واکنش‌ها به جنایت الرشید / وضعیت غزه شبیه حمام خون است

وزارت بهداشت غزه از افزایش شهدای کشتار خیابان الرشید به ۱۰۴ نفر خبر داد و اعلام کرد احتمال افزایش دوباره شهدا وجود دارد.

 

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره اعلام کرد: تعداد شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در خیابان الرشید به ۱۰۴ شهید و ۷۶۰ زخمی افزایش یافت.

سخنگوی این وزارتخانه در ادامه گزارش داد که شهدا و زخمی‌های جنایت خیابان الرشید به تمامی بیمارستان‌ها در شمال غزه منتقل شدند.

او افزود: کادر پزشکی با امکانات محدود خود در حال رسیدگی به زخمی‌های با وضعیت وخیم هستند.

این مسوول فلسطینی در ادامه با اشاره به اینکه بیشتر جراحات در بالاتنه بوده، تاکید کرد: در ساعات آتی شاهد افزایش تعداد شهدای خیابان الرشید خواهیم بود.

اشغالگران امروز به سمت هزاران شهروند فلسطینی از شمال نوار غزه و به طور دقیق از شهر غزه، جبالیا و بیت حانون که در منطقه «شیخ عجلین» در غرب غزه منتظر رسیدن کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه بودند، شلیک کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در توجیه این جنایت خود مدعی شد «صدها فلسطینی هنگام دریافت کمک ها در شمال غزه به سربازان ما نزدیک شدند و نیروهای ما به سمت آنها تیراندازی کردند».

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در ادامه نیز از جامعه بین‌الملل خواست این کشتار رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و گذرگاه امن انسان‌دوستانه‌ای را برای انتقال کمک‌ها ایجاد کند.

دفتر ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در بیانیه‌ای این کشتار را محکوم و تاکید کرد که سکوت جامعه بین الملل، ارتش اشغالگر را تشویق کرد به ارتکاب این کشتارها ادامه دهد.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز در واکنش به این جنایت گفت: اسرائیل مرتکب جنایات جنگی متعددی در غزه شده و شرایط غزه شبیه به یک حمام خون است.

این مسوول سازمان ملل افزود: سربازان ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری مانع از امدادرسانی نیروهای امدادگر به زخمی‌ها می‌شوند.

او در ادامه گفت: تمامی ساکنان غزه در معرض خطر قحطی قرار داشته و تقریبا تمامی آن‌ها از آب‌های آلوده می‌نوشند.

جنبش حماس پس از کشتار مظلومانه فلسطینی‌هایی که در خیابان الرشید در شمال نوار غزه در انتظار رسیدن کمک‌ها بودند، از اتحادیه عرب و شورای امنیت خواست جهت اتخاذ تصمیماتی که رژیم صهیونیستی را به متوقف کردن کشتار جمعی و پاکسازی نژادی در غزه ملزم کند، نشست فوری برگزار کنند.

همچنین حماس رژیم صهیونیستی و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را مسوول کامل این جنایت و تشدید نسل‌کشی و پاکسازی نژادی در حق ملت فلسطین دانست و از کشورهای عربی خواست از سکوت خود در برابر جنایاتی که در حق فلسطینی‌ها می‌شود، دست برداشته و فورا قطعنامه تصویب شده در اجلاس ۱۱ نوامبر گذشته سران کشورهای عربی و اسلامی درباره ضرورت لغو محاصره نوار غزه و انتقال فوری کمک‌های غذایی و پزشکی به این منطقه را اجرا کنند.

این جنبش در ادامه نیز ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان را به انجام فعالیت‌ها و برپایی تظاهرات مردمی گسترده در محکومیت این کشتار و تحت فشار گذاشتن دولت‌هایشان جهت در پیش گرفتن مواضعی موثر و قدرتمند علیه رژیم صهیونیستی دعوت کرد.

حماس همچنین از جامعه بین‌الملل و سازمان ملل خواست به مسوولیت‌ها و وظایف خود در متوقف کردن این کشتار جمعی عمل کرده و تمامی اقدامات لازم برای رساندن ایمن کمک‌های غذایی فوق‌العاده به دست فلسطینی‌ها در سراسر نوار غزه را در پیش بگیرند.

وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای حمله ارتش رژیم صهیونیستی به تجمع فلسطینی‌هایی که در جنوب غزه منتظر رسیدن کمک‌های بشردوستانه بودند، وحشیانه خواند و آن را محکوم کرد.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در واکنش به این جنایت اظهار کرد: اولویت با توقف کشتار است، اعمال مجازات جمعی در حق فلسطینی ها در پاسخ به حمله هفتم اکتبر  باید متوقف شود.

مدیر سازمان جهانی بهداشت نیز توقف خشونت هولناک در نوار غزه را خواستار شد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی