رفح و دو میلیون آواره؛ صهیونیستها و پاکسازی نژادی فلسطینیان در پشت دیوارهای مصر
قحطی سراسری و فقدان دسترسی به آب و مواد غذایی ادامه حیات فلسطینیان را در مساحت 55 کیلومتر مربعی این شهر در پشت مرزهای مصر به خطر انداخته است.
یک پیرزن فلسطینی که به همراه اعضای خانواده اش در داخل یک چادر زندگی می کند به خبرنگار تسنیم در رفح گفت: هیچ غذایی وجود ندارد. تنها یک بار نماینده ای به اینجا مراجعه کرد و پس از اخذ مشخصات و شناسنامه ها دو کیسه آرد در اختیار ما قرار داد.
بسیاری از شهروندان فلسطینی با تصور شرایط امن تر این منطقه رهسپار رفح می شوند اما حملات ارتش اسرائیل بیانگر این واقعیت است که هیچ نقطه امنی در سرتاسر نوار غزه وجود ندارد.
جوان آواره فلسطینی که پس از هدف قرار گرفتن منزلش توسط جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی با طی مسافتی طولانی خود را به شهر رفح رسانده بود به خبرنگار تسنیم گفت: بعد از حملات ارتش اسرائیل پیامکی را برای همه خانواده ام ارسال کردم که من را حلال کنید اما حاضر به ترک کشورم نیستم. من در نهایت مجبور شدم 11 روز را با پای پیاده طی کنم تا به رفح برسم.
یک پیرمرد فلسطینی نیز که آثار جنگ، تشنگی و گرسنگی در چهره وی آشکار بود به خبرنگار تسنیم گفت: دو ماه است که در رفح آواره هستم و در خیابان های می چرخم. بلد نیستم به منطقه خودمان برگردم. اینجا هم نمی توانم بمانم چون از آب و غذا خبری نیست.
محاصره بیش از دو میلیون فلسطینی در منطقه رفح در شرایطی است که دسترسی به مایحتاج اولیه زندگی از جمله آب و غذا همچنان مهم ترین دغدغه پیش روی آوارگان فلسطینی حاضر در این شهر به شمار می رود.
ارسال کردن دیدگاه جدید