریان نبردها در شمال نوار غزه کشته شدند، اعلام کرد. در میان کشته شدگان یک فرمانده گردان با درجه سرهنگی بود.
ارتش افزود که سه سرباز دیگر نیز به شدت زخمی شدهاند.
ارتش اشغالگر اعلام کرد که این هشت سرباز در نتیجه عملیات گردانهای القسام در شجاعیه غزه کشته شدند.
بدین ترتیب تعداد کشته شدگان ارتش اشغالگر به ۱۱۳ نفر رسید.
بیانیه دفاع مدنی در غزه از وجود حدود ۸۰۰۰ گزارش مفقودی در نتیجه بمباران اشغالگران
محمد المغیر، مدیر تدارکات دفاع مدنی در نوار غزه در مصاحبه با الجزیره: باران درد و رنج ساکنان نوار غزه را به ویژه با تخریب تأسیسات مختلف توسط اشغالگران تشدید کردهاست.
وی افزود: با شیوع بیماری در تعدادی از مدارس که آوارگان در آنجا جمع شدهاند، تماسهایی برای کمک رسانی به آنها دریافت میکنیم. ما به آمبولانس نیاز داریم که بیشتر آنها را به دلیل هدف قرار دادن مستقیم اشغالگران از دست دادیم.
المغیر تاکید کرد: مجموع گزارشهای مربوط به مفقود شدن افراد در نتیجه بمباران در مناطق جنوبی و شمالی تقریباً ۸۰۰۰ گزارش بودهاست.
سازمان جهانی بهداشت: ممانعت از حرکت آمبولانسها در غزه «غیر معقول» است
سازمان جهانی بهداشت نیز گفت که تفتیش و ممانعت از فعالیت آمبولانسها و حمله به کارکنان بهداشتی در نوار غزه در حالی که حملات اشغالگران ادامه دارد، «غیر معقول» است.
این سازمان روز سه شنبه بیانیهای در خصوص انتقال بیماران وخیم از شمال غزه و تاخیر در تحویل تجهیزات پزشکی به بیمارستانها منتشر کرد.
در این بیانیه توضیح داده شدهاست که تیمی از سازمان جهانی بهداشت با همکاری هلال احمر فلسطین و دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، ماموریت پرخطر تحویل تجهیزات پزشکی به بیمارستان المعمدانی غزه را با ارزیابی وضعیت و انتقال موارد بحرانی به بیمارستانی در نوار جنوبی غزه به پایان رساندند.
در این بیانیه عنوان شدهاست: در بخشی از این مأموریت، تجهیزات پزشکی برای درمان ۱۵۰۰ بیمار تحویل داده شد و ۱۹ بیمار در شرایط وخیم به مرکز پزشکی ناصر در جنوب غزه منتقل شدند تا بتوانند از مراقبتهای بهتری برخوردار شوند.
این سازمان خاطرنشان کرد: کاروان سازمان ملل متحد از جمله تیم جهانی بهداشت در ایستهای بازرسی نظامی در حین حرکت به سمت شمال غزه مورد تفتیش قرار گرفتند و پرسنل آمبولانس به بهانه احراز هویت به اجبار از آمبولانسها دور نگه داشته شدند.
این سازمان افزود: این تیمها به دلیل بازداشت دو کارمند هلال احمر فلسطینی بیش از یک ساعت در این ماموریت تاخیر داشتند.
در این بیانیه آمدهاست که با ورود تیمها به غزه، کامیون حامل کمکهای پزشکی و یکی از آمبولانسها مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.
این سازمان افزود: این کاروان پس از انتقال بیماران از بیمارستان المعمدانی، پس از بازگشت به جنوب غزه، بار دیگر در همان ایست بازرسی نظامی مورد بازرسی قرار گرفت. کارکنان بهداشتی و بیماران فلسطینی بار دیگر به بهانه اهداف امنیتی مجبور شدند از آمبولانسها فاصله بگیرند.
تصویب قطعنامه آتشبس فوری در غزه در مجمع عمومی سازمان ملل
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۵۳ رای موافق قطعنامهای را با هدف آتشبس فوری در غزه تصویب کرد.
۲۳ کشور عضو مجمع عمومی به این قطعنامه رای ممتنع و ۱۰ عضو هم رای منفی دادند که شامل رژیم صهیونیستی و آمریکا میشود. البته این قطعنامهای الزام آور نیست، اما به منزله ایده و باور شاخص جهانی محسوب میشود.
به نقل از شبکه خبری الجزیره، سفیر عربستان در اظهاراتی پس از این رایگیری گفت: ما از همه کسانی که از پیشنویس قطعنامهای که به تازگی با اکثریت قاطع به تصویب رسید و از آن حمایت کردند، تشکر میکنیم. این نشان دهنده موضع بینالمللی برای درخواست برای اجرای این قطعنامه است.
ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل نیز قطعنامه تصویب شده در مجمع عمومی این سازمان با اکثریت قاطع را یک روز تاریخی توصیف کرد.
منصور پس از صدور این قطعنامه غیرالزام آور به خبرنگاران گفت: این روز از نظر پیام قوی مجمع عمومی یک روز تاریخی بود و وظیفه جمعی ماست که تا پایان این تجاوز علیه مردم ما به این راه ادامه دهیم.
ارسال کردن دیدگاه جدید