اختلاف مسئولان؛ سوءاستفاده دشمنان/ اسناد

بی بی سی فارسی با استفاده از نامه ریاست محترم جمهور که کارشناس این شبکه نیز آن را نامه ای "تند" دانسته، قوه قضائیه را ناقض قانون اساسی خواند.

 جام سیاسی: سایت "بی بی سی فارسی" (bbc persian) بلافاصله بعد از انتشار نامه ریاست محترم جمهوری به ریاست محترم قوه قضائیه به این موضوع پرداخت.

تیتر نخست این سایت کاملاً نشانگر موضع بی بی سی و شعار قدیمی استعمار بریتانیایی است: «تفرقه بینداز و حکومت کن»

بی بی سی فارسی که عبارت "احمدی نژاد: از نقض قانون اساسی در قوه قضائیه نگرانم" را به عنوان تیتر خود انتخاب کرده است، مواضع و مطالب چند روز گذشته رسانه ها در موضوع بازدید ریاست محترم جمهور از زندان اوین را به کناری گذاشته و بهانه ای جدید برای اختلاف اندازی و سیاه نمایی پیدا کرده است.

 بی بی سی فارسی با استفاده از نامه ریاست محترم جمهور که کارشناس شبکه بی بی سی فارسی نیز آن را نامه ای "تند" دانسته، قوه قضائیه را ناقض قانون اساسی دانست.

در شرایطی که انتظار رهبر معظم انقلاب، مراجع معظم تقلید، مردم و نخبگان از مسئولان، اموری است که بارها از سوی ایشان گفته شده، مدتی است در فضای سیاسی کشور پرداختن به موضوعات دست چندم و مکاتبات اینگونه باب شده است.

حال در ذهن مردم شریف کشور و دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این برهه از تاریخ، سوالات زیادی نقش بسته است که می توان به اهم این سوالات اشاره ای کوتاه و مجمل داشت:

    1. در حالی که هنوز چند روزی از سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی و تاکیدات فراوان ایشان در این سفر و مناسبت های گذشته مبنی بر وحدت و انسجام مسئولین نگذشته است، این نامه نگاری رسانه ای چه معنایی می تواند داشته باشد؟

    2. علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز از اموری که موجب شادی دشمنان و استفاده آنها از مطالب مطرح شده علیه نظام می شود، بنابر چه مصلحت مهمتری، اقدامی صورت می گیرد که موجبات تاختن رسانه های معاند به قوای رسمی کشور را فراهم می آورد؟

    3. در حالی که تاکید رهبر معظم انقلاب و مراجع معظم تقلید در این ایام بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است، چه نکته ای در این مکاتبات سیاسی است که مسئولان آن را بر تاکیدات رهبر معظم انقلاب و مراجع معظم تقلید ارجح دانسته اند؟

    4. به راستی اگر ریاست محترم جمهوری بعد از مخالفت های محرمانه قوه قضائیه، بر این امر پافشاری نمی کرد و آن را برای زمانی دیگر می گذاشت چه اتفاقی می افتاد؟

    5. آیا بهتر نبود ریاست محترم قوه قضائیه وقتی اصرار مکرر و رسانه ای ریاست محترم جمهوری را به امری می بیند و احتمال تنش های رسانه ای را نیز می دهد، با این تصمیم ریاست محترم جمهور موافقت می کرد؟

    6. و در پایان در حالی که مردم خسته از گرانی ها و مشکلات اقتصادی خویش هستند و رسانه های خارجی و بعضی رسانه های داخلی نیز بر این امر دامن می زنند، نباید مردم به جای منازعات بیهوده سیاسی، شاهد اهتمام مسئولان بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی باشند؟

لازم به ذکر است رسانه های خارجی و معاند در سایه بعضی اظهار نظرهای دو پهلو و سیاسی، بر قوه مجریه این نظام تاختند و دولت رسمی کشور را غیرقانونی و تقلبی خواندند، مدتی مجلس شورای اسلامی را تخریب کردند، روزگاری بر پایه اظهارات بعضی از یاران دیروز و مخالفان امروز نظام، نهادهایی مانند شورای نگهبان، صدا و سیما، سپاه و بسیج را پیکان حملات خویش قرار دادند و امروز نیز تیتر خود را به "ناقض بودن قوه قضائیه در مورد قانون اساسی" قرار داده اند.

از قدیم گفته اند حرمت امامزاده را باید متولی نگاه دارد...

 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی