«از فعالان کمک‌های بشردوستانه به غزه خبری نیست»

يک فعال صلح طرفدار فلسطيني‌ها به پرس تي‌وي گفته است، سرنوشت فعالان صلح حامي مردم فلسطين که رژيم اسرائيل آن‌ها را در جريان حمله به کشتي حامل کمک‌هاي بشردوستانه به غزه بازداشت کرد، اطلاعي در دست نيست.
ديويد هيپ، سخنگوي کشتي کانادايي ناوگان حامل کمک‌هاي بشردوستانه به غزه اظهار داشت، اسرائيلي‌ها براي جلوگيري از انتشار هرگونه اطلاعات و اخبار به دنيا، تمامي کانال‌هاي ارتباطي را قطع کرده‌اند.

به گفته وي، شخصيت‌هاي برجسته‌اي از کشورهاي کانادا، سوئد، نروژ، اسپانيا و يونان زماني که ارتش رژيم اسرائيل با توسل به زور وارد اين کشتي شد، سوار بر آن بودند.

نيروهاي دريايي ارتش اسرائيل به اين کشتي حامل کمک‌هاي بشردوستانه و فعالان صلح به مقصد غزه بود، حمله کردند و با توسل به زور سوار بر آن شدند. اين فعالاني قصد داشتند تا به حصر دريايي اسرائيل عليه اين منطقه پايان دهند.

کشتي فنلاندي «استل» حامل ۲۰ فعال از ۸ مليت مختلف که ۸ اکتبر از ناپل ايتاليا حرکت کرد، روز شنبه از سوي نيروهاي ارتش اسرائيل متوقف و به سوي بندر «اشدود» هدايت شد.

به گفته فعالان، «استل» که حامل محموله‌اي شامل سيمان و اقلام پزشکي بود، در شعاع ۳۰ مايلي دريايي سواحل غزه در حرکت بود.

هيپ تصريح کرد، ما درباره وضعيت دوستان و محموله‌هاي اين کشتي نگران هستيم. يکي از نمايندگان پارلمان کانادا و هچنين نمايندگان پارلماني برخي از کشورهاي اروپايي و دواطلباني از تعداد زيادي از کشورها سوار بر اين کشتي بودند و بسيار از وضعيت همه آن‌ها نگرانيم چون از اين که چه بر سر آن‌ها آمده است، هيچ اطلاعي نداريم.

وي افزود، دولت‌هاي ما بايد به اين حمله اعتراض کنند اما نه فقط به اين دليل که شهروندان ما سوار اين کشتي هستند بلکه به اين دليل که اين بار ديگري است که فلسطينيان ساکن غزه از آزادي تردد محروم مي شوند.

استل اولين کشتي حامل کمک‌هاي بشردوستانه به غزه نيست که در آب‌هاي بين‌المللي مورد حمله خشونت‌آميز ارتش صهونيستي قرار گرفته است. رژيم اسرائيل در تاريخ ۳۱ مه سال ۲۰۱۰ ميلادي نيز به ناوگان آزادي غزه که به منظور شکستن حصر اين منطقه محاصره شده، در آب‌هاي بين‌المللي در حرکت بود، حمله کرد و ۹ فعال ترک سوار بر کشتي ماوي مرمره که يکي از ? کشتي حاضر در ناوگان امدادي غزه بود را کشت و حدود ۵۰ نفر ديگر را زخمي کرد.

نيروهاي رژيم اسرائيل در نوامبر سال ۲۰۱۱ ميلادي نيز از ورود يک قايق کانادايي و يک قايق ايرلندي به غزه جلوگيري به عمل آورد قايق‌هاي مذکور حامل کمک‌هاي پزشکي و ديگر کمک‌هاي بشردوستانه براي غزه بودند.

غزه از سال ۲۰۰۷ ميلادي تاکنون تحت محاصره فلج کننده رژيم اسرائيل قرار گرفته است. محاصره غزه از سوي رژيم اسرائيل، باعث کاهش استاندارد زندگي در منطقه، افزايش بي سابقه بي‌کاري و فقر شده است.

رژيم اسرائيل با محاصره غزه، حدود ۱.۷ ميليون تن از ساکنان اين منطقه را از دسترسي به حقوق اوليه خود مانند آزادي تردد، برخورداري از کار و دستمزد مناسب و بهره مندي از بهداشت و آموزش محروم کرده است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی