تحریم انتخابات نشان‌دهنده دست خالی برخی گروه‌های سیاسی است

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: موج‌سواری بر روی مشکلات کشور و دمیدن بر نارضایتی مردم و تحریم انتخابات نشان دهنده دست خالی برخی گروه‌های سیاسی برای حضور در انتخابات است که جز ایجاد شکاف و دو قطبی و تزریق یاس بیشتر به جامعه حاصلی نخواهد داشت.

محسن پیرهادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره انتخابات گفت: یکی از اصول اولیه ارتقای مشارکت در انتخابات به رسمیت شناختن سلیقه‌های سیاسی متفاوت داخل کشور است که معتقد و ملتزم به نظام هستند. همچنین باید به آن ها برای حضور در انتخابات میدان داد.

وی ادامه داد: در کنار اهمیت ایجاد شرایطی برای حضور نامزدهای طیف های مختلف سیاسی در کارزار انتخابات، اخلاق مداری و دردمندی کاندیداها برای حل مسائل کشور مولفه ای است که باعث ترغیب مردم به مشارکت بیشتر در انتخابات می‌شود. وقتی مردم می بینند گروه یا جریانی دردمندانه برای حل مسائلشان تلاش می‌کند، به آن ها اعتماد می کنند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: البته در دوره هایی تهمت زنی و بداخلاقی سیاسی باعث رونق سبد رای برخی گروه‌های سیاسی شد که خروجی این رفتار در دراز مدت به بی رغبتی و دلزدگی سیاسی طیفی از مردم منتهی شد که اعتمادشان را نسبت به سیاسیون و بعضا انتخابات از دست دادند؛ بازسازی این اعتماد جز با تقویت اخلاق مداری در انتخابات محقق نمی‌شود.

مردم از دوقطبی سازی و اتهام زنی خسته شده اند

وی افزایش مشارکت را عاملی برای بازسازی و ارتقای اعتماد عمومی در جامعه دانست و افزود: ایجاد بستری برای به جریان افتادن بحث‌ها و مناظرات منطقی و منصفانه در جامعه یکی از روش‌های موثری است که منجر به افزایش مشارکت در انتخابات می شود. در این عرصه رسانه ها و به ویژه رسانه ملی مسئولیت ویژه ای دارد.

پیرهادی ادامه داد: در این بین مردم از دوقطبی سازی، اتهام زنی و دعواهای سیاسی خسته شده‌ و منتظر شنیدن برنامه‌ها و حرف های منطقی مدعیان انتخابات هستند. اگرچه رقابت های سیاسی و تعارضات و تقابل های سیاسی در سطح رسانه ای جالب است اما در نهایت مردم می‌خواهند بدانند که چه کسی به مشکلات و مسائل کشور آگاه‌تر است و نسخه موثرتری برای برون رفت از مسائل و چالش های کشور ارائه می‌دهد.

تحریم انتخابات نشان دهنده دست خالی برخی گروه های  سیاسی است

نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی، رقابت منطقی، منصفانه و با برنامه را نشان دهنده بلوغ سیاسی احزاب، گروه‌های سیاسی و فعالان سیاسی دانست و گفت: موج‌سواری بر روی مشکلات کشور و دمیدن بر نارضایتی مردم و تحریم انتخابات نشان دهنده دست خالی برخی گروه‌های سیاسی برای حضور در انتخابات است که جز ایجاد شکاف و دو قطبی و تزریق یاس بیشتر به جامعه حاصلی نخواهد داشت بنابراین اگر رقابت‌ها بر عدالت، توانمندی و انصاف مبتنی شود، مردم مشتاق‌تر به حضور در انتخابات می‌شوند.

حراست از خطوط قرمز و منافع ملی در رقابت های انتخاباتی

پیرهادی همچنین بیان کرد: یکی دیگر از ضروریات در عرضه انتخابات این است که جریان‌ها و ائتلاف‌های انتخاباتی از خطوط قرمز نظام در خلال رقابت‌های سیاسی و گروهی حفاظت و مراقبت کنند؛ ذبح مسائل ملی کشور برای کسب رای بیشتر فریبکاری انتخاباتی است و منجر به فریب طیفی از مردم می‌شود چون در مرحله اجرا ظرفیت و پتانسیلی برای تحقق آن وجود ندارد و در نتیجه بخشی از جامعه دچار سرخوردگی شده و در ادوار بعدی عطای شرکت در انتخابات را به لقای آن می‌بخشند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی